Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פונטו דינמיק ספייק 2005, גמעה 125000 ק"מ

המנורת הגה נדלקה לפני חודש, לאחר כיבוי והדלקת הרכב המנורה נעלמה.

היום המנורה נדלקה שוב, ושוב נעלמה.

יש לציין שההגה מתנהג רגיל לחלוטין, לא קשה יותר ולא כבד יותר.

במה יכול להיות מדובר?

פורסם

היה לי מקרה דומה עם פונטו 2004, היתה נדלקת בזמן נסיעה לפעמים, ללא כל שוני בהגה. תיגש למוסך שיחברו למחשב לזהות תקלה, אם אין תקלה הם פשוט מורידים את זה. התחברות למחשב במוסך מורשה עלתה לי 200 שקל אם אני זוכר, עשינו זיהוי תקלות ואחר כך הנורה הפסיקה להידלק.

פורסם

תבדוק שחיבורי המצבר יושבים סגורים היטב ונקיים. המצבר לא ישן ?

אם לא עוזר תנסה לנתק המצבר (את הקוטב השלילי) לחצי שעה לפחות ותחבר חזרה. אם יש אזעקה רצוי לנטרל אותה עם מפתח החירום. רדיו עלול לאבד התחנות ו/או להינעל עם קוד. לעיתים ניתוק מצבר זה יכול להעלים התקלה לזמן ממושך. למה? לא יודע בדיוק איך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

השאלה שלי,

אם אין שינוי ממשי בהגה, והכל מתנהל לשורה,

כמובן שאלך ביום שישי ואבדוק את התקלה,

העניין שהרכב של האישה והיא קצת לחוצה מהעניין.

אפשר ליסוע כרגיל ולהתייחס לזה כנורת שווא?

פורסם

אל תיקח את זה כייעוץ כלשהו וההחלטה היא אך ורק שלך, אבל אני נסעתי עם הנורה הזאת שדלקה יום כן יום לא בערך חודש עד שנכנסתי למוסך. *בלי שהיה לי שום דבר מורגש בהיגוי כמובן.

• תוכן חדש...