Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי הרבה מילים טובות על הגולף, במיוחד על גרסת הTSI שחסכונית בדלק

החיסרון הוא שיחסית לשנתון המחיר שלה גבוה מאוד, מה שאומר שאצטרך להתפשר על שנתון 2010-2009

מצד שני האופציה היא ללכת על משפחתיות קלאסיות (יונדאי I25/קיה ריו/סיד/פורטה/כל דבר אחר שתציעו)

שם אוכל ללכת על שנתון 2011, ולקבל רכב קצת יותר מרווח עם תא מטען יותר גדול.

הצרכים שלי הם כאלו:

סוג: משפחתית

גיר: אוטומט/רובוטי

ייעוד: נסיעות עירוניות לרוב

נסועה: 12,000 ק"מ בשנה (1000 ק"מ בחודש, לא הרבה)

תא מטען: בינוני, לא קטן מדי כמו של אלטו ולא גדול מדי כמו רכב סטיישן

מנוע וביצועים: האמת שממש לא חשוב לי, אני מעדיף צריכת דלק טובה על פני ביצועים

מרווח: לא חייבת להיות מרווחת, אבל שפעם בכמה חודשים אפשר לעשות בה נסיעות כשהרכב מלא

דרישות: בטיחות גבוהה, אמינות, צריכת דלק כמה שיותר טובה

מה אתם ממליצים? ללכת על הגולף או משפחתית קלאסית?

ואם משפחתית אז על איזו הייתם ממליצים?

תודה :-o

פורסם

ראשית, ברשימה החלופית שלך יש גם סופר-מיני ולא רק משפחתיות.

שנית, נראה כאילו הגולף 122 באמת תפורה עליך. שים לב, אבל, שמדובר בגיר DSG7, שלא ידוע באמינותו הרבה וזה יכול להיות בור. בשנתונים האלה היה רכב נהדר - גולף 140 עם DSG6, אבל הוא פחות חסכוני (ויותר חזק). הסיד כנראה תגלה אמינות טובה יותר, אבל אני לא מחבב את הדגמים של שנתונים אלה, ולא בטוח שה- 1.6 יהיה חסכוני יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בנסיעה עירונית ה-TSI לא יהיה כזה חסכוני, וגם הגיר הרובוטי בנסיעה עירונית - פחות מוצלח.

לדעתי הכיוון של קיה פורטה או i30 הוא כיוון מתאים יותר לדעתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם אתה אוהב גולף אז יכול לקחת גולף dsg7, רק שהשנתונים שהזכרת ידועים בבעיות המותחנים והמכאטרוניק. אז פשוט תחפש אחד שתוקן וטופל סדיר ע"י היבואן. ניירת מלאה. יש כאלה שהחליפו להם את הגיר כבר פעמיים. אז פשוט תסגור במחיר כזה שיאפשר לך לספוג עוד החלפה. כי האחריות כבר פגה והתיקון הבא יהיה יקר. לדוגמא רק שבוע שעבר עלה פה בעלים של tsi 1.8 ששבק חיים ב 100k . היבואן הסכים להשתתף ועלות התיקון אחרי ההנחה רק 12000₪

הרכב באמת נח בשאר התחומים.

לעומתו ה i30 שהציעו לך אמין ביותר בש נתונים האלההאלה . למעט איזו נורית esp שמתוקנת בעשר דקות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם אתה אוהב גולף אז יכול לקחת גולף dsg7, רק שהשנתונים שהזכרת ידועים בבעיות המותחנים והמכאטרוניק. אז פשוט תחפש אחד שתוקן וטופל סדיר ע"י היבואן. ניירת מלאה. יש כאלה שהחליפו להם את הגיר כבר פעמיים. אז פשוט תסגור במחיר כזה שיאפשר לך לספוג עוד החלפה. כי האחריות כבר פגה והתיקון הבא יהיה יקר. לדוגמא רק שבוע שעבר עלה פה בעלים של tsi 1.8 ששבק חיים ב 100k . היבואן הסכים להשתתף ועלות התיקון אחרי ההנחה רק 12000₪

הרכב באמת נח בשאר התחומים.

לעומתו ה i30 שהציעו לך אמין ביותר בש נתונים האלההאלה . למעט איזו נורית esp שמתוקנת בעשר דקות.

אני לא להוט על גולף, רק שמעתי שזו אופציה טובה. אם אתה אומר שיש לה בעיות אמינות, במיוחד דברים כמו גיר היא נפסלת אוטומטית

פורסם (נערך)

למה לפסול. אם הייתי מציע לך את הרכב ב 10000₪ , עדיין היית פוסל ? אני רק אומר שהכל שאלה של מחיר . כל אחד שיעשה את החשבון שלו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

והמחיר של הגולף גבוה מאוד, הרבה יותר גבוה מהקוריאניות (יונדאי/קאיה)

עוד שאלה היא האם כדאי לי בתקציב הזה ללכת על קוריאנית מודל 2011

או ללכת על רכב יותר איכותי ושנתון יותר נמוך

פורסם

אני ממליץ בחום על הקוריאניות, בשנים האחרונות במבחנים השוואתיים גם בארץ וגם בחו"ל הן מתמודדות שווה בשווה מול הגולף ובחלק מהמקרים, בהתייחס לדגם הנוכחי של הסיד למשל, אף מנצחות.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

איפה היפניות מדורגות בכל השקלולים שלך?

המכוניות הכי אמינות בעולם שלא נופלות מהארופאיות כמעט בכל פרמטר ועולות על הקוראניות ברמת האמינות והאיכות.

פורסם (נערך)

לי זה נשמע שהונדה סיויק יכולה להתאים לך - במחיר אפשר למצוא אקזמפלר בסדר גמור, הרכב אמין למדי, חסכוני, נעים לנסיעה מבחינת נוחות וכבונוס גם לא חלש כשאתה מחליט ללחוץ אותו.

אגב סתם שאלה, שלא מונעת מזלזול אלא מסקרנות נטו - מישהו יכול להסביר לי את ההצלחה הפנומנלית של הגולף באירופה (ובארץ)? היא מקוטרגת כמשפחתית אבל בתכלס היא על הצד הקומפקטי, עם מחיר של משפחתית פרימיום - איך זה שהיא כ"כ מצליחה? אני לא מקטין מערך הרכב, אני באמת סקרן לדעת...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

^^^

אני כרגע בעלים של גולף 2001 מנוע 2000.

נהגתי על הרבה רכבים יפנים וקוריאנים ( I30 , סיד, קורולה ודומיהם..) ואף אחד מהם לא אהבתי כמו את הגולף.

משהו בהם אף פעם לא שלם לעומת הגולף על כל השנים שלו, אם זה באיבזור , בנוחות ובאיכות הכללית.

פורסם (נערך)

צריך לזכור שגולף,בקטגוריה שלה, היתה רכב השנה באירופה ב2013 . עד שה308 של פיג'ו הגיעה. הנקודה ששוכחים לציין זה שבאירופה היא נמכרת לרוב דיזל עם גיר ידני ואקלים ממוזג. זה באמת שילוב מנצח. ראיתי גם דגמי GTD , שזה עוד יותר מגניב. לכן כל השוואה לאירופה היא פשוט חסרת בסיס.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...