Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעידות בהגה לאחר איזון גלגלים

וגם החלפת בין קדימה לאחורה

אין שינוי .

במהירות אחרי 100 קמ"ש מה לבדוק ?

שאלה האם צמיג פגום אחד בין אם הוא מקדימה לבין אם מאחור יכול לתת רעידה להגה ?

פורסם

למה איזנו את הגלגלים מלכתחילה?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

היו רעידות

השאלה המרכזית אם יש צמיג דפוק אחד

בין אם מקדימה לבין אם מאחור לתת רעידות להגה

עריכה אחרונה על ידי marik_911
פורסם

אם היו רעידות לפני האיזון צמיגים ויש רעידות גם לאחריו אז כנראה שהבעייה היא לא מהאיזון.

זה יכול להיות צמיג פגום, צירייה, מיסב, המוט שיוצא מהגיר לצירייה או חופש אחר במערכת ההיגוי או המתלה.

יש לגשת למכון שמתמחה בפרונט (לא בהכרח מוסך) לשם בדיקת המכלולים. אני יכול להמליץ לך על "המעבדה לרכב" בחולון, ג'וג'ו ועידן הם שני מקצוענים אמיתיים בתחום ושווה לגשת גם אם אתה גר רחוק יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי משהו דומה למה שאתה מרגיש באותו רכב

החלפת צמיגים לא פתרה את הבעיה

כיוון פרונט לא עזר

נראה שאצלי אחת מהכיסויים של תפוחי ההגה נקרע

כמו כן כם הגומיה שלש מתחת לפגור כדי למנוע שפשופים באחת הקצוות עקומה (אני מתכוון לחתוך אותה ונראה אם יעזור)

• תוכן חדש...