Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אבל זו גישה תבוסתנית. גילוי נאות הוא חובה ולא ראוי ו\או מכובד.

לא תמיד צריך להסתיר תאונה קשה, אבל העובדה שהסתירו מצביעה על זה שהיה מה להסתיר וכנראה לא מדובר במשהו קטן וזניח.

איזה כיף לגור במדינה בה אתה מגיע לכל מקום ומתכונן לגרוע מכל, ואם במקרה הכל תקין, אתה מחשיב את עצמך בר מזל.

לא צריך "כבדהו וחשדהו", זו לא הפעם הראשונה שקוראים פה על הרמאות שלהם, הגיע הזמן לעבור לברחהו ואל תקנהו ואפילו תחרימהו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שהנסיון האישי שלי עם לובינסקי טרייד בקניית שני כלי רכב משומשים הוא טוב, ולמרות שהמקרה "גבולי" כדבריך, כאשר המוכר מצהיר במפורש שהוא נותן לקונה הסטוריית טיפולים מלאה, ולמעשה נותן לו מידע חלקי על מצבו של הרכב - יש עילה לתלונה.

הפניה לא צריכה להיעשות לשם קבלת פיצוי אלא כדי שהסוחר יידע כי יש תוצאה לכל פעולה, בתקווה שיגלו בעתיד יותר שקיפות. אני משוכנע שגילוי נאות ותיקון התקלה לפני הקניה היו מעודדים את הקונה לבצע את העסקה, וגם להמליץ לאחרים לקנות מלובינסקי טרייד. בהסתרה של מידע שהיה בדיעבד נגיש לקונה הם גרמו לעצמם נזק כפול - ביטול העסקה ופרסומת שלילית.

פורסם
מקרה גבולי.

לא הסתירו ממך תאונה קשה, לא רימו אותך בנסועה ולא לקחו ממך שקל לשווא.

ברור שכל מוכר מנסה ליפות את המוצר אותו הוא מוכר, גם במחיר "עיגול פינות", למרות שגילוי נאות הוא המכובד והראוי ביותר.

מבחינתך עשית את הנכון ביותר, ובצעת מחקר עצמאי מקיף, ולא הסתמכת על מילתו של איש המכירות.

לא צריך להקיש מכך על התנהלות כל מגרשי המכירות, פשוט נקטו בשיטת חשדהו וחשדהו, ואלי בסוף כבדהו.

לא מסכים לחלוטין!

1. כפי שנאמר,לובינסקי היא חברה גדולה,ונחשבת מכובדת.היא לא סתם "כל מוכר",ולא דובר על עיגול פינות.לפי פות"ש המוכר סינן במודע חלק מהמידע.

אדם סביר יבחר בחברה מסוג זה לקניית רכב בגלל האמינות שמצופה מהם.פגיעה כזו באמינות ומוניטין,לדעתי,היא בלתי נסלחת לפחות עד אשר תטופל ע"י לובינסקי והטיפול יתפרסם.

2. למעטים יש גישה למאגר הנתונים של החברה,כפי שהיה לפות"ש כך שגם אדם חשדן ברוב המקרים לא יוכל לבצע את מה שפות"ש ביצע.

המקרה הזה בעיני חמור ואם לובינסקי לא ימהרו לטפל ולפרסם את הטיפול (כן,אני יודע שהסיכוי לכך אפסי),אז אני מקווה שפות"ש אכן יפנה למועצה לצרכנות ואולי אף יפעיל עו"ד באופן פרטי.

למרות שרשם לדעתו אין עילה לתביעה אני חושב ששווה לבדוק.אסור להרפות.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

"המקרה אחד רע" שאתה מדבר עליו מחשיד אותם בהונאה, לא פחות. מישהו שם מחק במזיד תקלות מדו"ח טיפולים שאמור להכיל את כל ההסטוריה של הרכב.

יש הרבה אנשים שעשו מעשה פלילי רק פעם אחת, נתפסו, ועכשיו הם בכלא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כנראה שלא הובנתי נכון.

עבורי, לובינסקי או כל חברה אחרת, משולה לסוחר מכוניות בכניסה לנתניה, לדוגמא.

לא מאמין לסיפורים של אף אחד, לא מסתנוור ממשרדי מכירות מהודרים ולא מהמלבושים הנאים של סוכני המכירות.

הבעייה שמי שלא בברנז'ה ולא מבין, נדפק.

אבל ככה זה בכל ענף שלא מבינים בו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מסכים איתך שפות"ש פעל בצורה נכונה כשבירר בעצמו. אבל אמא שלי, למשל, הייתה קונה את הרכב בלי לחשוב פעמיים אחרי שהציגו בפניה "הסטוריית טיפולים" של מוסך שרודר.

התפקיד שלנו כפורום הוא לעזור גם לאנשים שלא מבינים ברכבים ולנסות לדאוג שהתנהלות קלוקלת כזאת תמוגר מהשוק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מסכים איתך שפות"ש פעל בצורה נכונה כשבירר בעצמו. אבל אמא שלי, למשל, הייתה קונה את הרכב בלי לחשוב פעמיים אחרי שהציגו בפניה "הסטוריית טיפולים" של מוסך שרודר.

התפקיד שלנו כפורום הוא לעזור גם לאנשים שלא מבינים ברכבים ולנסות לדאוג שהתנהלות קלוקלת כזאת תמוגר מהשוק.

אמרת כאן דבר מאד נכון וחיובי :)

קובי

:-)

פורסם

אשתף במקרה שקרה לי בלובינסקי טרייד בפ״ת. התעניינתי לרכוש רכב מסוג c4 שנת 2010. לרכב הייתה בעיה בהעברת ההילוכים והיה רשום במפורש בדף טיפולים שהגיר זקוק לשיפוץ. סיכמתי איתם שהם ישפצו את הגיר לחלוטין וחתמתי על מסמכי ההכנה שכוללים מקדמה של 2000 ש״ח. הם לא הסכימו כמובן להתחייב בכתב שזה יבוצע והרכב חזר מההכנה ולהפתעתי השיפוץ נעשה במוסך אחר ממוסך הטיפולים שלהם. כששאלתי

והראיתי למוסכניק ממוסך מורשה של סיטרואן את דף הטיפול הוא אמר שהם בצעו טיפול פשוט ונקודתי, ולא טפלו בבעיה הרצינית כלל. רציתי לבטל מיד את העסקה נוכח אירוע זה ונוכח זה שאנשי המכירות שם רק מעניין אותם הכסף שלך ולא השירות, וכל פעם נזכרו להגיד לי עוד פרט חשוב לגבי הרכב שלא אמרו בהתחלה כגון טרייד אין עתידי ולא קנייה, תשלומים ודברים שהיו חסרים ברכב. כמובן שאת הכסף עוד לא ראיתי חזרה והם מנפנפים אותי. אני מעוניין לגשת עם העניין לרשות להגנת הצרכן. ממליץ בחום לא להתקרב לשם.

פורסם

אגב, נזכרתי עתה כי מישהו ציין בפניי תקלה ב-C5 החדשה שלו שהביאה להחלפת מנגנון בלם היד החשמלי. העלות כמדומני הייתה כ-9,000 ש"ח. מעניין אם זו בעיה סדרתית או סתם צירוף מקרים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר:

1. המקדמה הוחזרה במלואה (2000 ש"ח) למרות שלכאורה יכלו להשאיר אצלם 500 ש"ח. זה לא היה פשוט - דרשו ממני לבוא לחתום על ביטול, אז אמרתי למנהל הסניף שאני לא בא, ואני מקווה שהוא לא יחזיר לי את הכסף, כדי שלא אצטרך להתלבט אם להמשיך לתביעה.

2. שלחתי ללובינסקי מכתב ארוך עם מספר טענות משפטיות בתחום של הטעיה והונאה. לפני שבוע אישרו שהוא הגיע והוא מטופל על ידי "בכיר". הבטיחו לעדכן אותי בהתקדמות, אבל לא שמעתי מהם מאז. אני ממתין בסבלנות.

• תוכן חדש...