Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c5 מול מאליבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם באמת אוהבים לנהוג - מונדיאו. (וROEE יסכים...)

בהחלט :wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
היא לא כ"כ גרועה כמו שעושים אותה.

כמו כל עם ישראל, גם בפורום זה יש דעות קדומות של מס' אנשים(וגם מנהלים).

שום דעות קדומות. שמעתי מבוחן רכב שאני מעריך את דעתו שהיא גרועה, וגם אבא שלי שרגיל לפאסאט נהג עליה והתאכזב מהכל חוץ מהמנוע. מספיק בשבילי בינתיים. (אם כי אין תחליף לבדיקה עצמית).

כשהיא יצאה דווקא התלהבתי - נשמע כמו עסקה מצוינת - בנויה על פלטפורמה מוכחת, מנוע חזק, איבזור טוב, מחיר מצוין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היא לא כ"כ גרועה כמו שעושים אותה.

כמו כל עם ישראל, גם בפורום זה יש דעות קדומות של מס' אנשים(וגם מנהלים).

בסה"כ, המאליבו מהווה התקדמות ענקית למשפחתיות האמריקאיות, דוגמת האלרו. עובדה לכך שמגזין הגה אהב אותה(ועובדה אחרת היא שמגזין אוטו לא :wink: ). בסה"כ, קשה להכיר אוטו בכתיבה מעל דפי האינטרנט. קח נסיעת מבחן על המאליבו, על ה-6 ועל האקורד ותחליט לבד. שלושת המכוניות מצויינות.

גם את הסי 5 אתה יכול לצרף, אך היא יקרה(מדי).

אם עניין ירידת הערך\סחירות לא כ"כ משמעותי לך כרגע, ואתה רוצה להנות מהאוטו שלך, אז אני הייתי שוקל להעדיף את המאליבו, שמצוידת גם בתא נוסעים נעים ומאובזר היטב-יותר מכל 6 או אקורד ממוצעות, גם במנוע מצויין שמספק מומנט עצום-30 קג"מ, והיא אפילו לא נכשלת בתחום נוחות הנסיעה וההתנהגות.

ממש לא. בסה"כ קניה לא רעה בכלל, לכל חובבי האמריקאיות שמתיימרות להיות אירופאיות.

חוץ ממנוע חזק, אני בדעה שאין לה יתרון על המתחרותיה השואפות למצויינות (ורק בשל מנוע לא קונים רכב). בנוסף יש את עניין תצרוכת הדלק שעל אף שהיא לא עד כדי כך נוראית היא בכל זאת ניתנת לחיסכון (ובימינו עלויות ותצרוכת דלק זה כן דבר שיש לקחת בחשבון).

פורסם

חוץ ממנוע חזק, אני בדעה שאין לה יתרון על המתחרותיה השואפות למצויינות (ורק בשל מנוע לא קונים רכב). בנוסף יש את עניין תצרוכת הדלק שעל אף שהיא לא עד כדי כך נוראית היא בכל זאת ניתנת לחיסכון (ובימינו עלויות ותצרוכת דלק זה כן דבר שיש לקחת בחשבון).

אני מאמין שהמאליבו יכולה לשרת היטב את חובבי הז'אנר האמריקאי, מפני שעדיין היא מכונית מפנקת, בעלת תא נוסעים נעים מאוד לשהייה, מאובזר ומורכב היטב, מנוע מצויין שעולה על כל המתחרות, נוחות נסיעה טובה - טובה מכל אמריקאית ממוצעת, אם כי עדיין מעט רכה. בכבישים הפתוחים המכונית משייטת היטב.

אם משווים את המאליבו לאקורד, למשל, אז ניתן לראות שהמאליבו מצויידת בתא נוסעים טוב יותר, מאובזר יותר ומרווח יותר(אם כי לי מאוד הפריע חזרונה של משענת יד במושב האחורי), מנוע עדיף בכל קנה מידה, נוחות נסיעה טובה יותר, והנושא היחידי שההונדה עולה עליה הוא בהתנהגות הכביש(ובמחיר).

אז המאליבו היא עיסקה משתלמת, בעיקר בימינו.

פורסם
ואם באמת אוהבים לנהוג - מונדיאו. (וROEE יסכים...)

אם באמת באמת אוהבים לנהוג אז מתוך המשפחתיות הגדולות עד 160K

(אני מניח שזאת הקטגוריה- אחרת לא הייתם אומרים מונדאו..)

ה 2.0 B4 הידנית היא ללא ספק הכי מעניינת לחובבי הנהיגה.

פורסם
אני מאמין שהמאליבו יכולה לשרת היטב את חובבי הז'אנר האמריקאי, מפני שעדיין היא מכונית מפנקת, בעלת תא נוסעים נעים מאוד לשהייה, מאובזר ומורכב היטב, מנוע מצויין שעולה על כל המתחרות, נוחות נסיעה טובה - טובה מכל אמריקאית ממוצעת, אם כי עדיין מעט רכה. בכבישים הפתוחים המכונית משייטת היטב.

אם משווים את המאליבו לאקורד, למשל, אז ניתן לראות שהמאליבו מצויידת בתא נוסעים טוב יותר, מאובזר יותר ומרווח יותר(אם כי לי מאוד הפריע חזרונה של משענת יד במושב האחורי), מנוע עדיף בכל קנה מידה, נוחות נסיעה טובה יותר, והנושא היחידי שההונדה עולה עליה הוא בהתנהגות הכביש(ובמחיר).

אז המאליבו היא עיסקה משתלמת, בעיקר בימינו.

כפי שרוני אמר, על הנייר הכל נראה טוב ויפה אבל בתכלס זה לא ממש כך.

אין לי ספק שתא הנוסעים של האקורד טוב ואיכותי יותר משל המאליבו אך פחות מאובזר (ואני מכיר המון אנשים שיעדיפו סידרה 3 ערומה על משפחתית גדולה מאובזרת). כמו כן לעניין המנוע של המאליבו, הוא אומנם חזק יותר אך הוא עדין פחות טוב משל האקורד. בנוסף ועם כל הכבוד, המאליבו היא לא "האמריקאית" הנוסטלגית שמספר אנשים עוד חולמים עליה ואם יש רצון להתקרב לדבר האמיתי (במושגים הנוכחים) אזי בסכום זעום ניתן לעלות לאימפלה ולהנות מהיתרונות והחסרונות של רכב אמריקאי אמיתי.

נכון, היא אולי מכונית סבירה ולא גרועה אך כיום זה לא מספיק מול המתחרות. מילא אם היה לה משהו כמו הצ'ארם שיש ל407 (שגם לה יש מספר חסרונות כגון כח וחוסר מקום לנוסעים מאחור, ירידת ערך) אז הייתי יכול לקבל זאת בהבנה ולהקל ראש בכך שמישהו ישקול רכישה של אחת, אך במקרה של המאליבו איני רואה סיבה להתפשר שכן החסרונות עולות על היתרונות ואין לה שום צ'ארם או שמץ של מיוחדות או רגש שמצדיקים את ההוצאה ולכן לא אוכל להמליץ עלייה.

פורסם

נכון, אומנם המאליבו לא האמריקאית הנוסטלגית, כמו שאמרת, אבל היא עדיין קרובה מאוד למקור, וזה מאופיין בתא נוסעים רחב ידיים, איבזור רב, מנוע ענק ומתלים רכים מהמקובל כיום.

נכון שהיא מנסה להיות אירופאית, כמו הניסיון של ה-CTS, אבל עדיין היא אמריקאית בכל רמ"ח איבריה.

לטוב ולרע.

אז נכון, התנהגות הכביש טובה יותר מאמריקאית ממוצעת, והמתלים כבר לא רכים כמו פעם. אבל היא עדיין אמריקאית, ולכן חובבי הז'אנר יכולים מאוד לאהוב אותה, ולא להתפשר כמו פעם.

לדעתי, בכל מקרה היא חלופה טובה מאוד גם ל407, מפני שהיא מציעה תא נוסעים יפה ובנוי טוב, מנוע חזק ביותר, נוחות נסיעה טובה מאוד(עדיין רכה) והתנהגות סבירה-לא ברמה של האירופאיות אבל די דומה לצרפתיות בנושא הזה.

פורסם

אני נוהג על המאליבו הישנה, 200 ק"מ ביום. נוח, חזק, מפנק, שקט, יציב ובטוח. שום יפנית לא היתה עושה זאת טוב יותר ממנה. אם הייתי נוסע על אקורד או B4, הגב היה נשבר ממזמן. מאזדה פשוט חלשה מדי.

אני חושב שמי שקונה את המאליבו החדשה, הולך להנות מעיסקה מוצלחת.

אין צורך להיגרר לאמריקה של שנות השבעים ולא לשחרר את הדעות הקדומות... עד מתי? העולם השתנה, אתם יודעים...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...