Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נימרוד לא מסכים עם דעתך,השנה האחרונה עלו בערך 240 אלף רכבים חדשים כך שאנשים לא חושבים על העניין הפריצות,מה גם שיש ביטוח נגד זה.

וגם לא כולם פדנטים לגבי הרכב וחונים בקצה העולם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת לא מבין מה יוצא לאנשים / ילדים האלו מלגנוב את החלקים האלו. אני בתור ילד התביישתי מלעבור ליד רכבים או בכלל להשען / לגעת בהם.

פקקים ונטילים עולים 10 שקל באיבי, אפילו כאלו "מגניבים" עם חברה או בצבעים.

הזמנתי כאלו עם בורג אלן, נכון זה מעצבן ולמלא אוויר כל פעם אבל מתנחם בזה שזה אולי פעם בחודש ולפחות יותר קשה לגנוב את זה.

בכל אופן זה מעצבן, והמשטרה לא שמה על זה, הפתרון היחידי כרגע זה מצלמה שתתצפת על הרכב כי אם זה קורה בכל השכונה סביר להניח שזה אותו בן אדם

Opel Adam S 2017

פורסם
הכי טוב אוטו ישן

לא מפחד מפריצות כי אם יש לך אוטו ב10 אלף כנראה שאין כלום מיוחד בפנים

לא מפחד לגניבות כי למה לגנוב את שלך שיש לידך אוטו ב200 אלף

לא מפחד מפירוקים כי איזה פרוקיה תמכור פלסטיק לרכב ששווה 10 אלף בלחץ

לא צריך לשלם מקיף , כי זה כבר יעלה יותר מהאוטו

לא צריך לחנות בסוף העולם כי אתה פוחד שיפתחו עליך דלת

עצוב שזה המצב במדינה אבל לצערי זה האמת

+1

אין כמו לשכב במיטה ולנסות להיזכר האם סגרתי את הרכב או לא,

לקום בבוקר ולגלות ששום דבר רע לא קרה :)

וכל זה שאני גר במרחק קילומטר מכפר של בני דודים.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

הפתרון נגד ילדי הונטילים זה להגיע אל הוריהם ולהטיל עליהם קנס של 5 אלף שקל, נראה משם אם יתנו לילד לעשות עוד צרות, גם יכניס כסף לא רע לקופת המדינה ובצדק.

פורסם (נערך)

תודה רבה על תגובות ואני רוצה תגובה של מישהו בעל רכב מאזדה 3 או 6 שהיה קורבן בדיוק כמוני שיגיב לי

וסמלי מאזדה וכל הפקקים עולים אלפי שקלים בחברת מוטורס כפי שמישהו רשם פה,מאוד כואב.

פירוק חלקים חיצוניים מרכב ממבט משפטי עבירה מסוג פשע וחבל שמסתובב אדם כזה שגורם עוול וצער רב לבעלי מאזדות

חדשות, ואני אישית שוחחתי עם כמה בעלי מאזדות שפירקו את אמא שלהם ולא השאירו כלום.

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני באמת לא מבין מה יוצא לאנשים / ילדים האלו מלגנוב את החלקים האלו. אני בתור ילד התביישתי מלעבור ליד רכבים או בכלל להשען / לגעת בהם.

פקקים ונטילים עולים 10 שקל באיבי, אפילו כאלו "מגניבים" עם חברה או בצבעים.

הזמנתי כאלו עם בורג אלן, נכון זה מעצבן ולמלא אוויר כל פעם אבל מתנחם בזה שזה אולי פעם בחודש ולפחות יותר קשה לגנוב את זה.

בכל אופן זה מעצבן, והמשטרה לא שמה על זה, הפתרון היחידי כרגע זה מצלמה שתתצפת על הרכב כי אם זה קורה בכל השכונה סביר להניח שזה אותו בן אדם

חשבתי גם להזמין נעילה כזאת עם בורג, אבל החלטתי שעדיף שינסו לקחת את הונטילים ויצליחו, מאשר שלא יצליחו לקחת אותם וישברו שם משהו, או יותר גרוע יעשו נזק אחר יותר קריטי.

לשאלה שנשאלה פה לפני, הונטילים היו "פשוטים" (תנסו להגיד את זה עם מבטא) שקניתי ב4 שקלים, כל הסיפור הזה היה כמה ימים לאחר שקניתי את הרכב, אז הוא היה חדש בשכונה, וזאת לאחר שלמי שקניתי ממנו את הרכב נגנבו הונטילים כמה ימים לפני שקניתי אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה לא מתאים לדגם מאזדה 6 2014 וחוץ מזה לא תמצא שם כמעט כלום לדגמים החדשים ודלק מוטורס הם בלעדיים לכן הם גובים מחיר רב כל כך

פורסם
איזו קלות ראש בעבירות רכוש.

"יש דברים יותר גרועים"... נכון! אבל הטיפול בסדר חברתי מתחיל בדברים הקטנים.

בסוף זה מה שמפורר את החברה ולא הגרעין האירני.

זה בלתי נסבל שלאף אחד לא אכפת מכלום ואיש הישר בעינייו יעשה.

יש תיאוריה שלמה כזו שנקראת "תיאוריית החלונות השבורים"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פעם בשנות ה80 היו פורצים לכלי רכב וגונבים טייפים לא יודע מה השווי(תמורת סמים),היום כבר אף אחד לא צריך להכנס לרכב,גונבים סמלים בשווי אלפי שקלים ,אם זה לא רוע מה שהם עושים אני לא יודע מה איך אתם יכולים לקרוא לזה "עבירה קלה" זאת ממש מכה ורוע שממנו מגיעים לצמרת של העבירות ואף אחד לא יבין אותי עד שלו עצמו יקרה מה שקרה לי.

פורסם
+1

אין כמו לשכב במיטה ולנסות להיזכר האם סגרתי את הרכב או לא,

לקום בבוקר ולגלות ששום דבר רע לא קרה :)

וכל זה שאני גר במרחק קילומטר מכפר של בני דודים.

אתה צוחק שאני מבקר בכפרים (מסויים שמכירים אותי) אני אפילו לא נועל את הרכב.

פורסם

התארחתי אצל אחי הקטן ביום כיפור בירושלים,

חניתי על המדרכה כי ידוע שאין תנועת כלי רכב

כנראה חסמתי מעבר של הולכי רגל.. בצאת הכיפור גיליתי שמישהו נחמד מאד השאיר לי חריטות על האוטו... :cry:

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מה שטוב זה שאף אחד פה לא יצא מפרופורציות, לדרוש שהמשטרה תתעסק בלחפש גנבי סמלים, לקנוס את ההורים ב-5000 שקלים וכו'.

לא מצדיק את הונדליזם הזה בשום צורה ואופן אבל תזכרו שבסופו של דבר אלה ילדים קטנים, חלקם עושים את זה משעמום, חלקם משובבות, חלקם מלחץ חברתי, השורה התחתונה היא שהם לא באמת עושים את זה עם כוונת רוע, הם ילדים והם לא מבינים שבמעשה שלהם הם גורמים לנזק למישהו אחר.

עם יד על הלב, אף אחד מכם לא גנב מסטיק מהמכולת השכונתית כשהיה ילד קטן? שוקו ולחמנייה מהמכולת?

הסמלים זה אותו עניין- הם מרגישים שהם "קוליים ומגניבים" ואחרי שהם מתבגרים הם מבינים שזה היה מטופש.

יש למשטרת ישראל מספיק עבודה חשובה באמת שהיא לא מבצעת, אתם באמת רוצים שהם יתעסקו גם עם חיפוש גנבי הסמלים?

זה מסוג המשימות של "על הדרך", תופסים חוליית גנבי מערכות ועל הדרך מגלים אצלהם אוסף סמלים שגנבו ממכוניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשהיינו ביסודי היה לנו אוסף של ונטילים, חצי שקית של סנדוויצ'ים בערך.

החבאנו אותה במקום מתוחכם בשירותי ביה"ס ויום אחד היא נעלמה

וגם שיעמם אותנו כבר הפקקים הטפשיים הללו, לא היה מה לעשות איתם

חוץ מלהחביא אותם.

היה ילד שהיה תלוי לו על הקיר האריה של פז'ו ועוד כמה סמלים

(אני זוכר רק תפז'ו). פעם פירקנו במשך כמה שעות ספידומטר

מגרוטאה חלודה בשטח רק בשביל להזיז את המחוג עם האצבע

ולעשות וון-וון.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...