Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמי 4 גנבים בע"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו סיפור קפקאי, לפני כארבע שנים קניתי שני מכשירי תמי4 בעיסקה של 36 תשלומים שכבר נגמרה והסתיימה. יום אחד, פתאום צץ לו שליח (שלצערי נתקל בעובדת שברוב תמימותה, חתמה על קבלת החבילה ובה 2 פילטרים ושתי נורות UV.

בדיקה זריזה בחשבון הבנק גילתה כי כמובן שנשדדו משם כ 900 ש"ח וזאת מבלי שביקשתי, מבלי שרציתי, מבלי שנתתי הסכמתי לעיסקה, מבלי שנתתי כל פרטי אשראי כל שהם.מישהוא בתמי4 פשוט עבר על החוק ואמר "מה יש לי להתקשר אל הלקוח? אני אפשפש במאגר המידע (עבירה על החוק מספר 1) אשלוף את הפרטים ואחייב אותו בכלל בלי לשאול אותו (עבירה מספר 2)".מיד התקשרתי לחברת האשראי, הסברתי את הסיטואציה, קצין בטחון הועלה מיד לשיחת ועידה ולאחר שהבין את חומרת המעשים של תמי4, הורה מיד על ביטול העיסקה ועל החזרת הכסף לחשבוני.

פניתי לתמי 4 בכדי שיאספו את הפילטרים אבל הם לא מעוניינים, הם רוצים כסף !

מאז אני חשוף למשחק שקספירי משובח שבו שלל ואין סוף נציגי הקוזק הנגזל (נציגי תמי4) מתקשרים מספר שיחות מידי יום ומאיימים עליי בשלל איומים של הוצאה לפועל, בתי משפט, עורכי דין וכל זאת כי ברוב חוצפתי, אני לא מוכן לשתף פעולה עם העבירות הפליליות שלהם!!!

היום אפילו קיבלתי מכתב איום שבו עליי לשלם או שהטיפול יועבר לטיפול משפטי!

כאילו שאני מפחד מבית המשפט, נראה איך הם יגנו על העבירות הפליליות (החזקת מאגר כרטיסי אשראי, חיוב ללא אישור מראש, נסיון סחיטה באיומים)שלהם בבית המשפט.

מבטיח לעדכן בהמשך הדרך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והשאלה היא, האם לפנות לתקשורת כבר עכשיו, או להמתין שהם יביכו את עצמם בבית המשפט?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני פרסמתי את זה בפייסבוק ב"תפוצת נאטו" כולל בצינור לילה (שמתים על מקרים כאלה).

או שצינור לילה ירימו את הכפפה, או ששטראוס יתקפלו מתגובות האנשים או שלחילופין, ניפגש בבית המשפט, מה שממש לא מפחיד אותי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר שמעתי פה סיפור על נציגת תמי 4 שפלטה (בLIVE!) בשיחת וועידה עם קצין בטחון ולקוח שהם שומרים את כל פרטי החשבון ולקחו משם פרטים כדי לקחת מאותו לקוח(חבר פורום) כסף במרמה.

פדחנים הנציגים שם משהו...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תוסיף לתפוצה את דני שדה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יכול לומר לך שהם עושים את זה לי כבר כמה פעמים בלי בושה ומבלי שביקשתי. רק אחרי שנכנסתי לאתר שלהם אני רואה שאני באיזה מבצע עם אחריות, מה שהועיל לי דווקא כשמיכל מים חמים נסדק ונזל והיה צריך להחליפו ללא עלות.

דפוס פעולה זהה - מגיע שליח פתאום, כנ"ל החיוב מופיע פתאום.

מתלבט האם לבטל את זה או להמשיך עם זה בגלל עניין האחריות על המכשיר (אחריות יצרן הסתיימה).

פורסם

כל הכבוד.

שמח שאתה נלחם את המלחמה על הצדק של כולנו.

קרה לי דבר דומה עם ירחון מסויים, שלא הגיע אף חודש, אבל החיוב תמיד היה מגיע בזמן. כל הטלפונים לנציגי השירות לא עזרו.

פניתי לחברת האשראי ועצרתי את התשלומים - מיד נציגי השירות התקשרו - בהתחלה בנועם אח"כ באיומים.

אמרו שיפנו הלאה לעו"ד, אמרתי להם שאני אשמח.

מאז לא שמעתי מהם...

מחכה לעדכון שלך.

פורסם

גם לי היה את אותו מקרה רק שאצלי הדואר מגיע לקיבוץ אני לא חותם. אם היה מגיע אלי פשוט לא מסרב לחתום,מחזיר לשולח .

פעם בחצי שנה הייתי מקבל סנן .ומנורת UV פעם בשנה באוטומט ממש כמו שעון דוקסה.

long story short

צעקות ואיומים לבסוף עד שהסירו אותנו מהמערכת.אני מתקשר ומזמין פעם בשנה נורה בלבד.

ביצעתי מעקף לסנן שלהם ,סנן תחלפי בעשרית ממה שהם מבקשים.

פורסם

כל הכבוד לך, ממליץ לך להקליט ולאסוף כל חומר שאתה יכול, מה שלא ישמש במשפט ישמש אחר כך כשתעביר את הנושא לתקשורת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מי שישן עם כלבים...פשפשים וגו'.

על כל צרכן עם טיפת עירנות יש תשעה שמתנהגים

כמו בנות יענה. ע"ע שרשור הההתחזות המפורסם עם הרישיון שאבד לפני שנתיים.

עצם העובדה שיש פה כ"כ הרבה מגיבים עם מכשיר בבית

רק מחזקת את התחושה ששום דבר לא ישתנה.

אתם האחראים לפתיחת הארנק.

אתם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...