Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית : 1600 סמ"ק לעומת 2000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הזמו אני שומע לא לנגוע בצרפתיות, אז מה האמת?

אין אמת אחת, יש הרבה אמיתות, "לא לנגוע בצרפתיות" היא רק אחת מהן,

וכמובן היא אמת סובייקטיבית (וגם סטטיסטית אבל לא חשוב כעת).

יש דיזלים שלא מטרטרים (אגב, לאוזני הטרטור הזה הוא מוזיקאלי ונעים)

יש היברידים נחמדים (למרות שלא יוצאת לי מהראש הלקסוס 450)

ופתרון כמו יפנית משפחתומטית הוא כנראה מה שכדאי לך,

טויוטה בהכללה עדיפה על מאזדה ואם אין לך צורך ספציפי ב-6, אז אין טעם.

אגב, כפשרה קיימת הסיוויק 1.8 - היה לי כזה רכב -

כמשפחתית הרכב מרגיש חזק יחסית, מרווח, יציב ומהנה,

נהנה ממוניטין האמינות של הונדה, סחיר,

ובנהיגה נכונה (וכן באופן כללי קבוע) מניב תוצאות חסכוניות.

The first one to get angry loses

פורסם

בגדול רציתי מזדה/טויוטה מבחינה עיצובית וגם שוק (שאוכל למכור אותה).

דבר שני, אני עושה טרייד אין על הרכב שלי במגרש, לא חושב שאוכל למצוא רנו פלואנס במגרש מכוניות. (אוכל דיזל אחר)

דבר שלישי, כל הזמו אני שומע לא לנגוע בצרפתיות, אז מה האמת?

דבר ראשון, איזה שוק יש היום למאזדה בדיוק? השוק של מאזדה 3 או מאזדה 6 די מת, למעט אולי דגמים מסוימים של מאזדה 3 שעדיין קורצים לקהל שלהם (2 ליטר, האצ'בק, יד פרטית, קילומטראז' נמוך, דגם spirit, צבע שחור או לבן). שלך תהיה מהר מאוד עם קילומטראז' גבוה ואף אחד לא יסתכל על הרכב שלך.

דבר שני, יש רנו פלואנס דיזל במגרשים. לא כמו שיש מאזדה 3, כאלו יש בכמויות אסטרונומיות, אבל יש. תחפש קצת, ותמצא.

דבר שלישי, לא כל השמועות שרצות נכונות. אני שמעתי שכל מי שנוהג במאזדה הוא ערס וכל מי שנוהג בטויוטה לא יודע לנהוג. אז מה זה אומר עליך?

אם היית שואל אותי האם לקנות רנו מגאן 2004 או 2005 כנראה שהייתי כותב לך שהשמועות נכונות. אבל במקרה של הדיזל, כנראה שהשמועות ממש לא נכונות. מה ששוב אמור להראות לך שאסור להכליל, יש מקרים לכאן ולכאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...