Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שולם עלייכם :-P

מי מכיר מקום לשטיפת רככ אוטומטית בתחנת דלק שפועל גם בשעות הערב (סביבות 19:00), באזור ת"א, רמת גן, פתח תקוה?

כולם נסגרים מוקדם מדי - - - - 17:00.

פורסם

יש רחיצה אוטומטית בין המטווח ברמת גן לקניון שפועלת עד שעה 10 בלילה.

המכונה דיי חדישה והניקוי הפנימי הידני טוב. מומלץ אם אתה חובב שטיפות אוטומטיות.

פורסם

המלצה שלי מכל הלב, זה לנקות את האוטו ידנית.אם אתה לא רוצה לנקות בעצמך את הרכב, אז יש גם מכוני שטיפה שמנקים את האוטו בשטיפה ידנית. במכונות השטיפה האוטומטיות מצטברים גרגרי חול, בוץ, והמון לכלוך שבעל המכונה לא תמיד טורח לנקות. עוד דבר, שבמקרה של גרימת שריטות לרכב, אין בד"כ עם מי לדבר לגבי פיצוי. עוד דבר:ייבוש הרכב נעשה בצורה גרועה, דבר היכול לגרום במשך השנים לחלודה.

פורסם
המלצה שלי מכל הלב, זה לנקות את האוטו ידנית.אם אתה לא רוצה לנקות בעצמך את הרכב, אז יש גם מכוני שטיפה שמנקים את האוטו בשטיפה ידנית. במכונות השטיפה האוטומטיות מצטברים גרגרי חול, בוץ, והמון לכלוך שבעל המכונה לא תמיד טורח לנקות. עוד דבר, שבמקרה של גרימת שריטות לרכב, אין בד"כ עם מי לדבר לגבי פיצוי. עוד דבר:ייבוש הרכב נעשה בצורה גרועה, דבר היכול לגרום במשך השנים לחלודה.

שטיפה ידנית משאירה כתמי מים מרגיזים על הרכב, ולדעת אינה יסודית מספיק כמו שטיפה אוט'..

פורסם
יש רחיצה אוטומטית בין המטווח ברמת גן לקניון שפועלת עד שעה 10 בלילה.

המכונה דיי חדישה והניקוי הפנימי הידני טוב. מומלץ אם אתה חובב שטיפות אוטומטיות.

איפה זה בדיוק? יש הנחה לאחר תדלוק?

פורסם

אתה בטוח? תראה איך אני מנקה את האוטו ביסודיות, ואחרי זה ניראה אם תגיד ששטיפה ידנית לא יסודית.

קודם מרטיבים את האוטו בהמון מים, שנית, מנקים עם ספוג את כל הרכב, את הלכלוך הקשה יותר עם מברשת עדינה, שוטפים עם מים, ומנגבים ומייבשים עם עור צבי. מייבשים גם את המסילות, המרזבים, ואת כל החלקים שנרטבו! כך גם לא מונעים חלודה. תנסה פעם, אל תתעצל. זו עצה מכל הלב.

פורסם
איפה זה בדיוק? יש הנחה לאחר תדלוק?

זו שטיפה ללא תחנת תדלוק.

יש במגרשי התערוכה בת"א מקום שעובד 24 שעות (אם זכרוני לא מטעה אותי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני חושב שהכי טוב לשטוף ידני

אחרי שאני שוטף את האודי (לוקח לי בסביבות השעתיים שלוש אני שוטף ושוטף כמה פעמים עד שהיא מנצנצת

תמיד אני מתעייף ואומר זהו זה פעם אחרונה שאני שוטף ידני

אבל אחר כך אני נהנה כל כך להסתכל עליה נקיה

ומי שיש לו אודי A4/6/8 יודע איזה סיוט זה

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
עוד לא פגשתי מישהו בעל אודי A8 ששוטף את הרכב ידנית בעצמו :wink:

לנו יש A6 ואנחנו לא שוטפים בעצמנו.. שוטפים לאבא בעבודה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ניסיתי.

פעם אחת הספיקה לי בשביל להבין שזה לא בשבילי.

אני פשוט מנקה את האוטו במקום קבוע, הבעלים יודע שאני מנקה רק אצלו ושם יש שריטה אחת מהמכונה שלו הוא בבעיה...

הוא מצד שני - התחייב על רמת תחזוקה טובה (מדובר על מכונת שטיפה מיוחד עם ספוגים במקום ג'ילדה, לטענתו זה יותר טוב ופחות שורט).

פורסם

צהריים טובים ,

סלחו לי , אבל כולכם עצלנים!

השטיפה הכי טובה = שטיפה ידנית.

יש מכונות שטיפה אוט' שהן עדינות יותר , אבל רובן שורטות ולא מנקות ביסודיות ובפדנטיות בה אני מנקה.

אין על שטיפה ידנית! כל הכיף זה לשטוף לבד. התוצאה מצויינת - האוטו נראה כאילו זה עתה יצא משערי המפעל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי שאלה, מישהו אמר לי שהשטיפות האוטוטיות, גורמות לשריטות רבות ברכב .

לחבר שלי, שהייתה טויוטה קורולה (שלמזלו נגנבה) משהו כמו שבועיים שלוש לאחר שקיבלו את הרכב, הכניסו אותה לשטיפה אוטומטית, וכשיצא, הפלא ופלא הרבה שריטות היו על הרכב. מאז הוא לא מתקרב אל השטיפוץת האוטומטיות.

מה גם שלדעתי הכי כייךף לשטוף לבד את הרכב, אתה בעצמך בסוף השטיפה יותר מסופק שעשית זאת בעצמך .. :) ..

אתה לא מחפף, אתה עושה זאת הכי טוב שאתה יכול ובאהבה לרכב שלך ..!

אני מעדיף את השטיפה הידנית.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...