Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה ברשותי פיג'ו 206 CC שנת 2003 מנוע 2.0 בבוקר או אחרי עמידה ארוכה כשאני מניע את האוטו הוא מניע בלי שום בעיה כעבור 2 דקות האוטו נכנס למצב כזה שהמנוע מתאמץ וממש רועד כשאני לוחץ טיפה על הגז הוא כמעט ולא סוחב שמתי תיד מאחורי האגזוז יוצא אוויר חלש ובגימגומים כאלה על צג המחשב מופיעות 2 הודעות שהן catalytic converter fault anti pollution fault מה שאני עושה אני מכבה ומניע שוב ואז הכול מסתדר והאוטו עובד ונוסע כרגיל בלי שום בעיה ובהמשך היום אחרי שאני מכבה ומניע כמה פעמים ההודעות נעלמות וכאילו לא קרה שום דבר, ממיר קטליטי חדש הוחלף לפני חודשיים כך שאין מצב שזה בעיה בממיר קטליטי הייתי במוסך מורשה עשיתי דיאגנוסטיקה נאמר לי ישנם 2 תקלות שהם סליל הצתה ומרימי שסתומים וקשה לי להאמין שבעיה באמת במרימי שסתומים המנוע עובד שקט לא מוציא שום רעשים מוזרים, הצעת מחיר שקיבלתי במורשה הוא 7500 ש"ח, דיברתי עם מוסכניק אחד והוא הציע לי להחליף רק את סליל ההצתה מקורי ב 800 ש"ח האם שווה לנסות להחליף קודם את הסליל? בבקשה תעזרו לי מה עלי לעשות להחליף בנתיים רק את סליל ההצתה ולראות עם הבעיה מסתדרת או ללכת על ההצעה שקיבלתי במוסך מורשה?

עריכה אחרונה על ידי andrewzxc
  • ספונסר פורום
פורסם

שווה לנסות קודם להחליף את סליל ההצתה.

בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם מומחה לרכבים האלו. אתה מאזור הקריות?

פורסם (נערך)

תודה על התגובה מהירה, כן אני מאזור הקריות, אם יש לך מישהו שאתה יכול להמליץ לי עליו אני אשמח מאוד :)

פורסם

שווה לנסות להחליף קודם את הסליל,אבל רק למקורי או VALEO,שהוא המקורי.

אם לא זה מזרקים,אלה 2 הבעיות שמאד מתאימות לסימפטומים שרשמת.

פורסם

למה לי זה דווקא נשמע כמו בעיה (מגע?) במד אוויר?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם (נערך)

חברים מצאתי ביוטיוב בדיוק את התקלה שיש לי ברכב:

זה מה שקורה לי אחרי כ 2 דקות שהרכב מונע שכחתי לציין שזה קורה רק מתי שיש פחות מ 15 מעלות בחוץ משהו מוזר :(

והממיר חדש לגמרי איך זה יכול להיות והתחברתי לסורק במוסך מורשה מה שהם מצאו זה הסליל הצתה ומרימי שסתומים,

האם מישהו נתקל בבעיה דומה פשוט אני לא רוצה לבזבז סתם כסף על דבר שבסופו של דבר יקרה מצב שהבעיה לא בו בכלל עברתי הרבה מקרים כאלה ולא רוצה לפול לזה שוב תודה לכול העוזרים מודה לכם מראש .

פורסם

הקדים אותי כותב ההודעה מעליי... בנסיון ראשון שלי עם צרפתיה, רק מוסך גבע... הם כל כך מקצועיים ומוכנים תמיד לעזור ! ובהחלט שווה לך ליסוע אליהם לתלאביב..

בהצלחה.

פורסם

מוסך גבע מקצועיים, אבל אם אני פותח השרשור אני מעלה את הרכב על גרר ונוסע למוסך השלושה בחדרה. בהנחה שזה סליל הצתה לא הייתי נוסע עם הרכב. גם ממוסך השלושה התרשמתי לטובה. (בהנחה שאלו אותם בעלים מלפני 10 שנים, אם זה אלכס והבן שלו יהונתן אז הייתי נעצר שם ולא מגיע לתל אביב)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העידכון. ניסיתי להבין מה הייתה הבעיה המקורית אבל לא הצלחתי להבין כלום כיוון שאין סימני פיסוק בהודעה.

חובה לכתוב כאן עם סימני פיסוק, ובנוסף לתת כותרת אינפורמטיבית:

לדוגמא "פיז'ו 206 2.0 שנת 2003 לא סוחב" או "פיאט פונטו 1.2 שנת 2001 רועד בנסיעה" וכו'.

כותרת "יש לי בעיה באוטו, לא יודע מה לעשות" לא תורמת הרבה. אנחנו רוצים להבין מהכותרת על מה מדובר בלי להכנס לשירשור פנימה.

בבקשה להקפיד להבא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...