Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו פה יצא לטוס עם UP! ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאפילו החמצן במטוס בתוספת תשלום :)

אשמח לדעת על מה משלמים אקסטרה וכמה עולה כל דבר. מזוודה? אוכל?

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

למה לא תבדוק באתר?

אתה יודע מה - השקעתי בך 30 שניות.

והערה לגבי אוכל - אני נוהג להביא אתי אוכל לטיסה, לא רוצה להיות תלוי בתפריט של חברת התעופה ובלו"ז של הדיילות. כנ"ל לגבי שתיה, כאשר בארץ אין בעיה להכניס למטוס בקבוק מים, באירופה אני מביא בקבוק ריק וממלא מ-cooler אחרי הבידוק הבטחוני (נעזר בכוס חד פמית כאשר הברז נמוך מכדי להכניס את בקבוק מתחתיו. זה נכון גן לגבי מקומות שבהם אני לקוח שבוי, למשל גני שעשועים ודומיהם).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה. לא מזמן חיפשתי באתר שלהם ולא ראיתי - כנראה פספסתי.

35$ למזוודה זה לכיוון או הלוך-חזור?

זה בכל מקרה נראה לי לא משתלם. המחיר כבר מגיע למחיר כרטיס טיסה סדירה.

פורסם

לכיוון. כל הרעיון של ה-low cost הוא לפתות אותך במחיר זול לכרטיס, ואז לקרוע אותך בשדה ובמטוס. אאל"ט איזיג'ט גובה $80 תמורת הדפסת כרטיס העליה למטוס אם לא הבאת אותו מהבית.

לגבי UP - נסה לבדוק את הכרטיס היותר יקר, יש לו אי אילו יתרונות. כמובן שצריך לבדוק כיצד הם מתאימים לצרכים האישיים שלך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסך הכול חברת לואו קוסט של אלעל,

כל דבר עולה כסף וכך המודל הזה עובד בכל העולם.

אם אתה מזמין שירותים מראש כמו מזוודה, אתה תשלם פחות. אם תזמין אותם בשדה התעופה תשלם יותר.

מחישוב קצר בהמון מקרים עדיף כבר לטוס בטיסה סדירה, כל התוספות האלו עולות הרבה כסף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני 2015 המחיר היה 20 לכיוון כלומר 40 דולר הלוך חזור למזוודה. הושבה מראש עוד 10 דולר לכיוון. היום זה 35 לכיוון (גנבים) והושבה עוד לא יצא לי לבדוק.

אוכל תביא מהדיוטיפרי או תאכל כבר שם, יש לך בשפע. אם אתה צריך עוד משהו, תשאל :)

הטיסה עצמה בסדר, אין הבדל מהותי לדוגמה בין טיסה לפראג לטיסה "רגילה" של אל על לרומא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההבדלים בין טיסה סדירה של אלעל (נניח רומא כמו שאמרת) לבין טיסת UP:

מזוודה כלולה במחיר

אוכל כלול במחיר

מרווח גדול יותר בין המושבים

לרוב מטוסים מודרניים יותר

בחירת מושב כלולה במחיר ללא תוספת תשלום (למעט מושבים מועדפים/תיירים פלוס)

אבל כן, בעקרון זה אותו 737-800, למרות שלרומא יוצא הרבה ה900 החדיש למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אאל"ט איזיג'ט גובה $80 תמורת הדפסת כרטיס העליה למטוס אם לא הבאת אותו מהבית.

שלילי, נכון ליום ראשון השבוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי טעיתי בזהות החברה.

בכל מקרה - העקרון של תשלום (שמן) תמורת כל "אקסטרא" מצמצמת מאד את ההפרש בין מחיר כרטיס טיסה סטנדרטי לעלות של טיסת low cost. כמובן שיש כל מיני גורמים משפיעים, למשל אם אתה מזמין את הטיסה זמן רב מראש סביר שהעלות הכוללת תהיה יותר זולה (במחיר הסיכון שיהיה עליך לספוג עלות ביטול הטיסה), או אם אתה נוסע עם מטען קבינה בלבד.

בקישור שהבאתי מצויין שיש ל-up גם אופציה לרכישת כרטיס טיסה יותר סטנדרטי, קרוב לודאי שהפרש המחיר כדאי בתנאים מסויימים, ומצריך בדיקה פרטנית בכל מקרה.

להרחיב את דברי דור - שניים ממטוסי Up הם מטוסים בסידור פנימי דמוי אוטובוס עם מושבים פשוטים, דומני אפילו ללא הטית גב המושב. אאל"ט שלושת האחרים הם B738 סטנדרטיים. בכל מקרה - כיון שמדובר בטיסות לא ארוכות במיוחד עניין זה לדעתי די חסר חשיבות.

פורסם

כולם בעלי 189 מושבים (תצורה סטנדרטית וקלאסית ל738 עם מחלקת תיירים בלבד).

פורסם

בזמן האחרון יוצא לי לטוס לא מעט עם טורקיש. מחירים זולים מאוד וטיסות סבירות מאוד. הרבה יותר טוב והרבה יותר זול מאל על.

המינוס (או הפלוס במקרה שלי) זו עצירה באיסטנבול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה יודע שלחלק מהאנשים יש איסור לטוס עם טורקיש?

המפקד שלי היה אמור לטוס לפניי 3 שבועות איתם לארה"ב, בערך 3-4 שבועות לפני הטיסה אמרו לו שאסור לו לטוס איתם, שינה את הטיסה לבריטיש (היה מרוצה מהם).

יש גם מקומות בטחוניים אחרים שאוסרים על העובדים שלהם לטוס עם טורקיש כמו קמ"ג. מניח שיש הוראה דומה לעובדי תעשיה אווירית, תעשיה צבאית, רפאל אלביט וכו'.

חוץ מזה, קונקשיין זה טוב אם מדובר בטיסה למזרח או לארה"ב, זה לא משתלם כשמדובר על טיסה לאירופה של 3-4 שעות.

פורסם

אני מעדיף קונקשן גם בטיסה של 4.5-5 שעות כי טיסה רצופה בכזה אורך כבר גומרת אותי (אלא אם זה ביזנס אבל זה כבר יקר ואני עושה את זה רק כשיש לי אילוצי לוחות זמנים).

בטיסה האחרונה שלי להולנד פגשתי באתאטורק מכר שהוא עובד מאוד בכיר ברפא"ל אז כנראה האיסור הוא לאנשים שהיו מעורבים בלחימה ועלולים להעצר.

כעיקרון הכלל שמנח אותי בבחירת טיסות זה קודם כל התאריכים והשעות ואחר כך המחיר. כל מקרה אעדיף עצירה של כשע בטיסות לאירופה ועצירה ללילה בטיסות באמת ארוכות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשום מצב בטיסות לאירופה אני לא רוצה קונקשיין, אלא אם אין ברירה ואני רוצה לטוס ליעד שאין ממנו טיסות ישירות.

לעומת זאת במקרה של טיסות למזרח או ארה"ב אין לי בעיה לעצור כל עוד מדובר בשדה תעופה שיש מה לעשות בו (סכיפהול למשל או פרנקפורט).

• תוכן חדש...