Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבקת תושב לצורך חניה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי העדפה היא למערכת שכוללת מסך גדול,דיבורית,מצלמת נסיעה לאחור,חיבור לדיסק אן קיי לשמיעת מוסיקה ומירור לינק על מנת לראות את הטלפון במסך(גם WAZE) והכל במכשיר אחד,כמובן רמקולים איכותיים מקדימה לפחות.

פורסם (נערך)

תודה על התגובות והערות עד כה.

מה הקטע של שלט רחוק למערכת , אתה באמת משתמש בזה?

כן. כאשר היד נמצאת על המשענת המרכזית נוח לשלוט על המערכת.

ברכב השני במשפחה יש שליטה מלאה על המערכת והטלפון מגלגל ההגה, הרבה יותר נוח לפי דעתי. חסר לי מאוד באיביזה.

מה שכן, השליטה על בקרת השיוט מאוד נוחה, יש ידית שליטה בצד שמאל של ההגה.

בנוסף: קבלו תמונה נוספת של הרכב. סידור תא המטען ע"י ד"ר אלפיין :

ibiza_Sub.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

ל500 שקניתי לפני כמה חודשים רציתי מינימום התקנות ומינימום דברים בתוך האוטו

הרדיו המקורי היה יפה אבל בלי USB או AUX או בלוטוט אז:

1. קניתי רדיו חדש של קנווד עם בלוטוט מובנה - לא דאבל דין מיותר, משהו שמנגן שירים מהUSB ברנדום ויש לו כפתור לענות לשיחה, לא רוצה יותר מזה. דרך אגב קניתי באייבי, ב300 שקל.

+ מתאם לשליטה מההגה, נדיר שאני נוגע ברדיו עצמו.

http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=Kenwood+KMM+BT34+Digital+Media+Receiver%2B+Bluetooth-Freisprecheinrichtung+%2B+USB&_id=231335003089

2. המתקן שמחזיק את הטלפון (רק בשביל WAZE) שכולל בתוכו מטען אלחוטי - זה מטעין את הטלפון והרבה, עם WAZE פועל

http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=For+Galaxy+S3+S4+QI+Car+Device+Holder+Wireless+Charging+Pad+Wireless+Charger&_id=281297840705

הוא תופס את המכשיר עם וואקום במקום פלסטיקים שמחזיקים את המכשיר, לא צריך 2 ידיים כדי להכניס ולהוציא את הטלפון, שזה מאוד מקל ומעודד להשתמש בו.

3. מתאם מצית ל2 USB של BELKIN שמטעין ב1AMP בלי בעיה, מהיר כמו בבית, עם כבל USB מאוד איכותי שב3 מטר לא מאבד אמפרים (3 מטר כדי שזה יעבור מתחת לדשבורד, בגומי של הדלת ואז ללמעלה של הדשבורד ושם מתחבר למטען האלחוטי)

http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=Belkin+2-port+USB+Car+Charger+mini+Car+Charger+2.1+AMP%2F10W+Blu-ray+USB+Charger&_id=111292362661

מטען טוב עם כבל איכותי זה חשוב, לא כמו המטענים זבל שהיו לי עד היום שתמיד ברחו מהשקע ולא הטעינו בכלל מרוב שהיו חלשים

למי שלא מצליח למצוא כבלים איכותיים, הנה המוכר שכל כבל USB שלו הרבה יותר איכותי מהמקוריים אפילו: http://www.ebay.com/usr/yourcharger?_trksid=p2047675.l2559

מבחינת מערכת שמע - ה"6 רמקולים" שבאו עם האוטו נשמעים טוב אז לא רציתי לפרק דברים כדי להתקין קומפוננט.

מגבר אני ממש לא רוצה להתקין.

כרגיל חסר באסים, אבל עוד לא חשבתי על פתרון סופר נקי ופשוט להשלמת הבאסים באוטו, בלי מגבר עם מיליון חוטים. אי אפשר 6 על 9 גם כי המגש ב500 הוא בעומק של איזה 10 סנטימטר בערך.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• אחראי פורום
פורסם

מציע לפות״ש לרדת מעניין הריפודים למושבים במידה וקיימות כ״א.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלי בקוואליר לא עשיתי הרבה והאמת גם לא מרגיש כלכך צורך..

1. מערכת שמע כמובן, עם בלוטוט מובנה (אחד הדברים הכי נוחים שיש), 2 סטים קידמיים ואחוריים של רוקפורד (משהו בסיסי יחסית אך איכותי) מגבר קטן JBL וסאב POWERBASS

2. ריפודים איכותיים של הדר רוזן

3. מראה עם מסך + מצלמת רוורס

4. תושבת פשוטה לטלפון ומטען למקרה שנצטרך ניווט כלשהו.

די מספיק לי אני לא חושב שצריך כלכך מעבר לזה למשתמש ממוצע, משהו קטן שאני רוצה להוסיף יש לי במושבים האחוריים איזה פינה נחמדה, מתישהו אני יעשה שם חור קטן וידחוף 2 חיבורי USB לאחים הקטנים שיושבים מאחורה ורבים מי יטעין :p

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אם אתה משתמש בטלפון לניווט, הייתי מזיז אותו למרכז יותר עם תושבת פרוקליפ.

854271-4.jpg

מעבר לזה - לדעתי המתקן של הטלפון נראה מאוד מגושם (ביחס לטלפון) עם 4 התופסנים הגדולים שלו. יש הרבה (גם באי-ביי) מתקנים טובים אלגנטיים יותר.

פורסם

טלפון קבוע ברכב זה כזה שנות ה 90..

היום כמעט כל מערכת חדשה תומכת ב BT, כולל חיוג וחיפוש בזכרונות טלפון הישר מה HU, הופך את כל האוזניות BT וטלפונים הקבועים ברכב למיותרים לגמרי.

הבלוק הזה יושב שם סתם ומציק לרגליים של הנוסע.

לפות"ש, לדעתי התא נהג שלך עמוס מדי, רק חסר לך מונה..

כמובן שאם זה באמת נח לך, לבריאות!

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

נוסע הרבה יותר משעתיים ביום, אבל לא אוהב את כל האביזרים האלו ולכן לא מותקן אצלי כלום חוץ מדיבורית BT קבועה. HU הבא יהיה עם תמיכה ב BT ואז אני אפרק גם את הדיבורית.

פורסם (נערך)

אני יודע שאולי סביבת הנהג שלי נראית עמוסה ולא אסתטית לחלק מכם אבל מבחנתי זהו הסט-אפ המושלם לאחר המון נסיונות שונים ומשונים גם ברכב הזה וגם ברכבים אחרים שהיו לי.

כל תוספת ואביזר שיש לי מועילים לי מאוד ויהיה לי קשה לוותר על אחד מהם.

הבנתי שכדאי לי לרדת מעניין הכיסויים להגה ולכסאות.

אבדוק לגבי מצלמת רוורס ומתאם לשליטה של ה HU מההגה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
אני מחפש משענת יד ליונדאי I20 שנת 2011 ומצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/SLIDING-ARMREST-CENTRE-CONSOLE-HYUNDAI-i20-i30-i40-GENESIS-ACCENT-SANTA-FE-/270870870835?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f11297b33

האם זה יתאים טוב? חשוב לי שיראה כמה שיותר מקורי

גם לי יש רכב כמו שלך, המשענת שהצגת כאן היא אוניברסלית ולא עם תושבת מקורית.

http://www.ebay.ie/itm/Genuine-ArmCik-Black-Arm-Rest-Centre-Exact-Fit-Hyundai-i20-2008-Onwards-/360899237262

זו עם תושבת מקורית. הוא לא שולח לישראל לצערי, אם אתה מוצא משהו כזה ששולח - תעדכן:wink:

לפות"ש, אני הוספתי את זה לרכב, אני פשוט שונא את התושבות עם הוואקום:

04144x_1_z1.jpg

פורסם

כלום, סביבת נהג מקורית ושמורה זה אחד הדברים היותר נקיים למראה, מדיי פעם שאני משתמש בwaze אז יש לי זרוע לפלאפון שנדבקת לשמשה, ומערכת טובה וסטנדרטית.

• תוכן חדש...