Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גטס GLS של בוקי פה בפורום, אפילו בפחות.

המחירים לא מציאה, בטח לא כשאתה לא יודע מה מצב הרכב ואין היצע כזה מדהים (לא ראיתי דגמים ידניים או דיזלים או משהו מאובזר מדי ברשימה)

*עריכה - אוקיי עכשיו שמתי לב שמישהו הקפיץ פה את השרשור, מתנצל.

הייתי נוכח במכרז כזה לפני כחודש לערך, מה אני אגיד לכם... אנשים הציעו סכומים הזויים לרכבים שביד 2 בשקט תיקח ב 5000,8000 פחות עם אפשרות לבדוק את הרכב לפני כמו בנאדם.
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי נוכח במכרז כזה לפני כחודש לערך, מה אני אגיד לכם... אנשים הציעו סכומים הזויים לרכבים שביד 2 בשקט תיקח ב 5000,8000 פחות עם אפשרות לבדוק את הרכב לפני כמו בנאדם.

יש ויש, סה"כ הייתי במכרז כזה באשדוד רציתי לקנות הונדה אינסייט (מחיר ביד 2 בין 30 ל40 אלף) מישהו הציעה עליה 45 אלף שקל.

מנגד זאת פיגו 107 אחת נמכרה ב12500 כאשר המחיר הנמוך ביד 2 לרכב עם נתונים שקולים הוא 17 אלף+-

פורסם
האם קיים איזשהו מחיר שמשלמים עבור ביטול עסקה?

בדר"כ העשרה האחוזים שאתה משלם מקדמה מחולטים לטובת המוכר, אבל זה תלוי כמובן באיזה מכרז מדובר. תחשוב שמבחינתם הם מכרו את האוטו, כל הקונים הפוטנציאלים עזבו ואז אתה מחליט להתחרט. חייב להיות מנגנון או סנקציה שימנעו את זה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כדי לאמוד פחות או יותר תיקונים ברכב ואם הצבע מקורי הכי טוב לקנות מכשיר :

DIGITAL PAINT COATING THICKNESS GAUGE

ואז לא ליפול בפח (תרתי משמע)

https://www.ebay.com/itm/DIGITAL-PAINT-COATING-THICKNESS-GAUGE-MPS-204-PROBE-Fe-Zn-Al-CRASH-CAR-TESTER/172837050483?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

פורסם
היה היום מכרז. לצערי נתקעתי בדרך בפקק בתל אביב והגעתי כשהחגיגה נגמרה.

לצישהו יש נתון בכמה האלפא מיטו 135 נמכרה?

ראיתי בעיתון של שישי מיטו למכירה , כנראה שהיא לא נמכרה.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

סתם משהו שמעניין אותי. אפשר בכלל לעשות ביזנס ראוי מהרכבים האלה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
ראיתי בעיתון של שישי מיטו למכירה , כנראה שהיא לא נמכרה.

תוכל לצלם אולי תמונה? אני לא מוצא את העיתון כרגע

פורסם
תוכל לצלם אולי תמונה? אני לא מוצא את העיתון כרגע
זה היה בישראל היום. העיתון כבר בפח...

פורסם
[זה היה בישראל היום. העיתון כבר בפח...

]

הוא אמור להיות בפח לפני שפותחים אותו

עיתון מעולה שמאזן קצת את התרעלה של ידיעות אחרונות.

פורסם

הגבתי לנושא בצהריים לא יודע למה התגובה שלי נמחקה?

בקיצור השתתפתי במכרז ושמתי עין על כמה רכבים שחשחבתי שאקנה במחיר מציאה בפועל הרכבים נמכרו במחיר שוק + מיקוח משתף אתכם בממצאים:

פיאט פונטו איבו 150th ידנית 100 א"ק נמכרה ב21 אש"ח (ביד 2 יש את המולטיאייר ב24 אש"ח)

מיצובישי לנסר ספורטבק שנת 2010 1800 120 אק"מ נמכרה ב27.5 אש"ח

הונדה סיוויק 2007 מוזנחת חיצונית עם 110 אק"מ נמכרה ב24 אש"ח.

בקיצור אם מישהו רוצה למכור את הרכב שלו במחיר שווה ממליץ לכם לעשות מחירה פומבית

פורסם
הגבתי לנושא בצהריים לא יודע למה התגובה שלי נמחקה?

בקיצור השתתפתי במכרז ושמתי עין על כמה רכבים שחשחבתי שאקנה במחיר מציאה בפועל הרכבים נמכרו במחיר שוק + מיקוח משתף אתכם בממצאים:

פיאט פונטו איבו 150th ידנית 100 א"ק נמכרה ב21 אש"ח (ביד 2 יש את המולטיאייר ב24 אש"ח)

מיצובישי לנסר ספורטבק שנת 2010 1800 120 אק"מ נמכרה ב27.5 אש"ח

הונדה סיוויק 2007 מוזנחת חיצונית עם 110 אק"מ נמכרה ב24 אש"ח.

בקיצור אם מישהו רוצה למכור את הרכב שלו במחיר שווה ממליץ לכם לעשות מחירה פומבית

קניה מכונס לא אמורה להיות במחירון מינוס 56 אחוז?

• תוכן חדש...