Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב הונדה סיוויק 2003.

280 אלף קילומטרז מנוע וגיר ברמות של חדש דנדש נקי מנוע בריא לא נתקלתי בדברים כאלה כמעט, למרות שהקילומטר גבוה

קניתי את ההונדה ב 13 אלף שקל

כרגע במוסך תיקונים קטנים כמו רפידת בלם בולמים ויישור קו טיפול שמנים טיימינג ועוד.. בסכום של 3 אלף שקל כל התיקונים

סכום מצטבר 16 אלף שקל לאוטו בריא כשיר לנסיעה,

וקצת שריטות ומכות ממש קטנות כמעט לא נראות לעין

ומחירון הרכב הוא 22.700

השאלה שלי אחריי כל החפירה אם זה שווה בכלל את המחיר ואת כל הכאב ראש הזה

אשמח לקבל תגובות תודה לכם מראש.

פורסם
מה זה משנה? כבר קנית.

תבצע יישור קו כנדרש תהנה מהרכב וסע בדרכים טובות

לי זה משנה בשביל לדעת הרווחתי או לא

אני אשמח אם תענו לי בשביל שאדע כן כן לא לא בשביל עצמי,

לא מבין מה הבעיה לענות.

פורסם

רווח והפסד עושים לאורך זמן.

לבד מזאת, רק אם הנך מתכוון למכור את הרכב מיידית ותקבל עליו מעל ההשקעה שלך, אזי הרווחת.

מעבר לזאת, רכב הוא הפסד ודאי אם אינך עוסק במסחר לשם רווח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
רווח והפסד עושים לאורך זמן.

לבד מזאת, רק אם הנך מתכוון למכור את הרכב מיידית ותקבל עליו מעל ההשקעה שלך, אזי הרווחת.

מעבר לזאת, רכב הוא הפסד ודאי אם אינך עוסק במסחר לשם רווח.

טוב, הבנתי שתשובה אני לא אקבל פה

רק התחכמויות

למרות שהשאלה הייתה דיי פשוטה האם הפסדתי או הרווחתי יחסית לרכבים אחרים באותו שנתון ואותו דגם

שאלה מאוד פשוטה שחשבתי שאתם תעזרו לי בה אבל כבר לא חשוב תשובה ישרה אני לא אקבל את זה כבר הבנתי.

פורסם

שאלה קצת מוזרה, הוצאת 16 אלף שקל, וקיבלת בתמורה רכב, הפסדת כסף והרווחת רכב בתמורה.

אם אתה מודד את הרווח שלך ברכבים - הרווחת, אם בכסף - הפסדת.

הדרך היחידה שלך להרוויח כסף בחזרה היא למכור את הרכב ביותר ממה ששילמת עליו.

אבל אז... למה קנית אותו?

בקיצור - אם תמשיך להתעסק במי יצא פראייר, בסוף תצא פראייר פעמיים, תהנה מהרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מרוויחים משכורת, או בלשון העם - בלוטו.

תהנה מהקנייה ואת התשובה לשאלתך, תקבל (כפי שכבר אמרו לך) בחלוף הזמן.

תתחדש (ושים פה גם תמונה של הכלה) !

alfa 156 2.5.

פורסם

אי אפשר לענות לך תשובה, מכיוון שרק לאורך הזמן יהיה ניתן לומר האם עשית עסקה מוצלחת או לא.

מצד אחד יכול להיות שבאמת קנית רכב מושלם, ואז הרווחת בגדול, אבל מצד שני, חלילה, אתה עלול לגלות כי הרכב זה לא רק מנוע וגיר. יש אלטרנטור, מצבר, צמיגים, מזגן, תושבות, ציריות, משאבות, בולמים, וכו' וכו', וברכב ש 12 שנה על הכביש כל דבר זה פוטנציאל להפסד. לפי המידע שמסרת כאן, רק לגבי מנוע וגיר, כל תשובה שתקבל היא לא אמיתית לטוב ולרע.

פורסם
אי אפשר לענות לך תשובה, מכיוון שרק לאורך הזמן יהיה ניתן לומר האם עשית עסקה מוצלחת או לא.

מצד אחד יכול להיות שבאמת קנית רכב מושלם, ואז הרווחת בגדול, אבל מצד שני, חלילה, אתה עלול לגלות כי הרכב זה לא רק מנוע וגיר. יש אלטרנטור, מצבר, צמיגים, מזגן, תושבות, ציריות, משאבות, בולמים, וכו' וכו', וברכב ש 12 שנה על הכביש כל דבר זה פוטנציאל להפסד. לפי המידע שמסרת כאן, רק לגבי מנוע וגיר, כל תשובה שתקבל היא לא אמיתית לטוב ולרע.

הבנתי תודה רבה מראש לכולם,

ורשמתי מה הליקויים

מצבר חדש,עבר בדיקה במוסך מנוע גיר שילדה

בולמים נוזלים יוחלפו בהמשך הרכב כרגע במוסך על מנת לתקן את הליקויים ולהחליפם לחלקים חדשים

בכל מקרה שוב תודה לכם.

פורסם
למה הלכת על רכב עם כל כך הרבה ק"מ?

בגלל שמוכר ביקש 15 על האוטו

רוב המוכרים מבקשים בין 19-16 אלף על אותו שנתון קילומטר שעומד על 200 ובמקרים נדירים גם פחות

הופתעתי לגלות שהמנוע והגיר במצב ממש ממש נדיר לא יודע איך לתאר אפילו למרות שהקילומטר גבוה מסיבה לא ברורה,

הצלחתי להוריד בהתחלה את המוכר ל14 אמרתי לא נראה לי שאני קונה בסוף הוא ירד ל13

עקב ליקויים שהתגלו בבדיקה במוסך[שלא קשורים למנוע או לגיר]

ועכשיו הוא עומד במוסך התחילו לעבוד עליו ומחכים גם לחלקים החדשים.

פורסם

על סמך מה שאתה מתאר נשמע שהעיסקה לא רעה ביכלל, אבל לדעת אם הרווחת או לא את זה תוכל לדעת רק עוד כשנה שנתיים.

פורסם

כן את הקטע של הרווח כבר הבנתי

פשוט רציתי לדעת אם הייתה יכולה להיות לי עיסקה טובה יותר פחות טובה וכו'

אבל אני מאמין שעשיתי בחירה טובה נחכה לסוף היישור קו ונתחיל טיפולים קוסמטים יותר.

פורסם

אני הייתי הולך על רכב עם פחות ק"מ בעוד אלף או אלפיים ש"ח.

אבל נשמע שעשית עסקה טובה. תתחדש!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני הייתי הולך על רכב עם פחות ק"מ בעוד אלף או אלפיים ש"ח.

אבל נשמע שעשית עסקה טובה. תתחדש!

אני אכן חושב שעשיתי עיסקה טובה

ואני מקווה שכך זה באמת, ותודה גבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...