Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה Ambiente ידני 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם פורד פיאסטה Ambiente ידני 2012 1.25 סמ"ק עם 101 אלף ק"מ קנייה כדאית ?

אני יודע שהקילומטרז' גבוה מאוד עבור שנתים שנתיים וחצי (40 אלף לשנה)

אבל המחיר נשמע סביר, 41 במקום 52.800

עוד לא יצא לי לעשות בדיקה במכון, הטיפולים לא נעשו במוסך היבואן אלא בנקודות שרות של פורד

האם יש אלטרנטיבות טובות יותר? 107 שהיא לא באותה קטגוריה למשל( ראיתי המליצו עליה הרבה בפורום)

או אולי פאביה, המעט יותר יקרה...

מחפש בעיקר ידנית

תודה לכל המכובדים על התשובות והעזרה

פורסם (נערך)

הקילומטרז' אכן גבוה, אבל המחיר בהתאם.

השאלה המתבקשת היא כמה ק"מ אתה עומד לנסוע בשנה.

אם אתה הולך לעשות קילומטרז' גבוה (נניח 30 אלף בשנה), אז לא כדאי. תוך 3 שנים כבר תגיע ל 200,000 ק"מ, שזה כבר לא מעט.

אם אתה הולך לנסוע מעט, נניח 10,000 ק"מ בשנה - אז זה פחות בעייתי.

לגבי הרכב הספציפי - אם טופל כמו שצריך, ויש היסטוריית טיפולים מסודרת, ובבדיקה הכל בסדר - לא צריכה להיות בעייה. אתה מקבל כאן ירידה משמעותית במחיר בגלל הקילומטרז'.

לגבי פאביה - עד כמה שידוע לי המחיר בערך זהה, אולי אפילו הפאביה קצת יותר זולה (קניתי פביה ידנית 2012 לפני 3 שבועות).

הייתרונות של הפיאסטה: 5 כוכבי בטיחות, לעומת 4 בפביה, אין טיימינג עד כמה שזכור לי - עלות טיפולים נמוכה יותר (טיפול 120 אלף בפאביה עולה כמעט 3000 ש"ח במוסך מורשה).

הייתרונות של הפאביה על פני הפיאסטה - מרווח פנים טוב יותר (לפחות ככה הרגיש לי), בגלל העיצוב המרובע והקופסתי. ישיבה גבוהה יותר. לי אישית (וגם לאשתי) התחושה ברכב ובנסיעת נסיון הרגישה טובה יותר בפביה, אבל זה סובייקטיבי.

לגבי הפיאסטה הספציפית הזאת - היא פורסמה גם כשאני חיפשתי, (נמצאת באיזור עמק חפר) אבל זכור לי שהוא רצה מחיר משמעותית יותר גבוה - 45 אלף.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

ברשותי הרכב הזה, גם כן מודל 2012

הרכב הספציפי שאתה מסתכל עליו מפורסם הרבה ביד2, לפי דעתי אתה יכול להוריד אותו עוד קצת.

לדעתי הקנייה הזו לא שווה, אני קניתי לפני חודשיים 2012 ידני יוצאת ליסיניג מימוני על 45K ק"מ ב 42 אלף.

מדי פעם מפרסמים בלוחות כאלו יוצאות ליסינג ב 45 אלף ש"ח עם ק"מ ממוצע - נמוך, לפי דעתי אפשר להוריד אותם עוד קצת ולסגור עניין.

כשתרצה למכור את הפיאסטה הזו יהיה לה מעל 130 אלף ק"מ ויהיה לך מאוד מאוד קשה,

לא סתם אותו הבחור מוכר את זו עכשיו, וחלק מחברות הליסינג אם הרכב עושה 100K בשנתיים מחליפים לפני התקופה(3 שנים), הסיבה היא שלמכור רכב "חדש" עם מעל 130K ק"מ דורש הורדה גבוה במחירון

* לפיאסטה יש רצועת טיימינג

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

D1Winner - נשמע שהיה לך הרבה מזל.

חיפשת הרבה זמן?

לצערי אני לא נתקלתי ב"מציאה" כזאת. שוק היד2 של ידניות די מצומצם.

עוד אופציה שמאוד אהבתי זו קיה ריו האצ'בק, ידנית. המחיר יותר גבוה מהפיאסטה ופביה, אבל זה רכב מרווח, מודרני, חסכוני, 5 כוכבי בטיחות, ללא רצועת טיימינג, טיפולים מאוד זולים, חלקים זולים.

ראיתי אחת כזאת מהשכרה אבל במצב לא טוב, חיפשתי בכל החברות האחרות - וכלום, רק אוטומטיות.

פורסם

חפשתי שבועיים שלושה,

ראיתי לפני כן 3 פיאסטות כדי להרגיש איך האוטו ולא להתרשם רק מדוגמא אחת,

כמה שעות אחרי שהרכב פורסם התקשרתי והראתי רצינות למוכר בכדי שלא יקבע עם עוד אנשים, די לחצתי עליו.

למחרת נפגשנו וחתמנו זכרון דברים.

יש כמה פוסטים כאן שדי פירטתי על הרכב,

תחפש תחת השם שלי

בהצלחה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה על התגובות אנשים

מישהו ממכם ראה את הפיאסטה המדוברת ?

ואם אפשר, מה מרווח הטיפולים שיש לבצע?

כמו שרשמתם יש טיימינג, כל כמה זמן יש לעשות טיימיניג?

תודה מראש

• תוכן חדש...