Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

בתקופה האחרונה החל להישמע מעין 'קליק' בעת לחיצה על הקלאץ

כמו כן קושי בהעברת הילוך ראשון שני ואחורי.

לקחתי את הסוזוקי אלטו 2013 שלי למוסך המרכזי בפ"ת , שם נאמר לי שיכול להיות שזה כבל קלאץ או רק כיוונון. במידה והכבל לא תקין מחליפים ללא תשלום במסגרת האחריות.

לאחר בדיקות נמצא לצערי שהכבל תקין והקלאץ שחוק אך לא במידה שמסכנת מבחינה בטיחותית.

הם דורשים כ3000 שח עבור החלפה וזאת כיוון שאין אחריות על רכיבי בלאי (הקלאץ מבינהם).

מכיוון שאני כרגע סטודנט תפרן אין באפשרותי להוציא סכום כה גדול כעת

האם יש אפשרות להתחיל להתמקח עם מנהל המוסך? היבואן?

הרכב נקנה מליסינג מחברת קל-אוטו. היה תקין בבדיקות שלפני הקנייה.

יש משהו לעשות חוץ מלשלם את הגזרה הזאת?

ד"א

האם 815 שח זה מחיר הגיוני לטיפול 45000?

פורסם

המצמד הוא רכיב מתבלה ואורך חייו תלוי באופן השימוש ברכב. בדיקה לפני קנייה לא הייתה יכולה לבדוק מה הבלאי של המצמד אלא רק אם הוא תקין בעת הבדיקה. בדוק עלות החלפת מצמד במוסך אחר.

פורסם

לא חובה לעשות במרכזי אתה יכול לעשות במורשה יבואן,אם המחיר גבוהה מדי.

מכיוון שפקטור האחריות לא קיים פה אז גם לא חובה לעשות במורשה יבואן.

פורסם

קלאץ לא אמור לעלות יותר מאלף שקל לרכב כזה!

לא חסר מוסכים טובים שיעשו לך עבודה איכותית, ואתה גם לא חייב מורשה.

פורסם

אין חובה מוסך שמתמחה בסוזוקי, זו אלטו, כל מוסך ידע להתעסק איתה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר "לפרק" קלאץ' גם אחרי 5000 ק"מ. כמו שכתבו לך, זה חלק מתכלה שמושפע בעיקר מאופן הנהיגה. נשמע יקר ההצעה שקיבלת. הבעיה היא שהרכב לפי דעתי אמור להיות באחריות ואם לא תטפל במוסך מורשה שלהם אפילו שהקלאץ' לא באחריות, השאלה אם זה לא יפגע לך בתנאי האחריות אחרי זה. כדאי שתברר עם מישהו מוסמך מטעם היבואן את העניין.

• תוכן חדש...