Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, הגיע הזמן לבצע טיפול 10,000 ברכבי (יונדאי גטס 2006) ונתקלתי בקופון אשר מציע

החלפת פילטר שמן, החלפת פילטר אוויר, החלפת שמן מנוע, בדיקת בלמים ושטיפת מנוע ומסיר שומנים. כל זאת בעלות של 198 ש"ח.

מדובר ב"מוסך איטליה" בבני-ברק.

מאחר ומדובר בטיפול די בסיסי, רק רציתי לדעת את דעתכם בנושא. אני חושב שהבנתי שעלות טיפול כזה מתחילה ב-500 ש"ח ואיכות החלפים לא חשובה לי יותר מדי.

מוסך.jpg

פורסם

זה נחמד,

אבל איכות החלפים כן חשובה, לכן אשמח לבצע לך את הטיפול ב 165 ש״ח עם חלפים איכותיים.

שמן מנוע 5W40 סינטטי מלא יורול 100 ש״ח

פילטר שמן מקורי 25 ש״ח.

פילטר אוויר מקורי 40 ש״ח.

וכמובן כל הבדיקות הנלוות.

מאיפה אתה בארץ?

Stay Dirty

פורסם
זה נחמד,

אבל איכות החלפים כן חשובה, לכן אשמח לבצע לך את הטיפול ב 165 ש״ח עם חלפים איכותיים.

שמן מנוע 5W40 סינטטי מלא יורול 100 ש״ח

פילטר שמן מקורי 25 ש״ח.

פילטר אוויר מקורי 40 ש״ח.

וכמובן כל הבדיקות הנלוות.

מאיפה אתה בארץ?

אסף למה שמן סינטטי מלא? לרכב כזה שגם ישן יחסית יותר מומלץ חצי סינטטי.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

לא ידוע איזה דור הגטס שלו כי היא בדיוק באמצע בין 2 הדורות.

בכל מקרה בטיפול האחרון מילאתי אצלי את השמן הזה והכל עובד נהדר ואין אכילת שמן מעבר למה שהיה עם שמן 10W40 חצי סינטטי.

במחיר של שמני יורול אצל אבי חלפים אני לא רואה סיבה להמשיך עם חצי סינטטי.

אבל אני מסכים איתך שאם המנוע גמור, מלא נזילות ואוכל שמן בצורה מטורפת, לא כדאי לעבור לשמן דליל יותר.

אצלך נשים גם יורול בטיפול הבא.

Stay Dirty

פורסם

לנושא הקופון עצמו, מהנסיון הלא רב שיש לי עם השיטה הזו, אתה לא תצא משם ב200 שקל בלבד. המוסך יעשה הכל, כולל הנפצת ליקויי בטיחות, בשביל שתעשה אצלו עוד עבודות.

(מוסכניק מספר לי כמה אני טועה בעוד 3...2...1...)

יום טוב גם לך

פורסם

בוקר טוב,

אני ממליץ לך מאוד על אסף הוא גם מכיר מאוד טוב את הגטס.

אבל אם בכל זאת תרצה ותתעקש על מוסך תבדוק את האפשרות להביא חלקים לבד מיונדאי שופ, או תברר מלחתחילה איזה חלפים שמים לך.

החלפים ליונדאי בעיקר לגטסים ולאקסנטים בשנים האלו הם מאוד זולים, אסף כבר ציין לך את המחירים.

רועי

פורסם
לנושא הקופון עצמו, מהנסיון הלא רב שיש לי עם השיטה הזו, אתה לא תצא משם ב200 שקל בלבד. המוסך יעשה הכל, כולל הנפצת ליקויי בטיחות, בשביל שתעשה אצלו עוד עבודות.

(מוסכניק מספר לי כמה אני טועה בעוד 3... 2... 1...)

הצחקת אותי במשפט האחרון 3..2...1... :-)

אני גם ממליץ על אסף.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

(מוסכניק מספר לי כמה אני טועה בעוד 3... 2... 1...)

אתה לא טועה.

בשביל מוסכניק שעובד בצורה חוקית, עם חשבוניות ולא "בשחור", לעשות לך טיפול כזה ב-200 ש"ח פירושו להפסיד כסף.

אז נכון, אפשר למצוא פה ושם מוסכים שמוכנים להפסיד כסף בשביל "להרוויח לקוח", אבל בדרך כלל מדובר במוסכים חדשים שרוצים להגדיל את בסיס הלקוחות שלהם. למוסך ותיק (ומהתמונה שצירף פותח השרשור קל להבין שלא מדובר במוסך חדש) לא אמורה להיות סיבה לעשות את זה כי כבר אמורה להיות לו הקליינטורה הקבועה שלו. אם הוא לא הצליח לבנות בסיס לקוחות נאמן במשך כל השנים האלו - זה בפני עצמו אומר דרשני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי כל עניין הקופונים למינהם,

ראה בסרטון מ- 02:50..

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אז פניתי לאסף מ"כנופיית הטיפולים השוטפים" וקבענו להפגש היום. הגעתי אליו, הוא העלה את הרכב על בוקים ופשוט טיפל לי ברכב כמו שאבא רוחץ את ילדו באמבטיה. עשה הכל באכפתיות, אהבה ועדינות. נתן לי הסבר מפורט על כל פעולה שעשה במידה וארצה ללמוד או לעשות זאת בעצמי. ניתן היה להרגיש את החיבה שלו למכונאות והרצון הטוב לעזור לבני-אדם. החליף לי שמן מנוע, פילטר אוויר, בדק לי בלמים, מילא לי נוזל קירור, החליף לי נורות בדש-בורד וביצע בדיקה כללית. שחרר אותי עם חיוך, לחיצת יד והרגשה טובה.

אני די חרד בכל פעם שאני נכנס למוסך, מקבל את ההרגשה שהכל מתנהל שם בצורה "חאפרית", שאני נכנס עם תקלה אחת ויוצא עם בעיה אחרת. אני לא יודע איך לתאר את ההרגשה שאתה מגיע לאיש מקצוע ואתה סומך על כל מילה שלו. פעם מישהו עשה לי טובה, וכשרציתי לגמול לו הוא ענה לי "פשוט תחזיר טובה למישהו אחר" וזה מה שאני מתכוון לעשות הלאה. מאמין שמעשים טובים באים על שכרם בסופו של דבר.

Ag9OL5-5-jQEXrlUA6wyOdWmjeOZ36jeVkiPtkRc4uLn.jpg

AgzCKuJC_j7QlP2-J1alpT5OIjqOIaq58hhXjGw78xEH.jpg

ApobMk0LxFEO763M1XTQdzFHXxJUrx-ulqKWi6RLhNNB.jpg

• תוכן חדש...