Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמי 4 גנבים בע"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בישראל מאד כדאי שלפחות יהיה עורך דין אחד לכל משפחה. אחד כזה שאפשר יהיה לנסח מכתב מאיים ולהחתים אותו עליו. לרוב זה מספיק כדי להשתיק את חבורת ה"מצליח" שפורחת בישראל.

לפעמים צריך להגיע לכתב תביעה ואז הם רצים אחריך ומתחננים לפשרה, ובמיעוט נדיר של הפעמים החצופים מגיעים לבית המשפט כדי לנסות את מזלם מול השופט.

אבל חשוב שיהיה עורך דין צמוד בכל משפחה. אם אין זו קצת בעייה בסכומים כאלה כי הסכום שגובה עורך דין על מכתב יכול לעבור את סכום הכסף שנשדד ממך.

פורסם

אני חולק עליך במקצת.

עו"ד במשפחה הוא לא ה"פקידה הפלוגתית" שכל מי שרוצה, עולה עליה בחינם.

אם העו"ד המשפחתי (ויש אחד כזה) יסכים לטפל בי תמורת איזה הנחה כל שהיא, סבבה.

אם הוא יתעקש לא לקבל כסף, הוא יראה אותי פעם אחת וזהוא.

חברים וקרובי משפחה קיימים בכדי לעזור, לא בכדי לנצל.\

בכל מקרה, יצרו איתי קשר הבוקר, "מאוד מצטערים... זה לא היה צריך להגיע לכדי כך...בלה בלה בלה...נשלח שליח לאסוף את הפילטרים ונסגור את העניין".

תודה לפייסבוק ולכל מי שפעל מאחורי הקלעים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

מחזק את ידיך. החברה הזו היא מתחת לכל ביקורת. כנס באמאמאשלהם.

אני לעולם לא אסלח להם על ההשחלה שעשו לאבי עליו השלום. ניצלו תמימות של אדם מבוגר בצורה הכי צינית ומגעילה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
בישראל מאד כדאי שלפחות יהיה עורך דין אחד לכל משפחה.

אתה ממש לא חייב עו"ד. ברוב המקרים ניסוח של מכתב חריף, עם ניסוח "חצי משפטי",

פותר את העניין.

גם פניה לאמון הציבור/המועצה לצרכנות עושה הרבה פעמים את העבודה.

החברות בונות הרבה פעמים על צרכנים שלא בודקים את החשבונות, ו/או לא מודעים

לחוק ולכללים הצרכניים, ומנצלות את זה. גם האיום בהליך משפטי כלשהו מרתיע את

רוב האנשים, אבל ברגע שרואים שעומד בצד השני אחד שיודע את לשון החוק, ולא

נרתע מעימות מולם, הם יתקפלו דיי מהר.

עריכה: באגירה, שמח לשמוע שהם התקפלו. כמו שכתבתי, ברגע שהם רואים שיש

מבין עניין מולם, הם מתקפלים דיי מהר.

חבל שאנשים ממשיכים להתקשר בשירות עם חברות כאלה, שגובות פי שניים ויותר

ממה שזה אמור לעלות, מחייבות את הצרכן בחוזה ארוך טווח, ומנצלות את ההתקשרות

להמשיך ולגבות מחירים מופקעים.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

יואב,

לצערי (באמת ובכנות לצערי) הביטוי כנס בהם לא רלוונטי כאן.

חברת ביטוח שלחה לי צק וקיזזה לי 15% על אשם תורם (רכב שלא עצר בעצור ונכנס בי בצד).

לקחתי אותם לתביעות קטנות והשופט כל הדיון מתלהם על "הנוהג הנלוז שהתרגלנו לראות אותו כ"כ הרבה באולמות בית המשפט בשם "אשם תורם".

אז שאלתי את השופט למה לא עושים כלום לעצור את העניין הזה? למה שלא יתן לחברת הביטוח קנס עכשיו של חצי מליון שקל שילך מצידי לועד למען החייל.

הוא פטר אותי ב"זה לא עובד ככה".

אז חברת הביטוח זיינה אותי ב 15%, לא טרחה כלל להגיש כתב הגנה, לא הגיע לדיון ובסופו של יום קיבלו פסק דין לשלם לי את אותם 15% ותו לא (בנוסף לכמה גרושים של הוצאת תביעה שלי) אז בכנות, למה שהם יפסיקו עם זה?

אושרי,

בגלל שאני עצמאי (בעסק. בחיים בקושי קושר שרוכים לבד), אני בודק את החשבון ברמה היום יומית ואת כל דפי החיוב שמגיעים בקפידה.

רק השנה לקחתי את חברת הביטוח לבית משפט (וזכיתי), אני בעיצומה של תביעה של חברת הליסינג ועכשיו העניין הזה עם שטראוס מים.

תאר לך כמה כסף נעלם מהחשבון לאנשים שלא נמצאים בצורה שוטפת עם האצבע על הדופק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיצויי עונשין? בישראל?

אם היית עושה סטנדאפ בכנסת זה היה יכול להיות פאנצ' הורס.

כשמסדרונות הכנסת הומי לוביסטים, לא יקום ח"כ שיעז להעלות הצעה כזו על דל שפתיו.

הרי מי שיחטוף אם יהיה חוק כזה, הם בעיקר טייקונים וחברות ענק.

כרגע, לפי סעיף 77 לחוק העונשין, פיצויים נועדו לשפות את התובע (או קורבן עבירה) על נזקיו הישירים והמוכחים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

וזה בדיוק הבעיה.

מה מונע ממישהו לנסות לשדוד לקוחות, לאיים ולטרטר אותם בבית משפט, כשבמקרה הכי גרוע, הוא יצטרך לשלם את מה שהוא ממילא חייב?

עם גישה כזאת בבתי המשפט, אני מתפלא שלא כולם גונבים מהלקוחות.

פורסם

הגופים הגדולים מנצלים את העובדה שלאזרח הקטן אין את הידע ולגופים הגדולים לא משתלם לרוץ ולתבוע את המגיע להם.

כשהעירייה הוציאה לי שומה בערקבות מודדים ששלחו הם דרשו יותר מחצי מליון שקל כשחלק גדול מזה זה חיוב רטרואקטיבי על שטח שהם החליטו להכריז עליו כתפוס וקודם לא חייבו עליו (ואסור להם לגבות רטרואקטיבית אם לא ביצעתי חריגות בנייה). הם כמובן שלחו מיד גם חברה שמטפלת בחיובים והחברה הזו גובה אחוז ממה שהיא מורידה.

אני סירבתי לשתף פעולה והחלטתי לטפל בזה לבד מול העירייה. שם הם התחילו באני אוותר לך על חלק ותשלם X. אני סירבתי בטענה שאם מגיע לעירייה הם לא סמכות לוותר לי כי זה לא כסף שלהם ואם לא מגיע אני לא מוכן לשלם ודרשתי שיסבירו איך החיוב השתנה כשהמדידות זהות. בסוף הם התקפלו לחלוטין מהכל פרט לכמה אלפים בודדים שהעלו לשנה על כמה מטרים של שטח תפוס.

מנגד כשתבעתי את התאגיד של אחת הערים בשרון ואת מנכ"ל התאגיד (שבעקבות הםרשה כבר לא מנכ"ל ולא בתאגיד) ברגע שהוא הסכים להוציא מכתב שהוא חוזר בו מהכל ושהוא מתנצל על דרך פעולתו ויתרתי על המשך התביעה כי לנהל אותה היה עולה לי יותר ממה שהייתי מקבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמעתי כ"כ הרבה סיפורי "אימה" על תמי 4 - שבצחוק אפילו אני לא אשקול התקשרות עימם

תמי4 לא שונים כהוא זה מיס/הוט/פלאפון/סלקום/אורנג'/נביעות/חברות ביטוח ועוד.

סיפורי "אימה" יש על כולם.

אז מה נעשה? לא נתקשר עם אף חברה?

כאן בישראל, צריך לבדוק כל הזמן את החשבונות.

ולעתים צריך גם להתקשר, ולדרוש בתקיפות את המגיע לשלוח מכתבים וכו'.

פורסם

תמי 4 זו אחת החברות הנלוזות ביותר שקיימות בישראל. חברה שעושה שימוש בכרטיסי האשראי של הלקוחות שלה כאילו הם רכושה הפרטי. מחייבת ללא אישור ושולחת פילטרים במחיר מופקע ללא הודעה.

אני את המלחמות שלי איתם עשיתי גם לפני כ-8 שנים עוד לפני שעברו לשטראוס. המדיניות הזאת היא עוד מלפני שטראוס כשהיו חברה קיבוצית ומזה הם עושים את הכסף. אם היית מגיע איתם לבית משפט היו כנראה שולפים לך איזה מסמך עם חתימה שהחתימו אותך בין כל הטפסים שקבלת את המכשיר ובו אתה מסכים להצטרף למועדון הלקוחות שלהם ולקבל הנחה על פילטרים (וגם מסכים באותיות קטנות מאוד שאלו ישלחו לך אוטומטית אחת לחצי שנה).

אם יצא לכם לבקר באחד ממרכזי ההפצה של דואר שליחים כמו זה שברחוב הלח"י בבני ברק - תוכלו לראות בכל יום נתון מאות ולפעמים אלפי חבילות של פילטרים ממתינות להפצה (בהפתעה) ללקוחות.

וכדי להוסיף חטא על פשע החוצפנים גם מחייבים את הלקוחות בדמי שליחות במחיר מופקע (בפעם האחרונה שראיתי חיוב שלהם עלות השליחות הייתה 49 ₪) כאשר בפועל הם משלמים לדואר פחות מחצי, כלומר גם על זה הם מרוויחים.

• תוכן חדש...