Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יקר אך גם לא זול. שלח את חמתך לחברה של הכנופייה והדבר היחיד שתשלם זה אך ורק על חלקים כך שאפילו לחצי מהמחיר שהוצע לך לא תגיע.

קראתי עליהם, לא רוצה לפתוח ויכוח, כנראה הם מקצוענים, אבל מה יקרה אם חס וחלילה רכב שהם טיפלו בו יהיה מעורב בתאונה ובוחן תאונות יחליט שהרכב לא תקין או טופל בצורה לא נכונה, מסכן בעל הרכב ומסכן הבחור שתיקן את הרכב.

אני מעדיף לשלם עוד 500 שח אבל לישון בשקט על מנת לא להיקלע למקרה כזה.

פורסם

איזה מנוע זה? G4ED? (כתוב ברשיון רכב)

אם כן, על פי אוטודאטה, ב75K צריך להחליף גם רצועת טיימינג.

יום טוב גם לך

פורסם
איזה מנוע זה? G4ED? (כתוב ברשיון רכב)

אם כן, על פי אוטודאטה, ב75K צריך להחליף גם רצועת טיימינג.

מנוע 1.6, בספר רכב רשום 90,000 א 6 שנים.

פורסם
מנוע 1.6, בספר רכב רשום 90,000 א 6 שנים.

1.6 זה לא סוג מנוע, זה נפח.

קוד המנוע רשום ברשיון רכב.

מוזר שהיצרן מבקש משהו שונה מהספר הישראלי.

accent timing.jpg

יום טוב גם לך

פורסם
1.6 זה לא סוג מנוע, זה נפח.

קוד המנוע רשום ברשיון רכב.

מוזר שהיצרן מבקש משהו שונה מהספר הישראלי.

[ATTACH=CONFIG]410944[/ATTACH]

הרכב שלי מודל 2010, בצילום מסך רשום 2006-2009, אולי זה משנה?

פורסם

לפי אוטודאטה אין מודל 2010 לאקסנט, כניראה שהאוטו שלך מודל 2009 אבל עלה לכביש ב2010.

בכל מקרה מה שמשנה זה קוד המנוע. אם הוא זהה למה שכתוב בתמונה אז הכל רלוונטי.

אני מהמר שהוא זהה כי הדגם מנוע המתקדם יותר של יונדאי, שמותקן בI20, מגיע עם שרשרת טיימינג.

יום טוב גם לך

פורסם

לפותש:

...ברשיון הרכב רשום דגם המנוע....

תעלה לכאן ואז תוכל לקבל תשובות.

Autodata היא תוכנה בינלאומית מוכרת ואמינה המאגדת נתונים טכניים לרכבים.

אמינה ביותר.

ADZ.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
קראתי עליהם, לא רוצה לפתוח ויכוח, כנראה הם מקצוענים, אבל מה יקרה אם חס וחלילה רכב שהם טיפלו בו יהיה מעורב בתאונה ובוחן תאונות יחליט שהרכב לא תקין או טופל בצורה לא נכונה, מסכן בעל הרכב ומסכן הבחור שתיקן את הרכב.

אני מעדיף לשלם עוד 500 שח אבל לישון בשקט על מנת לא להיקלע למקרה כזה.

אל תהיה בטוח ידידי, אני דווקא מעדיף לסמוך על חברי הכנופייה כי אתה יודע מה בדיוק מה עשו באוטו. לעומת זאת במוסכים 95% זה בני דודים שעושים עבודה .... ותאמין לי לאפ פעם ולא פעמיים לאחר יציאה מהמוסך גיליתי לדוגמא שבוע לאחר החלפת טיימינג שהאלטרנטור כמעט יצא מהמקום כי לא חיזקו את הבורג כמו שצריך, או פעם לאחר החלפת גיר כל החשמל באוטו השתבש, וכשאני בא למוסך הוא אומר זה לא קשור אלי זה בעייה חשמלית, ואז חשמלאי אומר לי שחיברו את החוטים למינוס של המצבר במקום 1 לגוף ו1 למינוס. אז לישון בשקט זה קצת בעיה...

• תוכן חדש...