Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שה"מומחה" מספר הוא חצי אמת - אכן נורות ה-LED, וגם נורות ה-CFL - מכילות כספית ומתכות כבדות ורעילות אחרות. העניין הוא שכדי להחשף להן צריך לנפץ את הנורות.

ממתי נורות LED מכילות כספית ?

איזה כייף לי :)

פורסם
הבעיה העיקרית של נורות הלד הביתיות, היא שרוב התוצרת העולמית מגיעה הישר מסין העממית, והן פשוט, חד משמעית, מסוכנות.

לא רק שהם מסוכנות גם אורך החיים שלהם קצר וחלקם בכלל לא עובדים (אלה שנרכשים באיביי).

פורסם
ממתי נורות LED מכילות כספית ?

טעות שלי - כספית זה ב-CFL. ב-LED מדובר בעופרת וניקל, שגם הן מתכות רעילות.

המקור לא חשוד כמשוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נתקלתי בווריאציות שונות רבות של המוצר הזה אצל חברים, שהוזמנו באיביי (בחיבור הברגה רגיל, חיווט בית הנורה יקבע אם אתה תתחשמל או לא),

תודה. מכיוון שיש לי לדים מאיביי בבית, אני אבדוק אותם היום.

פורסם
טעות שלי - כספית זה ב-CFL. ב-LED מדובר בעופרת וניקל, שגם הן מתכות רעילות.

המקור לא חשוד כמשוחד.

כול מתכת בכמות מסויימת עלולה להיות רעילה.

נניח ויש בלד עופרת וניקל איך זה עלול לגרום להרעלה ?

פורסם (נערך)

עכשיו הופע לי בסרטונים המומלצים ביוטיוב, הדבר הזה:

שימו לב כמה הדברים הללו קטלניים, אין שום ספק שאם מישהו היה נוגע בזה כשהוא יחף, החרא הזה היה הורג אותו.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אכן חשוב מאוד לדעת שהנורות ללא חיפוי פלסטי הן מסוכנות בשימוש הזה.

לעומת זאת בגוף תאורה שיש לו כיסוי אין באמת חשש להשתמש בנורות האלו (רק לבדוק שהמפסק כבוי לפני החלפת הנורה).

לגבי רעילות וכו' - בחייאת דינק.

נורות CFL הן שבירות וקל מאוד להיחשף לכספית שבתוכן.

נורות LED הן כמעט בלתי ניתנות להשמדה, גם אם יש בפנים כימיקלים אז אין שום סיכוי להיחשף אליהם בסביבה ביתית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריכה להיות איזושהי אזהרה על האריזה. ממש מפגר הדבר הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...