Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אף פעם לא התעסקתי עם זה, ראיתי עשרות סרטונים וזה לא נראה מסובך בכלל ואנשי מקצוע רוצים יקר מדי לטעמי (700)

השאלה עד כמה אני יצליח להוריד את הנקודות הג'ינג'יות שיש לי על כל האוטו?

אם כן עם איזה חומרים אתם ממליצים לי לעבוד? פלסטלינה עדינה או בינונית? ואיזה חומר סיכוך מומלץ? קיים גם ספוג יותר קל לשימוש האם הוא טוב כמו הפלסטלינה?

הרכב הוא סובארו אימפרזה צבע לבן .אני מתכוון לקחת אותו לפוליש ווקס מיד אחרי אצל מקצוען תמורת 300.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי AMITHUX
פורסם

לא, אל תעשה פלסטלינה לבד, יש לי חבר שמת מזה..... :lol:

וברצינות, כן, אתה יכול לעשות לבד, פשוט לשטוף את הרכב כרגיל רק שבסוף במקום לייבש תשאיר את הרכב רטוב ותעבור עליו עם הפלסטלינה (עדינה או בינונית).

לחילופין אתה יכול לרכוש תרסיס ייעודי לסיכוך בעת העבודה עם הפלסטלינה, אישית אני לא חושב שזה קריטי אם תשתמש במים ותקפיד שמשטח העבודה תמיד רטוב.

אופציה נוספת זה למהול מעט סבון שטיפה במים ולהשתמש בזה למיסוך העבודה עם הפלסטלינה, זה יתן יותר סיכוך מרק מים.

העבודה פשוטה- ברגע שהעברת יד על הפח והוא מרגיש חלק באותו איזור עליו עבדת, זה הסימן שלך להמשיך אל האיזור הבא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אמרו לי שנייר לטש 3000 יכול לעשות לי עבודה יותר קלה במקום פלסטלינה ...מה אתם אומרים?

העניין הוא הנקודות הגינגיות שיש שפלסטלינה אולי תתקשה להוריד ואני אצטרך לקרוע את התחת עד שאני אנקה את הכל.

פורסם

נייר לטש?! בשום פנים ואופן לא!

או שתעשה פלסטלינה כמו במדריכים שראית או שתציץ באשכול שפתחתי לא מזמן על חבר'ה שמציעים את השירות במחיר סביר.

לדעתי אם חשקה נפשך בפלסטלינה בלבד אין סיבה שלא תעשה לבד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

ליטר וחצי מים בתוך מרסס (כאלו שמוכרים ב ACE בשביל ריסוס לגינה, אלו עם הפימפום), שים בפנים כ 20-30 מ"ל של נוזל ONR ויש לך אחלה נוזל סיכוך טוב וזול.

פלסטלינה אתה יכול גם סינית להשתמש, זה מגיע במינימום של 50-100 גרם, מספיק לרכב זה 50 גרם תמעך אותה למצב דק יחסית (עובי כמה מ"מ), תשפריץ קצת נוזל סיכוך ותתחיל לשפשף :) (באיזור בו יש נוזל, אל תעביר פלסטלינה על מקום ללא נוזל סיכוך)

מדי כל מעבר אתה תשים לב שהפלסטלינה מתחילה להיות מלוכלכת, לרוב היא כחולה ואז מקבלת גוון אפור של הלכלוך, פשוט תקפל אותה ותמעך פנימה כדי לחשוף חלק חדש.

בנייר לטש אל תעיז להשתמש..

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

באמת שזה מיותר להשקיע כסף על נוזלי סיכוך לפלסטלינה, יש נוזל שזורם לכולם בברזים ועושה את אותה עבודה, מקסימום שמים טיפונת סבון לשטיפת רכב כדי שהפלסטלינה תרוץ חלק יותר על הפח.

פותח השרשור,

אם תעבוד עם סבלנות הג'ינג'ים ירדו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
באמת שזה מיותר להשקיע כסף על נוזלי סיכוך לפלסטלינה, יש נוזל שזורם לכולם בברזים ועושה את אותה עבודה, מקסימום שמים טיפונת סבון לשטיפת רכב כדי שהפלסטלינה תרוץ חלק יותר על הפח.

פותח השרשור,

אם תעבוד עם סבלנות הג'ינג'ים ירדו.

אתה ממש, אבל ממש טועה חבר.

חובה להשתמש בנוזל סיכוך, אסור לחפף בנושא הזה.

הסיכוך צריך להיות מעולה, ויש צורך בחומרי עזר (שמפו,onr, נוזל ייעודי), כדי להבטיח החלקה בטוחה ככל שניתן.

להשתמש רק במים, מבחינתי זה מתכון לשריטות עתידיות.

במיוחד שפות"ש רק פוסע אל עבר עולם הדיטיילינג, וסביר להניח שיעשה טעויות בדרך (טכניקה/חומרים), יש צורך בשימוש באמצעים שיבטיחו עבודה בטוחה ככל שניתן כדי למזער נזקים.

"יאללה בירי".

פורסם

שים סבון שטיפה בדלי, תטבול את כפפת השטיפה שלך בדלי ותסחט אותה על אזור העבודה. תוך כדי מעבר עם הפלסטלינה תסחט את הכפפה עוד. ככה אני עושה תמיד ואין עם זה שום בעיה. תדאג לשטוף את הרכב לפני, תדאג שהאזור שעליו אתה עובד יהיה רטוב תמיד במי סבון ובמידה ונפלה הפלסטלינה על רצפה מלוכלכת, זרוק אותה וקח חתיכה חדשה.

פורסם

אני משתמש בשמפו של מגס' GOLD CLASS , להשים פקק של השמפו + ליטר מים יהווה סיכוך מספיק טוב בשביל למנוע שריטות ?

פורסם
אתה ממש, אבל ממש טועה חבר.

חובה להשתמש בנוזל סיכוך, אסור לחפף בנושא הזה.

הסיכוך צריך להיות מעולה, ויש צורך בחומרי עזר (שמפו,onr, נוזל ייעודי), כדי להבטיח החלקה בטוחה ככל שניתן.

להשתמש רק במים, מבחינתי זה מתכון לשריטות עתידיות.

במיוחד שפות"ש רק פוסע אל עבר עולם הדיטיילינג, וסביר להניח שיעשה טעויות בדרך (טכניקה/חומרים), יש צורך בשימוש באמצעים שיבטיחו עבודה בטוחה ככל שניתן כדי למזער נזקים.

צ'יפופו לא ממש הבנתי את מה שרשמת , האם מים עם סבון שטיפה של מגווירס (ultimate wash wax) יעשה את העבודה כחומר סיכוך ? ואם אפשר לדעת כמה שמפו לשים לליטר מים?

פורסם (נערך)

לגבי חומרים אני קונה מAUTOSTORE

פלסטלינה אפורה של CG וחומר סיכוך שלהם (לא רוצה לקחת סיכון עם מים וסבון)

איך הספוג פלסטלינה? נראה נוח יותר לעבודה והוא רב שימושי לפי הכתוב.

חשבתי אפורה כי האוטו לא עבר ניקיון דומה לזה לעולם . או שהעדינה תספיק?

אם אני אשים אח"כ ווקס וזהו בלי פוליש זה תקין מבחינת השמירה על הצבע?

עריכה אחרונה על ידי AMITHUX
פורסם
לגבי חומרים אני קונה מAUTOSTORE

פלסטלינה אפורה של CG וחומר סיכוך שלהם (לא רוצה לקחת סיכון עם מים וסבון)

איך הספוג פלסטלינה? נראה נוח יותר לעבודה והוא רב שימושי לפי הכתוב.

חשבתי אפורה כי האוטו לא עבר ניקיון דומה לזה לעולם . או שהעדינה תספיק?

אם אני אשים אח"כ ווקס וזהו בלי פוליש זה תקין מבחינת השמירה על הצבע?

אין סיכון בסבון עם מים, זה עושה אחלה עבודה. רק צריך להשתמש בדילול מתאים.

הספוג פלסטלינה להבנתי עושה עבודה מעולה, הבעיה שלו זה המחיר. אני אישית נשארתי עם פלסטלינות סיניות כחולות מאיביי, עושות עבודה מצוינת.

אין חובה לעשות פוליש אם הצבע לא דורש את זה, אז אפשר לעבור ישר לווקס אחרי פלסטלינה.

• תוכן חדש...