Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יורד לאילת. המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...חוויה כיפית אבל נגמרת אחרי 2 דקות.

...שמשעממת אותך אחרי סיבוב אחד(מתאים רק לזוגות לדעתי), את החרטא שמסתובבת מהר הצמודה אליה לא בדקתי, אבל היא נראית כיפית.

אתה בטוח שאתה מדבר על הכדור והקרוסלה ? :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אז חזרתי לרחובות, היה אחלה. לא יותר. יש באיזור תעשייה פיינטבול סבבה אבל הוא בנוי כמו לש"ביה ולא בשטח פתוח. מחירי אלכוהול זולים בטירוף (לדוגמא 125 שקל לליטר גרייגוס!) אבל בסך הכל לפחות בחורף היא די משעממת.

סעו לצפון!

קקטוסולר ידנית

פורסם

מזמן הפסקתי להתלהב מאילת, ניהיה די משעמם שם.

לא מזמן אבא שלי הזמין אותי לאילת לכמה ימים, רק אני והוא לקלאב הוטל (אני חושב, נו המלון הזה שהוא הכל כלול ויש שם גם חדר כושר ומספרה וכל זה).

בהתחלה בכלל לא רציתי לבוא, אבל לא היה אף אחד אחר שילך איתו (וגם במקרה באותו זמן רציתי לעשות קניה קטנה של כמה דברים למחשב :)) אז אמרתי לו שאני בא רק אם לוקחים את הג'יפ.

אם לא היינו עושים את הטיולי שטח הייתי נורא משתעמם שם.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...