Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביום חמישי האחרון יצא לי להיות במכרז למכירת רכבים מכונס נכסים ע"י עו"ד גדול מאזור המרכז, במכרז היו 67 רכבים מוצעים למכירה, המכירה התקיימה באולם כנסים גדול בת"א והשתתפו בו כ200 מציעים לערך, ההתמחרות הייתה בשיטה של מכירה פומבית שעורך הדין מקריא לפני כל רכב פרטים מהרישיון כגון: סוג, נפח מנוע, יד (ורישום קודם), ק"מ אחרון שנרשם בטסט, מחיר מחירון של הדגם לפי לוי יצחק (ללא הפחתות) ומצב כללי חיצוני של הרכב (מכות, שריטות, וכו').

המחיר ההתחלתי היה בד"כ 40-50% ממחיר המחירון של הרכב ומשם ניתן להעלות במדרגות של בין 1000 ל2000 ש"ח.

המציע הגבוה ביותר זוכה ברכב עולה לחלק בבמה בכדי לשלם 10% במזומן מסך ההצעה שלו (ואת היתרה יש להעביר לעו"ד בפרק זמן של שבועיים לערך) וכך בעצם התנהלה כל ההתמכרות עד שנכרו כל 67 הרכבים. (נמשך כשעתיים לערך).

יש לציין שהרכבים נמכרים AS-IS וניתן להתרשם חיצונית מהרכבים במגרש מסוים שבו הם מאוחסנים באזור ת"א החל משבועיים לפני המכרז..

אני הייתי שם כי חיפשתי רכב קטן לאחותי (סטודנטית) ובסוף מצאתי לה שבי אוואו אוט' שנת 2008 יד 2 עם 130 ק"מ ב13 אלף שח.

מצ"ב טבלה עם פרטי הרכבים והמחיר שבו הם נמכרו משמאל בכתב יד בעפרון.

תהנו..

001.jpg002.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חייב להודות שהתלבטתי אם לפתוח נושא בעניין. גם אני ביום חמישי האחרון הלתבטתי אם להגיע למכירה בתל אביב...

למען האמת לא כל הרכבים במחיר " מציאה " לפי מה שרשמת...

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

רגע, קנית לאחותך דייהולט אבאו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הלקסוס שנמכרה ב-58 אלף ש"ח היא עם 250 אלף ק"מ?

האם מתאפשר לקחת את הרכבים לבדיקה לפני הקנייה?

לא ניתן, וכן הלקסוס הייתה יד 3 עם 255K ק"מ.

חשוב לציין שישנם המון סוחרים שמחפשים מציאות, כמו כן אם יש לך את האנשים הנכונים מספר הרכב יכול לשפוך אור על ההיסטוריה של הרכב.

רגע, קנית לאחותך דייהולט אבאו?

ב13K שח אני לא מכיר אופציות טובות יותר משנתון 08 ומעלה :?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

האם מתאפשר לקחת את הרכבים לבדיקה לפני הקנייה?

לא. זה מכונס נכסים, עצם זה שנותנים שבועיים לפני המכרז להתרשם חיצונית (ומי שקצת מבין יכול לחטט במכסה מנוע ומתחת לרכב) זה כבר משהו.

פורסם

כמות אנשים - כ-200.

המודעות מתפרסמות בדר"כ במוספים של ימי ששי ובהם מופיע המגרש/מחסן בו ניתן לראות את הרכבים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

במכרזים הללו צריך גם הרבה מזל , לעתים אתה קונה רכב ומגלה שעבר תאונה קשה , מצד שני אם המזל שפר עליך ניתן לזכות ברכב טוב . זה הימור .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ככל שאתה מבין יותר, ככה פוחת הסיכוי ליפול. עם זאת, למעט הסוזוקי אלטו, אני לא מרגיש שיש כאן מי יודע מה מציאות.

השברולט אביאו האלה נמכרו כבר בשנת 2011, כבוגרות ליסינג, ב-32K. עברו 3 שנים ואני מניח שאפשר להשיג כאלה בלי כונס נכסים בסביבות 18-20K.

האם הנחה של 5000 ש"ח מצדיקה את ההימור?

פורסם

לפחות ממה שאני ראיתי עד היום, וזה דיי תואם למחירים שאני רואה כאן, אין איזה מציאות גדולות במכרזים האלה,

בייחוד ללקוח פרטי, שלא יכול להרשות לעצמו ליפול במכרז, בניגוד לסוחרים שקונים הרבה רכבים, וגם אם נפלו

בשניים שלושה, שאר הרכבים יכסו על הנפילה.

בכל אופן, תודה רבה לפות״ש על השיתוף, כולל מחירי המכירה וההערות לגבי הרכבים.

פורסם

אז ממה שאני מבין זה בעצם קנייה של חתול בשק? כלומר ניתן להתרשם מהרכב חיצונית אבל אי אפשר לבדוק.

אני לא חושב שבדבר יקר כמו רכב הייתי הולך על הימור כזה.

V5

• תוכן חדש...