Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

זה נשמע מוזר אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לWIFI של הבית קצב הגלישה משתבש,ניתוקים,אי אפשר לשחק כמו שצריך במשחקי מחשב שדורשים חיבור רשת וכו'.

האם זאת לדעתכם בעיה במכשיר או בעיה בראוטר?

אציין ואומר שמחוברים במקביל מחשב נייח,מחשב נייד וטאבלט לאותו הראוטר,כולם בWIFI.

על הדרך אשאל האם מישהו חווה רטט ללא שום סיבה באייפון 4 שלו? המכשיר שלי בממוצע אחת לחצי שעה נותן רטט קצר ומפסיק ללא שום סיבה,ואין שום התראה שמתלווה לרטט.

בכל מקרה כנראה ימיו ספורים אצלי,שוקל להחליף ל Lg g3 או Samsung s5.

בדקתי היום את שניהם,די זהים. המחיר יקבע בסוף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת לא.

בלימודים,הכיתה שלי מוצפת בהם. אם אני קונה אז רק ברשת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

אם הדיון הוא על המלצה בין שני הדגמים ממליץ בחום על הlg. מסך יותר איכותי, מצלמה יותר טובה, בלי כל השטויות של סמסונג על המכשיר. אני מניח שלא תקנה יבואן רשמי אז חפש לפחות יבואן פרללי עם שירות טוב/עד הבית. למשל מעבדות dcs/סלאדון.

ממליץ לך בחום גם לשקול htc one m8 לדעתי המכשיר הכי טוב מבין השלושה. יש לי אותו כבר כארבעה חודשים והוא פשוט מדהים. רץ חלק, רמקולים קדמיים באיכות מאוד גבוהה, גוף אלומיניום ואיכות בנייה מדהימה.

החיסרון הוא המצלמה שאמנם מהירה אבל בlg היא טובה יותר.

אם תרצה לראות איך הוא נראה אני עובד בביג תוכל לבדוק את שלי.

עריכה אחרונה על ידי Alonyam
פורסם

תודה על ההמלצה!

אבל הייתי רוצה גם לקבל רעיון לאחת הבעיות שלי לפני שאני מרסק את המכשיר מעצבים.

פורסם

ברשתות אחרות ישנן תקלות גם כן?

בכל מקרה, תפתח את האייטונס, גיבוי ואיפוס. זה בטוח לא יזיק.

חשוב לפני כן לבדוק שאתה זוכר את כל הסיסמאות שלך למינהן. (APPLE ID וכו')

• תוכן חדש...