Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי בבוקר רציתי לפנק את רכב אשתי, אז לקחתי לה אותו לשטיפה.

אחרי השטיפה נכנסתי לתחנת דלק.

ג'יפ שתדלק לפניי נסע, ואני נכנסתי במקומו לתדלק.

עצרתי את הרכב, פתאום, משום מקום, הג'יפ עצר, שם הילוך רוורס, נתן פול גז נכנס בי מקדימה.

ירדתי מהרכב, הנהג הפוגע ירד מהג'יפ, אני רואה אדם מבוגר, בגיל אבא שלי ( ואני בן 34), אני פונה אליו בשיא ההגינות ואומר לו , טוב בסדר לא קרה כלום, הכל בסדר , זאת עוד לפני שבדקתי את הרכב שלי אפילו.

פתאום, בצעקות ובשיא החוצפה .. מה אתה עיוור ? אתה לא רואה ?

אני הייתי כולי אדום, לא ידעתי איך להגיב .. הייתי פשוט בהלם, גם מהתאונה, גם מההתנהגות של הנהג. בהמשך לאחר שהבין - קלט שיש מצלמות, הוא התרצה וטען שחזר רוורס כי שכח לקחת קבלה ..

הוא התחיל לכתוב לי דו"ח שמאי לרכב, החלק הזה יתוקן , זה לא לתיקון, זה תיקון של 200 ש"ח, וזה 400 .. בהמשך, אמר לי, אולי המכה מקודם ?? והנזק הוא מקודם ולא מהמכה הזאת ??

אמרתי לו במילים אלה : "אדוני , שיהיה לך יום טוב, מזל שאנחנו בתחנת דלק, יש מצלמות"

נכנסתי לתחנת הדלק (אני מתדלק שם באופן תמידי, כך שהעובדים מכירים אותי) המתדלקת הנחמדה הראתה לי את הסרטון של התאונה, ואני הקלטתי את זה בטלפון שלי. לקחתי את הפרטים של הג'יפ, ואת פרטי הנהג.

נתתי את הכל לסוכנת הביטוח שהם ישברו את הראש איתו.

היום הגיע שמאי למוסך בו בחרתי לתקן.

צריך להחליף מכסה מנוע, שני פנסים קדמיים (קסנון מקורי), אחד שבור, והשני נשברה האוזן "איפה שנכנסים הברגים". גריל קדמי, צביעת טמבון קדמי וקצת שיפוצים - עלות כוללת 18,000 ש"ח. ירידת ערך לרכב 5 % עקב החלפת מכסה מנוע !!!!

סוכנת הביטוח אומרת שבמקרה הנהג הפוגע מבוטח באותה סוכנות ואותה חברת ביטוח . הוא טוען אני נכנסתי בו מאחור.

למזלי יש לי את הסרטון. הסוכנת אמרה לי שהרכב שלי יתוקן ללא השתתפות עצמית מצידי, והן יתחשבנו עם הנהג הפוגע. יותר חשוב, זה לא יירשם כאירוע תאונתי בעבר ביטוחי שלי או של אשתי.

מוסר השכל 1 : לא להיות נחמדים לנהג שפגע בכם !!!

מוסר השכל 2 : לא להיות נחמדים לאישה !!!

פורסם

נתן לך פרטים והכל ? יש לו צד ג' וכל הרישיונות בתוקף ?

גש דחוף לתחנת הדלק ודבר עם המנהל שייתן לך עותק של הסרטון או יסכים אולי לשמור לך אותו איכשהו. גבה את הסרטון שיש לך.

חוץ מזה אין לך שום צורך בכלל לדבר איתו! תקן הרכב, שלם בצ'ק דחוי ל- 90 יום או במוסך הסדר שלך והביטוח שלך יפנה אליו. תציק להם (לביטוח שלך) כל שבוע מה קורה ואיך מתקדם ותוודא שכל פרט ופרט בכל המסמכים נכון.

נ.ב.: אולי כדאי לפתוח פורום חדש "דבילים פגעו לי ברכב ומתחמקים מאחריות"

נ.ב.2: תקווה שאישתך לא קוראת הפורום אחרת תכין סט סדינים לספה....

אם אני אדע איך להעלות את הסרטון אני אעלה את זה

אל תעלה אותו. לך תדע מי רואה ומה יגיד, עד שלא ייסגר העניין. זו דעתי!.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נורא מרגיז אותי אנשים שהם יודעים שהם אשמים בתאונה, אבל בכל מקרה מנסים לעשות הצגות ולראות כאילו אתה הוא האשם.

תבקש שישמרו לך את הסרטון של התאונה, תחנות דלק נוטות למחוק וידאו ישנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נ.ב.: אולי כדאי לפתוח פורום חדש "דבילים פגעו לי ברכב ומתחמקים מאחריות"

כבר יש, אבל משום מה כולם היום מפרסמים ב"רכב כללי" והשרשורים לא מועברים לפורום הייעודי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
מוסר השכל 2 : לא להיות נחמדים לאישה !!!

גדול!

בגלל מקרים כאלה כדאי לקנות מצלמה לרכב, יש שירשור דביק בפורום הזה

פורסם

הזכרת לי מקרה שקרה בתחנה שאני עובד בה שבוע שעבר, נהג תדלק רכב מסוג פגו 406 ישנה התקדם טיפה קדימה כשרצה לצאת ואחד הלקוחות שקנה בחנות חסם את היציאה הוא התרגז שילב לרוורס ונתן גז, הוא רק לא שם לב שעד שהוא החליט לעשות את זה התחיל לתדלק מישהו אחר, פשוט הרים לו את האוטו באוויר, בתור אחד שראה את זה בלייב מאוד מצחיק, ההלם של הנהג הפוגע פשוט חנק אותי, גם פה המצלמות תיעדו את האירוע, בתור אחד שחובב מכוניות ברגע שנגמר ההומור פשוט כואב הלב על הרכב שנפגע, בן אדם בא בסוף היום לתדלק תאוטו ומקבל פצצה מקדימה, באסת עולם, תקן ושכח מזה ,תאונות קורות

• תוכן חדש...