Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שני הסנט שלי.

5-6 דקות קריאה, כדאי מאוד:

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2782

מאמר נחמד, אך לחלוטין לא מחדש לעניינו וגם מאוד לא מדויק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

למה לא מדוייק ?

באמצעות נשק הנפט ארה״ב הכניעה את רוסיה של פוטין, ובקרוב גם איראן תרים ידיים.

במקום לצמצם תפוקה ולעלות בכך את מחירה של חבית נפט, מדינות אופ״ק מעלות עוד ועוד את התפוקה על מנת לפצות בכך על ירידת המחירים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מאמר נחמד, אך לחלוטין לא מחדש לעניינו וגם מאוד לא מדויק.

מה בדיוק מאוד לא מדוייק? אשמח לדעת.

המאמר הוא מנובמר האחרון וגיא בכור קלע בול עם מחירי הנפט (ירד מתחת ל 45$(!!) אם אני לא טועה).

בכל מקרה, מאמר-המשך שלו בנושא: http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2836

בלי קשר, ממליץ לקרוא אותו. הוא פוקח את עיני בכל פעם מחדש והכי חשוב - עומד במבחן הזמן!

(אני לא מנוי באתר שלו ולא מקבל ממנו שום דבר).

ליאור.

פורסם

הבעיה שלי היא פחות עם המסקנות של דר' בכור על שוק הנפט עצמו, אלא על המסקנות מרחיקות הלכת שהוא מסיק ממצב שוק הנפט המקומי על הפוליטיקה המקומית, ועל מחסור בסיסי באמות מידה אקדמיות שלכאורה מתבקשות אצל דוקטור בתחום, כפי שהם מתבקשות מדוקטורנטים מתחילים כמו עבדכם הנאמן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קראתי מאמר נוסף שגם האמריקאים לא פראיירים ועלויות הפקת נפט בטכנולוגיות הסידוק ירדו מכ 60 $ לאזור ה 40$ מה שאומר שמחירי הנפט הנמוך ישארו איתנו עוד הרבה זמן.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...