Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבצע מחקר לא קטן באינטרנט על מנת לשקול את כדאיות רכישת הרכב למרות שבארץ החוות דעת על הרכב מאוד חיוביות בחו"ל יש לא מעט תלונות במיוחד כלפי תיבת ההילוכים מדגם m32 שכמו שהבנתי יש לה מחלה במיסבים של ההילוך החמישי והשישי מה שאם לא מאובחן בזמן גורם להרס טוטאלי של הגיר ומצריך שיפוץ במחירים אסטרונומיים.

גם כן יש המלצה להחליף שמן גיר ברובוטי בצורה דיי תכופה מה מצבנו בקשר לתקלות הללו?

אני מתכנן לקנות בראבו מאחת מחברות הליסינג וכמו שאני יודע מצב המקצועיות בטיפול ברכבים שמה דיי נמוך במיוחד בכול מה שקשור לרכבים מיוחדים כמו הבראבו שיש לה עוד מערכת או שניים שמצריכה טיפולים תקופתיים.

אגב אשמח גם אם מישהו שצרב תוכנת ניהול מנוע בבראבו יוכל לתת לי חוות דעת כי אין ממש מידע בנושא זה באינטרנט חוץ מאיזו שמועה בפורום רוסי שלאחר צריבת התוכנה נמס לבנאדם הראש מהוע והשסתומים

פורסם

בראבו השכרה לשעבר רובוטית M32

115 אלף קילומטר קלאץ מקורי. גיר מקורי (חמסה חמסה)

ציפסים.

יש סקירות של אלעד ו speedsecret עם קילומטרז' של מונית.

יפעע..

פורסם
בראבו השכרה לשעבר רובוטית M32

115 אלף קילומטר קלאץ מקורי. גיר מקורי (חמסה חמסה)

ציפסים.

יש סקירות של אלעד ו speedsecret עם קילומטרז' של מונית.

תודה רבה! ידוע לך אם הוחלפו מיסבים בגיר במיוחד בהילוך השישי והחמישי? אני גם מאוד אשמח אם תשאל בקבוצה בוואצפ לגבי המחלה הזאת כיוון שחלק תוענים שיש דגמים משנת 2010 שהחליפו להם מייסבים ופטרו את הבעיה הזאת ורציתי שמישהו ישפוך לי אור על הנושא

פורסם (נערך)

מכל הבאבואים המוכרים, אף אחד לא שפך גיר מלבד אחד שלא ברור אם היה צריך להחליף שם גיר. הרכב שלו באחריות אלבר ויש שם סיפור מתגלגל.

נ.ב. הייתי הולך להתייעץ עם שני מוסכים מורשים על היסטוריית בעיות בראבו שעברו אצלהם.

עריכה אחרונה על ידי יריבגרף

יפעע..

• תוכן חדש...