Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תדלקתי בתחנת מבוא שומרון בנתניה היום, טרום התדלוק, מחוג הדלק הציג שכמות הדלק היא ביחידה שלמה (כ2 שנתות - בערך סנטימטר) מעל התחום האדום.

כל המיכל הוא 55 ליטר, ופעם קודמת שתדלקתי מחוג הדלק היה כבר בתוך התחום האדום, וכמות התדלוק הייתה 41 ליטר בלבד (לאחר שהמתדלק עוד סחט את המשאבה אחרי שקפצה).

היום, לפתע נכנסו להם 45 ליטרים. זה לא הגיוני בעליל.

האם יש גורם שניתן לפנות אליו? לטעמי המשאבה מזייפת בפער גדול (במקרה שלי לפחות 8 ליטר להערכתי). ואני משוכנע בכך.

 

אם מישהו נתקל במשהו דומה, או שיש לו הצעה למי ניתן לפנות כדי למנוע גזל זה (לכאורה) מעוד לקוחות, אשמח לשיתופכם.

פורסם

היות שאתה לא יודע בדיוק כמה שנתות שוות, וכמה דלק יש באמת בכל אחת, אתה לא באמת יכול להאשים מישהו.

זה לא מדע מדויק, חוץ מזה שיש משאבות שמכוילות באופן שונה. לכן כשמודדים צריכת דלק ממליצים לתדלק באותה משאבה בין תדלוק לתדלוק כדי שתוצאה תהיה כמה שיותר מדויקת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אי אפשר לדעת אם המחוג שלך מזייף או לא, ואי אפשר להעריך כמה ליטר יכנסו לפי איך שהמחוג עומד.

הפתרון הכי טוב זה לקחת גריקן שמדוד ל 4 ליטר בדיוק ולתדלק בתחנה את הגריקן עד לפס המדידה שמסמל 4 ליטר, ואז לראות כמה רשום על המשאבה.

מקסימום לרוקן את הגריקן במיכל שברכב ולא הפסדת כלום.

אם 4.5 זו סטייה גדולה לדוגמא.

אחרת באמת שאין דרך להוכיח שיש פה זיוף.

Miata ND2

 

פורסם

ובכל זאת, במקרה הזה הפערים הם חורגים באופן בלתי הגיוני בעליל.

אמנם כפי שאפשר לקרוא מן התגובה הראשית שלי, אני מסייג את הקביעה שלי כי באמת לא נערכה בדיקה מדויקת לכך, אבל אם תחשוב על כך, זו בדיוק יכולה להיות המוטיבציה לזייף, שכן, קשה מאד להוכיח.

אם בתדלוק קודם המחוג היה בתוך התווך האדום ותדלק 41 ליטר אחרי סחיטת משאבה (וזה מאד הגיוני, שכן תווך הספייר הוא בד"כ כ10 ליטר ומעלה), ועכשיו כרבע מעל התווך האדום, ואני יכול להעריך כמה זה כי ברכב הזה השנתות מאד מדויקות, התדלוק הוא 45 ליטר (מה שאומר שנותר 10 ליטר בלבד במיכל!! וזה אפילו לא קרוב לתווך האדום), אז משהו קצת זועק יותר.

שוב פעם, אני כרגע לא מאשים, חשבתי להציף את זה כדי שמי שמגיע לשם ונתקל בתופעה דומה שיציף, או להגביר מודעות. אני מסכים איתך שאין לי מספיק נתונים מבוססים כדי להאשים.

למי שנמצא שם, אני תדלקתי בפיה 15.

 

תושה על תגובתך.

פורסם

Or05230 אור, זה מה שחשבתי לעשות, להגיע לשם עם ג'ריקן מדויק של 10 ליטר.

ההתרשמות שלי שהמחוג דלק מאד מדויק, אבל מסכים שכרגע לא ניתן לקבוע נחרצות זיוף

חשבתי שבכל זאת כדאי להציף זאת, שמעתי בעבר על מקרים של משאבות שזייפו, יתכן בהחלט שבתום לב.

 

חשוב לציין שוב שאני לא קבעתי מסמרות, רשמתי שזה חשד, לא מבוסס, אבל כדאי לשים לב.

תודה :)

פורסם

אני כמובן בעדך ולא נגדך, וידוע לי על תחנות שמזייפות את הכיול( עניין של 2 דקות) ואחרי זה אנשים לא מבינים למה ההנחות כל כך גדולות,כשהם בעצם משלמים אותו דבר או אף יותר.

לכן ההמלצה היא למדוד את הכמות שיוצאת במדוייק ולא לפי הערכות שווא , ואם אכן יש פערים לתבוע את התחנה.

Miata ND2

 

פורסם

הבדיקה הזו שווה לת*ת ומשמיצה תחנה לשווא. ננעל.

 

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...