Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. הרכב עבר טיפול ב86k ב92k בערך עשיתי בדיקת שמן וראיתי שכמעט ואין שמן. חזרתי למוסך שבצעתי בו טיפול. הוסיפו לי שמן ואמרו לי לעקוב.

עכשיו הרכב עומד על 94 k והמדיד שמן שוב קרוב למינמום.

מה יכול לגרום לתקלה כזו? הרכב עבר בדיקה לפני קניה והמנוע היה פיקס.

פורסם

נזילה או שריפה שלו.

בצע בדיקת לחץ הפוך ובדוק האם יש זליגה לאזור אגן השמן.

אם אין זליגה לאגן מדובר בנזילה (מחזיר ארכובה פרוץ,מכסה שסתומים ועוד) או מחזירי שמן שסתומים פרוצים.

פורסם

צמיגות שמן לא נכונה,נזילה שאינך מודע לה -אלו האפשרויות הקלות ועד למנוע אוכל /שורף שמן בגלל גומיות שסתומים יבשות או חלילה בגלל טבעות בוכנה שחוקות.

שלב שלב: לבדוק נזילות,לוודא ששמים שמן בצמיגות נכונה ולהמשיך לעקוב,החלפת גומיות שסתומים ועוד לפני כן,לשקול ביצוע הורדת אגן השמן וניקוי בעזרת פלאשינג,שישחרר משקעים ופיח אם קיימים בשסתומים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאחר ואני מניח שאם הייתה נזילה אתה או המוסך המטפל היה רואה אותה, נשאלת השאלה האם הרכב מעשן?

תחת עומס כבד?

אולי הכשל באזור הטורבו והוא בדרכו להחזיר נשמתו לבורא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טיפלתי במוסך מורשה יבואן. המוסך השתמש בשמן של פז 5/40.

יש סיכוי שזו לא הצמיגות. השמו סינטטי מלא לפי מה שהבנתי.

פורסם

1 - אם הרכב טופל אחת לשנתיים או 30.000 ק"מ - סביר כי נוצרה בוצה קלה וחוסר אטימה טובה של טבעות צילינדר

המנוע - ואו מעבר דרך שסתומי המנוע , ויש עכשיו שריפת שמן .

2 - אם טופל אחת לשנה ועד 15.000 ק"מ - לבדוק נזילות שמן , ואטם ראש מנוע, סימני שמן במים, תקלה במנוע.

כדאי להתייעץ במוסך ולבקש בדיקה .

כדאי להתחיל מביצוע פלאשינג למנוע, לשחרור טבעות צילינדר ומובילי שסתומים - זו בד"כ הבעיה, וזה הפתרון הקל והמהיר.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הרכב היה באלבר. וטופל פחות משנה. אבל לפי מה שראיתי הטיפולים בוצעו באיחור 32000 והשני ב65000 השלישי ב84000 רביעי אני ביצעתי ב86000 לא סמכתי על הטיפולים שלהם.

• תוכן חדש...