Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה דברים לומר בנוגע לשרשור הזה.

קודם כל איתוראן חברה מצויינת ואמינה! מי שזוכר לפני שנה לערך הם הצילו את החיפושית שלי (בעצם לא שלי, שמרתי עליה בשביל בעלת הרכב תושבת שוויץ) .

החיפושית נגנבה מפתח תקווה. היה לה מנעול הגה ששברו אותו בקלי קלות. הרכב אותר סמוך לברקן ע"י החברה התותחים מחברת איתוראן .

מאז הנזק למערכת החשמל תוקנה , והרכב עזב את ישראל לשוויץ לפני מספר חודשים שם מתגוררת בעלת הרכב.

עוד משהו, אני עובד בפארק תעשיות אריאל מערב (על כביש 5 מול ברקן) . בכניסה לפארק התעשיה יש את חניית הפועלים הערבים בעלי לוחיות לבנות.

מרבית הרכבים שם (בוודאות מוחלטת ) הם רכבים ישראלים גנובים וניתן לזהות זאת בקלות רבה. ניתן לזהות במרבית הרכבים שהם נצבעו לצבעים אחרים , סטיקרים מישראל שאפילו לא טורחים להוריד אותם, ובחלק מהם השאירו גם את מדבקות הטסט מישראל.

לצערי למשטרה אין אינטרס לעשות מבצע או כל דבר על מנת להשיב את הרכבים לישראל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף פעם לא שמעתי או קראתי על רכב גנוב שהוחזר לבעליו ע"י פעולה של משטרת ישראל,

מכעיס שאנחנו צריכים לממן אבטחה כגון איתוראן או פוינטר.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
יש לי כמה דברים לומר בנוגע לשרשור הזה.

קודם כל איתוראן חברה מצויינת ואמינה! מי שזוכר לפני שנה לערך הם הצילו את החיפושית שלי (בעצם לא שלי, שמרתי עליה בשביל בעלת הרכב תושבת שוויץ) .

החיפושית נגנבה מפתח תקווה. היה לה מנעול הגה ששברו אותו בקלי קלות. הרכב אותר סמוך לברקן ע"י החברה התותחים מחברת איתוראן .

מאז הנזק למערכת החשמל תוקנה , והרכב עזב את ישראל לשוויץ לפני מספר חודשים שם מתגוררת בעלת הרכב.

עוד משהו, אני עובד בפארק תעשיות אריאל מערב (על כביש 5 מול ברקן) . בכניסה לפארק התעשיה יש את חניית הפועלים הערבים בעלי לוחיות לבנות.

מרבית הרכבים שם (בוודאות מוחלטת ) הם רכבים ישראלים גנובים וניתן לזהות זאת בקלות רבה. ניתן לזהות במרבית הרכבים שהם נצבעו לצבעים אחרים , סטיקרים מישראל שאפילו לא טורחים להוריד אותם, ובחלק מהם השאירו גם את מדבקות הטסט מישראל.

אולי כדאי לפנות למשטרה עם המידע הזה, אולי בכל זאת יזיזו משהו?

ובתיאוריה הם יכלו לרכוש את הרכב מישראל ופה לעשות הורדה מהכביש.

פורסם

מסכים עם סטיאו - משטרת הכותרות תאהב את הכותרת הזאת מאוד. "מאות רכבים גנבים הושבו לבעליהם" וכו וכו..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תוסיפו עוד MK5 לסטטסטיקה, אתמול.

:?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תוסיפו עוד MK5 לסטטסטיקה, אתמול.

:?

זה פשוט מטומטם שאין מה לעשות נגד זה, כאילו פשוט לתת לגנב את הרכב.

זה מרתיח לשמוע שמכוניות נגנבות בכל כך קלות, יש מקומות שבהן יש תורנות שמירה בלילות על ישובים וכו, אולי זה הפתרון היחיד.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מעניין - מחיר הפוליסות לדגם הגיב לתופעה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה אחוזים מסך כל גניבות הרכבים בהם מותקנת מערכת איתוראן בסופו של דבר נגנבים ולא מושבים? מעניין. מהו התשלום החודשי?

פורסם

סביבות ה30-35 אחוז אם אני זוכר נכון.

צריך לקחת בחשבון שיש גם הרבה קומבינות ולרוב אפשר לעלות על זה רק בדיעבד.

תשלום חודשי משתנה לפי רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...