Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

רכשתי לאחרונה E46 318i שנת 2005.

ברכב מותקן כל הציוד המקורי ללא שדרוגים כלל (bmw business) וכמובן הרמקולים המקוריים שכבר בני 10.

ברצוני לשפר מעט את איכות השמע, להוסיף קצת בס ושמיעה חלקה בווליום בינוני-גבוה.

אני יודע שבדגמים יקרים יותר קיים סאב במגש האחורי. אצלי אני לא רואה (ולא שומע) סימנים שהוא קיים, אך אני מניח שיש מקום מוכן.

הכוונה היא לשמור על הרדיו המקורי ורציתי לשאול האם החלפת הרמקולים ברכב תספיק.

כמובן שמדובר בשדרוג בסיסי בלבד בתקציב מינימלי.

אז מהו תקציב מינימלי בכלל?

מה לקנות ומאיפה (אין צורך בהתקנה)?

במידה וסאב הוא מוצר הכרחי - האם מקורי יוכל להתחבר לרדיו שלי (בדגמים היקרים ישנה מערכת של הרמן-קרדון).

ועוד שאלה - מדוע כשמחברים מטען למצת הקליטה יורדת? זה קיים קצת אצלי וגם קצת ברכב של אשתי (פונטו), אך ברכב הקודם (פוקוס 07), למשל, זה היה ממש קטסטרופה.

תודה למשיבים

עדי.

פורסם

לדעתי - כדאי לבדוק פתרונות מבית GLADEN

הסיבה היא שמדובר במותג גרמני טוב שבונה פתרונות מוכנים מראש לרכבי BMW

תפנה ליוסי אביזרים רעננה (אם אני זוכר נכון את השם) הוא היבואן של גלאדן - תבדוק איתו מה הוא יכול להציע לך שיתאים לבימר שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...