Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הדלקתי את המחשב כמו שאני מדליק בכל בוקר. רק שהפעם הוא עלה ברזוולוציה של 640X480. זה היה קורה לפעמים במחשב הישן שקירטע, הייתי פשוט משנה חזרה דרך ההגדרות. הפעם, כשאני נכנס להגדרות אין לי אופציה לשנות רזוולוציה.

המסך די ישן של חברת KDF. לא זוכר את הדגם אפילו. בן 10 בערך. מחובר ע"י VGA.

ניסתי ריסט מספר פעמים. דרייברים מעודכנים כולם. ווינדוס 7.

מה עושים?

אני מניח שזה משהו עם זיהוי המסך (???)

עכשיו יש בתמונה GENERIC PNP MONITOR, אך בעבר אני חושב שהוא היה כותב משהו אחר.

זה בעייתי כי המסך עצמו נדלק ומראה מה שצריך, פשוט אין אפשרות לשינוי רזוולוציה.

res1.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה קרה גם לי, רק עם ווינדוס 8.1. אשמח לשמוע על פתרון גם כן (מחשב חדש, מסך ישן).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קודם כל, לפי תמונת המסך נראה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר של המסך שלך. לכן כתוב שם גנרי.

הייתי מחפש את הדרייבר של המסך שלך ומנסה להתקין.

בנוסף אפשר לנסות להחליף כבל ולראות אם הכבל נדפק איכשהו.

פורסם (נערך)

דגם המסך הוא: kdf 2217AM. באתר של סוני אני לא מצליח למצוא דרייברים לזה. גם לא בגוגל. אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא, אודה לו מאוד.

העדכון של ווינדוס כותב drivers up to date, אבל אני לא מסתמך על זה.

אנסה להחליף כבל VGA.

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

במנהל ההתקנים (Device Manager), כיצד מוגדר כרטיס המסך (Display Adapter) והאם בסמוך לו או בסמוך למסך עצמו קיימים סימני קריאה צהובים/אדומים?

adapters.png

פורסם (נערך)

קליק ימני על המסך הגנרי -> Uninstall -> לסמן את "Delete the driver software for this device" ולאשר. לאחר מס' שניות הוא אמור להופיע מחדש במנהל ההתקנים ; אם לא יש לגשת בראש התפריט של מנהל ההתקנים ל Action ולבחור ב "Scan for hardware changes". לאחר שחזר נסה שוב לשחק עם הרזולוציה.

אם זה לא עזר, אפשר לנסות כבל אחר (אם המסך מחובר באמצעות מתאם מ DVI ל VGA, לנסות ולהחליף גם אותו).

אם גם זה לא עזר ובהנחה ואין מסכים נוספים (שני כרטיסי מסך פעילים), שווה לנסות לבצע Disable לכרטיס המסך שלא נעשה בו שימוש (משער שזה האונבורד/אינטל).

אם גם זה לא עזר אז להחזיר את כרטיס המסך שבוטל לחיים ולנסות לחבר אליו את המסך ולראות מה קורה.

אם עדיין תקוע על רזולוציה של Smartwatch על טריפ, לנסות מסך אחר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ניסיתי לבטל כרטיס מסך מובנה - לא עזר.

כשאני מוחק את המסך ממנהל ההתקנים אין אפשרות "מחק דרייברים". פשוט שואל האם אתה בטוח, ואז הוא חוזר במצבו הנוכחי.

אנסה לרכוש היום כבל VGA חדש ואעדכן.

במקרה הכי גרוע ארכוש מסך חדש כשיאפשר התקציב.

פורסם (נערך)

נפתרה הבעיה. כבל DVI חדש [בטח גם VGA היה תופס].

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

המסך כבר בן 10 שנים. אין לו יציאת HDMI ואי אפשר למצוא לו דרייברים :)

אגב בהתחלה גם ה-DVI לא עבד, אבל אז עשיתי את התרגיל האלמותי: הוצאתי אותו, עשיתי פו [רוח] ביציאה ובכניסה, והכנסתי שוב. עובד כמו קסם. אין כמו לעשות פו על כבל מקרטע.

אני שוב מודה לכולם על העזרה. חסכתם לי הרבה כסף.

• תוכן חדש...