Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני משתמש במנעול הגה כזה באימפרזה. אם כי ברור לי שמדובר באמצעי עיכוב בלבד ולא במכשול בלתי עביר. אבל אולי דווקא זה מה שישכנע את הגנב הפוטנציאלי לחפש טרף קל יותר שיצריך פחות כאב ראש מבחינתו.

מנעול להגה לא יעיל בכלל, אפשר לחתוך את ההגה עצמו עם מסור תוך כמה שניות....

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אין לי ברירה, מקווה שיעזור בעתיד

יש, קוראים לזה ביטוח. לא נראה לי שטוב לשים משקל כזה באופן קבוע על ההגה.

בכל מקרה - אם כבר התחילו לגנוב, עדיף שיקחו. הנזק שהם עושים בפנים לא שווה שהרכב ישאר.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שאלת אז עניתי.

הם לא עושים שום דבר שהוא לא ידוע, פשוט אין איך למנוע את זה.

טיפים למניעת גניבה:

ברז דלק נסתר

ניתוק מתח נסתר( סטארטר, מתח ראשי מה שתבחר)

אם יש 2 רכבים בבית לחסום את הרכב החשוב עם הרכב השני.

בבית לשים את המפתחות של הרכב לידכם בחדר ולא בסלון/מטבח.

מערכת איתור זה תמיד טוב( גם האלו מאיביי ב30 דולר)

סנדל זה מצוין.

אם יהיו לי עוד כמה דברים בראש אני אעדכן.

אריק, לפי הבנתי מההודעות אתה מכיר ועוסק בתחום. תוכל לפרט לגבי הברז, כפתור ניתוק ומערכת האיתור מאיביי? אני בטוח שזה יעזור לכולם.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ברז דלק עושים כמובן על צינור דלק, במקום נסתר, יש גם כאלו שעושים עליו כספת קטנה עם מנעול.

זה ברז פשוט, מכני.

ניתוק חשמלי עם מפסק, שאתה מחביא אותו איפה שאתה רוצה,אפשר לעשות ניתוק על המתח הראשי, על הסטארטר וכו'.

חשוב להחביא את הניתוקים הנ"ל במקומות יצירתיים.

לגבי המערכת האיתור, תחפש באיביי car gps tracker ויופיעו לך הרבה תוצאות.

יש הרבה מערכות כאלו עם כל מיני פונקציות, חפש לך אחת עם כרטיס סים, הן שולחות הודעות עם נ.צ של הרכב.

אין לי המלצה לאחת צפציפית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יש, קוראים לזה ביטוח. לא נראה לי שטוב לשים משקל כזה באופן קבוע על ההגה.

בכל מקרה - אם כבר התחילו לגנוב, עדיף שיקחו. הנזק שהם עושים בפנים לא שווה שהרכב ישאר.

הרכב מושקע בערך באיזור המחירון שלו. המחירון דיי גבוה. בנוסף יש מקיף במידה וישחיטו את הרכב בנסיון גניבה כושל

פורסם

אין לזה פתרון. או שתבטח גם את מה שהוספת או שתשכור אבטחה. אין פתרון שימנע מגנבים לפרוץ לרכב שלך ולנסות (ואולי גם להצליח) לגנוב אותו. אימובילייזר ושות? לא מזמן חשפו כנופיה שהיה לה מחשב של אודי Q7 שבעזרתו הם עקפו את ההגנות. מנעול גיר/הגה? אפשר לנסר - גם את המנעול הענק (ושמים ג'בקה לניהוג). איתוראן/פוינטר יסייעו להחזיר לך את הרכב, אבל קח בחשבון שגנבים בזמן בריחה לא ממש שמים לב אם הם משפשפים את הפגוש ברוורס...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אין לזה פתרון. או שתבטח גם את מה שהוספת או שתשכור אבטחה. אין פתרון שימנע מגנבים לפרוץ לרכב שלך ולנסות (ואולי גם להצליח) לגנוב אותו. אימובילייזר ושות? לא מזמן חשפו כנופיה שהיה לה מחשב של אודי Q7 שבעזרתו הם עקפו את ההגנות. מנעול גיר/הגה? אפשר לנסר - גם את המנעול הענק (ושמים ג'בקה לניהוג). איתוראן/פוינטר יסייעו להחזיר לך את הרכב, אבל קח בחשבון שגנבים בזמן בריחה לא ממש שמים לב אם הם משפשפים את הפגוש ברוורס...

אתה צודק ב 100%

העניין הוא לעשות הכל בכגי להקשות על הגנבים. אולי יתמזל מזלנו והם פשוט יוותרו על התענוג לנוכח כל המכשולים.

פורסם
גם ג'טות על הכוונת.

בערך כל דבר עם tsi וdsg על הכוונת.

מה הסיבה שהם נטשו את דגמי הסולר?

למיטב ידיעתי בעבר הלא רחוק אלו היו הפיבוריטים שלהם.

אריק,האם מרצדס ספרינטר על הכוונות?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הם זנחו את דגמי הסולר מכיוון שפעם הם היו יותר נפוצים, וגם היתה יותר דרישה לחלפים, היום דגמי הtsi dsg הרבה יותר נפוצים, וגם המוניות ברשות הן גם tsi dsg.

ועם התקלות שהרכבים האלו מביאים איתם גם הדרישה לחלפים עולה דרסטית.

מבין המסחריות הכי גניבות הן דוקאטו וספרינטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ידוע אם גם ג'טות על הכוונת ? או פחות ?

כל הקונצרן על הכוונת,לאחרונה אפילו נגנבו טיוטות.

לרוב זה לפי ביקוש,ובשטחים הקונצרן הוא הפופולרי ביותר ביחד עם כמה צרפתיות.

פורסם

רק עכשיו הבנתי למה אף אחד לא רצה לבטח את האיביזה שלי בלי כספת !!!

מצד שני אני גר בגליל, אז בשנים האחרונות לא שמעתי על גניבת ולו רכב אחד באיזור שלי :) (יתרון לצפוניים)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אריק, מה מצב העניין לגבי המאזדות 3 החדשות?

יצא לי לראות גניבות בודדות.

לעומת זאת מאזדה 6 החדשה יותר מבוקשת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...