Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c5 מול מאליבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיטרואן מכונית טובה יותר.נקודה.

השאלה היא מהם צרכיך, למעט אמינות, תחזוקה וכו'. אם אלו הם בקשותיך בלבד אז מאזדה 6 או הונדה אקורד יבצעו עבודה טובה יותר.

בעיקרון, הסיטרואן היא מכונית מרווחת יותר, נוחה יותר ונעימה יותר. השברולט תעלה עליה רק בנושא המנוע, שבו היא מצטיינת(200 כ"ס, 30 קג"מ, 9 שניות למאה).

בנושא האמינות אין לדעת, אך צפוי כנראה שהמאליבו תעשה פחות בעיות.

פורסם
מה דעתך? (אמינות, תחזוקה ועלויות)

שימו לב, הוא לא ביקש השוואה ישירה בין ה-C5 למאליבו, הוא בסה"כ רוצה לדעת על האמינות (בלתי אפשרי לדעת), על התחזוקה (שירים טלפון למוסכים וחברות ביטוח, צריכת הדלק דומה) ושאר העלויות (רוצה גם שנעריך לך את שווי השוק של שתיהן בעוד 3 שנים? :-P )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למשל?
אמינות תחזוקה ועלויות??? מילה נרדפת לפנית. מאזדה 6 נשמע לי כמו המכונית המתאימה, תבדוק גם סובארו B4.

חוץ מהסעיפים המדוברים יש עוד משהו שאתה מחפש במכונית? ומה התקציב?

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
160000 ש"ח
ב-160K ה-C5 כבר מחוץ לתחום.

המאליבו איך אפשר לומר זאת, פשוט יצאהמוקדם מדיי מהתנור, ההתנהגות והנוחות זוועה.

אז אני ממליץ על המאזדה 6 שגם אמינה כמו כל יפנית, הצריכת דלק ממוצעת בהחלט, היא לא יוצאת דופן לרעה מבחינת תחזוקה היא כמו כל יפנית ממוצעת עם יכולת תחזוקה כלכלית מצויינת.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

לא נשאלה דעתי, אבל :wink:

אני הייתי בוחר ב6. פשוט כי אני אוהב לנהוג.

לכל אחד אחר, הייתי ממליץ על הC5, קודם, פשוט כי כמכונית נוסעים, היא טובה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא נשאלה דעתי, אבל :wink:

אני הייתי בוחר ב6. פשוט כי אני אוהב לנהוג.

לכל אחד אחר, הייתי ממליץ על הC5, קודם, פשוט כי כמכונית נוסעים, היא טובה יותר.

ואם באמת אוהבים לנהוג - מונדיאו. (וROEE יסכים...)

פורסם
ומה היית בוחר בין C5 למאזדה 6?
אני לא יודע אם התעדכנת אבל יש C5 מחודשת, מחירה כ-167K אבזורה הוא העשיר ביותר בקבוצה, מנוע ה-2 ליטר שלה הוא כנראה המהיר ביותר ל-100 (10.2) והיא המכונית הבטוחה והנוחה ביותר בקבוצה. במבחינת הנאה כמו שאמרו מעליי המאזדה 6 תהיה הרבה יותר מהנה (לא חוכמה מול הC5 המנותקת). נראה לי שבשבילך תתאים יותר ה-6 כי לפי התקציב והפרמטרים שלך היא פשוט יותר טובה בשבילך.

אני אישית כבר בחרתי ב-C5:wink: .

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

היא לא כ"כ גרועה כמו שעושים אותה.

כמו כל עם ישראל, גם בפורום זה יש דעות קדומות של מס' אנשים(וגם מנהלים).

בסה"כ, המאליבו מהווה התקדמות ענקית למשפחתיות האמריקאיות, דוגמת האלרו. עובדה לכך שמגזין הגה אהב אותה(ועובדה אחרת היא שמגזין אוטו לא :wink: ). בסה"כ, קשה להכיר אוטו בכתיבה מעל דפי האינטרנט. קח נסיעת מבחן על המאליבו, על ה-6 ועל האקורד ותחליט לבד. שלושת המכוניות מצויינות.

גם את הסי 5 אתה יכול לצרף, אך היא יקרה(מדי).

אם עניין ירידת הערך\סחירות לא כ"כ משמעותי לך כרגע, ואתה רוצה להנות מהאוטו שלך, אז אני הייתי שוקל להעדיף את המאליבו, שמצוידת גם בתא נוסעים נעים ומאובזר היטב-יותר מכל 6 או אקורד ממוצעות, גם במנוע מצויין שמספק מומנט עצום-30 קג"מ, והיא אפילו לא נכשלת בתחום נוחות הנסיעה וההתנהגות.

ממש לא. בסה"כ קניה לא רעה בכלל, לכל חובבי האמריקאיות שמתיימרות להיות אירופאיות.

תהנה מהקנייה- אבל לא לפני שתעשה נסיעת מבחן-חובה!!!

בהצלחה.

• תוכן חדש...