Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, חזרתי על מנת לעדכן בנושא.

לפני שאני ממשיך אני חייב לומר שמה שקורה במדינת ישראל הוא פשוט בזיון אחד גדול!

ביום רביעי התקשרו אליי ממשרד החקירות במשטרת כפר סבא (לא הבנתי מה הקשר) וביקשו שאני אגיע לתחנה על מנת למסור עדות. הגעתי לתחנת כפר סבא ושם נאמר לי שהנבלה שעשה לי את כל הסיפור הזה כרגע בחדר החקירות והם חוקרים אותו. הם אמרו לי שהוא הגיע על דעת עצמו , נכנס לחקירה ולקח על עצמו את כל הדוחות שהוא עשה בשמי. ככל הנראה עקב המלצת עורך דינו מן הסתם.

אני כל כך עצבני שאני לא יודע מאיפה להמשיך ומה לומר אבל אני אמשיך.

סיפרתי להם מה קרה ולאחר מכן הם פשוט שלחו אותי הביתה ואמרו לי שהוא נשאר בתחנה, לא הבנתי בשביל מה הם זימנו אותי כי כל מילה שאמרתי אפילו לא נרשמה בשום פנקס/מחשב או בכל מקום כזה או אחר.

שאלתי אותם מתי אני מקבל את הרשיון שלי בחזרה והתשובה הייתה שהם צריכים להעביר את החומר למשטרת ראש פינה ואז ישחררו לי את הרשיון.

התקשרתי באותו הרגע למשטרת ראש פינה ואמרתי להם מה קורה ושאני במשטרת כפר סבא, השוטר בראש פינה אמר לי : אין שום בעיה אני צריך רק שמשטרת כפר סבא ישלחו לי את האישורים שזה אכן המצב והרשיון שלך ישוחרר.

באותו הרגע אמרתי את זה לשוטר במשטרת כפר סבא והוא אמר לי שהם צריכים לסיים לחקור אותו ,לשלוח את החומר למשטרת ראש פינה ולאחר מכן בעצם הרשיון שלי יוחזר לי ואני אוכל להמשיך לנהוג וככל הנראה הסיפור הזה יוסדר מחר (נאמר ברביעי).

הגיע יום חמישי ,אני מתקשר למשטרת כפר סבא לאגף החקירות כמובן שאין תשובה בשום שלוחה, פשוט חלם! שום שלוחה לא עונה במשך כל היום. לאחר מכן מתקשר למשטרת ראש פינה ושואל האם שלחו להם איזשהו חומר. נאמר לי שלא נשלח שום דבר.

ואז אמרתי לעצמי אני אגיד לו שאני מגיע אליהם ושאני רוצה את הרשיון שלי בחזרה. התשובה שקיבלתי הייתה : אתה יכול להגיע לפה,לשבת פה כל היום. שורה תחתונה עד שאין לנו אישור ממשטרת כפר סבא שזה אכן מה שקרה הרשיון שלך לא יוחזר לך ותצטרך לנסוע בחזרה.

מאז יום רביעי אף אחד ממשטרת כפר סבא לא התקשר אליי, זמן לא היה לי ללכת אליהם.

העורך דין שלי יתפנה רק ביום א' על מנת לעסוק בכל הנושא ולרגע זה פשוט נדפקתי בכל קנה מידה אפשרי!

מיום א' אני ללא רשיון, אני הולך לתבוע פה את כל הגורמים שקשורים בבזיון הזה שעושים לי. איפה נראה דבר כזה ?!

בן אדם הגיע לתחנה, "הסגיר את עצמו" והרשיון שלי עדיין מותלה! איך לעזאזל יכול לקרות מקרה כזה?!

פשוט בדיחה,כל המדינה הזאת בדיחה,כל פעם מחדש אני מופתע מהבלוף ומחומר האנושי הגרוע שמתעסק פה בכל העניינים.ראבאק יש גבול.

אני אגיב פה לכמה אנשים שהגיבו לי:

ישה- אתה צודק, הדרכים שלך אכן נכונות אבל לדעתי לא במקרה הזה. אז אני אסע למשטרת ראש פינה. ומה אז אני אחזור?

חשבתי על לנסוע לראש פינה אבל אי אפשר להשיג את משטרת כפר סבא. אז קודם כל אני צריך שוב פעם לעבור במשטרת כפר סבא לקוות שיתנו לי איזשהו חומר על מנת שאני אסע לראש פינה ורק לאחר מכן לקוות שבראש פינה לאחר שאני אגיע ישחררו לי את הרשיון. תחשוב כמה כאב ראש ועצבים זה אמור לקחת לי.

אני מקווה (גם כדאי לו לקוות כי אני אקח מישהו אחר אם לא) שביום א' העו"ד שלי יטפל בכל הנושא הזה עד הסוף.ביום חמישי הוא גם אמר לי שהעניין מתגלגל בין הכסאות וממש מוזרה לו כל ההתנהלות הזאת.

רועי כהן- אז מה אם אני סטודנט ואז מה אם יש לי Z4,ואולי אני סטודנט שלומד יום וחצי בשבוע ובשאר הזמן עובד קשה,אולי אני גנב,אולי אני סוחר סמים,מהמר,אולי זכיתי בלוטו, אולי סתם עבדתי כל החיים שלי וקניתי רכב לפני הלימודים. אני לא מבין מאיפה מגיע הקו מחשבה הזה ואיך הוא קשור לנושא.

אתה יכול להגיע לתיכונים בהרצליה/איזור כפר שמריהו/צפון ת"א ודומיהם ולראות באיזה רכבים נוסעים ילדים בני 17,ויותר מזה,שיבושם להם ושיהנו. חיים פעם אחת אז למה להצטדק בפני אנשים גם אם לאותם הבני 17 השוגר דדי קנה את הרכב. שי ה נ ו, אני מפרגן הכי בעולם ועוד עם חיוך.

לא גנבתי מאף אחד ,מממן לעצמי את הכל וזהו. מעבר לזה אני לא אפרט יותר.

עריכה אחרונה על ידי viper05
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת העו"ד שלך יתפנה רק ביום X? אתה משלם לו נכון? שיעבוד.

יש מספיק דגים בים, תבחר אחד אחר שיטפל בזה כמו שצריך ובצינורות המקובלים ושלא אתה תצטרך לחרוש את המדינה בין דלת אטומה אחת לשניה.

דבר שני, אני מקווה שהגשת תלונה על התחזות ושאתה הולך על זה בכל הכוח (עם העו"ד מן הסתם...).

פורסם

אני הולך ללכת על זה כל כך בכל הכח. יש לי עורך דין ממש ממש תותח ואני לא מתפשר על מישהו אחר.

לא שמתי לב שמישהו שאל איך הגיע אליו הרשיון שלי והתשובה היא : אין לי מושג!

זה מה ששאלו אותי גם במשטרה. אמרתי להם שלפני שנתיים בערך פרצו לי לרכב וגנבו לי את המערכת,בנוסף גם טלפון נייד וכנראה אולי גם את הרשיון.

כשהמשטרה שאלו אותו איך הרשיון הגיע אליו הוא אמר שבטעות הוא הוציא משהו מכמה רכבים וכנראה שבטעות הוא הוציא את הפלסטיק מאחד הרכבים האלה.

חשוב לי לציין שמעולם לא השכרתי רכב באוויס/קרדן ככה שאין שום סיכוי שאי פעם ישבתי באחד הרכבים שלהם.

אין לי חברים שעובדים במקומות האלה וכמובן שזה סתם סיפור שקרי.רק שהטיפש לא יודע שהגרסה שהוא מסר למשטרה שונה מהגרסה שהעו"ד שלו אמר לי ושהכל מוקלט ואצל המשטרה כמובן הכל כתוב שחור על גבי לבן (מקווה שיעזור לי בעת התביעה נגדו).

אז שוב פעם אני חוזר ואומר, אין לי קשר לבן אדם,לא יודע איך הרשיון שלי הגיע אליו. אולי כשפרצו לי בזמנו לרכב,אולי מתישהו הרשיון נפל לי אם זה ברחוב/חניה/אוניברסיטה או ה' יודע איפה. אולי שכחתי אותו באיזה בר שיצאתי אליו/מועדון (קרה לי פעמיים שנפלה לי תעודת זהות מהכיס במועדון ואחרי זה מצאו אותי או דרך הפייסבוק או דרך מס' הטלפון והחזירו לי אותה) הדברים האלה קורים לכולנו ותחשבו כמה פעמים יצא לכם למצוא מסמכים של אנשים אחרים.

לי באופן אישי יצא לא קצת, אם זה באוניברסיטה/חניונים/מועדונים כמו שציינתי וכו'. זה קורה לכולנו.

פורסם
לאחר מכן מתקשר למשטרת ראש פינה ושואל האם שלחו להם איזשהו חומר. נאמר לי שלא נשלח שום דבר.

ואז אמרתי לעצמי אני אגיד לו שאני מגיע אליהם ושאני רוצה את הרשיון שלי בחזרה. התשובה שקיבלתי הייתה : אתה יכול להגיע לפה,לשבת פה כל היום. שורה תחתונה עד שאין לנו אישור ממשטרת כפר סבא שזה אכן מה שקרה הרשיון שלך לא יוחזר לך ותצטרך לנסוע בחזרה."

אדון נוסע בZ4 לומד כל כך קשה והרבה אבל סה"כ יום וחצי בשבוע, אולי סוחר סמים ואולי עשה הכל בשתי ידיו, לך שלום.

כנראה לא התעסקת עם משטרת ישראל במהלך חייך, אז להלן כמה טיפים.

* יגידו כל דבר כדי שלא תגיע, ותרד להם מהקו, לא חסר להם עבודה, או לאפות לאכול. תצא מנקודת הנחה שהשיחה מתחילה בזה שהעניין לא כל כך חשוב לך אם לא הגעת.

* הגעת??????? פששששששששששש יפהההההה. בוא נראה אותך יושב שם כמה שעות, במהלך הכמה שעות האלה 20 שוטרים שונים ישאלו מה אתה עושה שם. נראה לך שהם אוהבים אנשים זרים שרואים כל מי שנכנס ויוצא מהתחנת משטרה? שלילי.

* אתה רוצה שחזי..אאההה סליחה, ששוטר א ישלח לשוטר ב פקס? טעות בידך חביבי. קח מסמך זה משוטר א, שמחוייב לתת לך מסמך כלשהו אחרי חקירה, ואם קצת עקשנות ונגיעות בלב של הבייקון, המסמך המבוקש בידך.

והשלב האחרון וההכי חשוב, סור מיד לתחנת הבייקון עם המסמך הנל וקבל את רשיונך.

ווואי בא לי בייקון.

פורסם
אני הולך ללכת על זה כל כך בכל הכח. יש לי עורך דין ממש ממש תותח ואני לא מתפשר על מישהו אחר.

איזה עורך דין בנאדם עשית 95 אחוז מהעבודה איזה עורך דין חחחחחחח

פורסם

אני עדיין לא מבין איך קשור סוג הרכב שלי לנושא, אז מה אם אני נוסע בZ4? ואם הייתה לי סובארו ישנה אז כן היה לי זמן? לא מבין מאיפה מגיע הקו מחשבה הזה.

ORACLE, העצה שלך טובה,מקווה שאני לא אצטרך לעשות את זה ביום ראשון אלא שהעו"ד יעשה את הכל. כי כן בנוסף ללימודים שלי אני גם בן אדם עובד אז זמן אין ממש. אבל בשורה התחתונה משהו צריך לקרות בשביל שמשהו יזוז אז אני מאמין שאני באמת אקשיב לעצה שלך ושל ישה וביום ב' (פנוי יחסית) אעשה זאת.

מעבר לזה אם מישהו יכול לתת לי פה איזשהי עצה לגבי מה לעשות (בטוח שיש פה עורכי דין/שוטרים שמדפדפים בפורום) אני אודה לכם.

אם היה ניתן להתבטא פה כמו שאני רוצה אז הייתי אומר לך , עו"ד שהולך לפתוח לבחור הנחמד את הכיס(תדמה את המילה כיס ונחמד לכל דימוי אחר שעובר לך בראש,אני שומר על שפה נקיה כי אלה נהלי הפורום ולא בא לי שיחסמו אותי).

תודה ושבת שלום.

פורסם

ילד צעיר עם רכב מפואר לא יודע להתעסק עם עבריינים במדים, זה ההקשר היחיד, חוץ מזה הצחיק אותי ה "לא אפרט יותר" :) בכל מקרה שיהיה לבריאות

פורסם

לאחר מכן השוטרת צילמה אותי ושלחה לו הודעת תמונה על מנת שיזהה אותי והוא אכן אמר שאין התאמה בין הפנים שלי לבן אדם שנתפס.

בקש שהשוטר יחבר מזכר בנדון וישלח אליך. העתק ממנו יש לצרף לבקשה לביטול כתב האישום לבית המשפט ולמחלקת התביעות שבסמכותה לבטל כתב אישום בשניה ורבע.

אל תגרום לעובד לעשות מעשה שעליו ניתן לפטר אותו גם בשניה ורבע.

תקשיב טוב בלי להתעצבן

נקבע לך שימוע זוכר בשעה 0800 שאליו לא הגעת , איך תגיע אם לא אתה היית הנהג!!

ואז הקצין שולל לך את הרשיון ל 30 יום.

עלה מחר על אוטובוס למשטרת ראש פינה ואל תצא משם עד שלא מבטלים את השלילה המינהלית ונותנים לך את הרשיון בחזרה.

כאמור קבל גם את המזכר שכתבתי לך בהודעה הקודמת.

ראשון ראשון אחרון אחרון

כרגע אתה בפסילה מינהלית

התיק שעבר לצפת הוא הזימון שלך לבית משפט על עבירת המהירות .

העתק ממנו נמצא במשטרת ראש פינה /מחלקת התביעות או אולי במשטרת צפת מחלקת התביעות.

בנוסף יש תיק בו נמצא כל החומר שעל סמך זה החליט קצין המשטרה לפסול אותך מינהלית ל 30 יום!!

וזה מה שמעניין אותך כרגע כדי לבטל את הפסילה , אלא אם אתה רוצה להגיש בקשה מסודרת לבית משפט שיקבע דיוו דחוף לביטול השלילה.

אהה גם לשם כך תצטרך להגיע לאיזור בעוד שבוע , לכן לא עדיף היום כשהכל עוד חם ( גם אם קר בחוץ )

.

זה מה שהיית צריך לעשות ביום ג' בבוקר.

מציע לך לא לבנות על להוציא אגורה מהבן אדם . נראה לי שמצבו הכלכלי כזה, שאולי תצליח בסופו של תהליך לקבל ממנו 100 ש"ח לחודש,דרך ההוצל"פ

אחרי שלעו"ד התותח שלך תשלם עשרות אלפי ש"ח כאן ועכשיו בשביל ההישג הכביר הזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מציע לך לא לבנות על להוציא אגורה מהבן אדם . נראה לי שמצבו הכלכלי כזה, שאולי תצליח בסופו של תהליך לקבל ממנו 100 ש"ח לחודש,דרך ההוצל"פ

אחרי שלעו"ד התותח שלך תשלם עשרות אלפי ש"ח כאן ועכשיו בשביל ההישג הכביר הזה.

בחייך.

אחרי כל מה שתיאר וויפר05, כל ביזבוז הזמן, הטירטורים והאילוץ להתעסק משטרת ישראל נראה לך לך שהוא ישכח/יסלח? אני לא, ואני לא הייתי נותן לו לברוח בלי לשלם (ותרתי משמע). לשלוח אחריו את ההוצאה לפועל זה יותר לנקמה מאשר להחזר ההוצאות (במיוחד אם אין לו כסף), נסה לדמיין את החיים ללא יכולת לצאת לחו"ל, לרכוש רכב או לפתוח עסק:cry:.

פורסם

חיים אתה חי בסרט

שוב בהנחה שהבחור דלפון ( שאין לי מושג אם זה המצב )

להוציא כסף טוב והרבה על עו"ד תותח על הסיכוי להוציא ממישהו 100 ש"ח לחודש.....

אשתו תרכוש רכב , אשתו תפתח חשבון בנק לעסק ,, שאמשיך...

כל עוד הוא יראה שהוא משלם וזזה מה שהוא משלם זה משהו שהוא מסוגל , לא יוטלו עליו הגבלות שימררו את חייו.

לא ייסע לחו"ל . נו טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מי שללא ספק ירוויח מתביעה אזרחית יהיה עורך הדין. ולפותח השרשור - הייתי מסתפק בכך שהעבריין נתפס וישא בתוצאות מעשיו. הנזק הכספי שנגרם לך הוא קטן.

• תוכן חדש...