Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום חזרתי הביתה בערב בכביש 431 שבו המהירות המותרת היא 100 קמש, הכביש היה פתוח וריק ובלי ששמתי לב הגעתי למהירות 130-140 קמ"ש

לאחר מכן הורדתי מהירות כששמתי לב אבל אחרי כדקה ראיתי ניידת עוברת לידי כאשר הכביש התפצל ואני נסעתי ימינה והיא שמאלה

ייתכן שצילמו אותי באקדח לייזר ולא עצרו אותי ואז ישלחו לי קנס או הזמנה לבית משפט ?

תודה מראש

פורסם

ככה זה כשנוסעים לאט בכביש הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממל"ז או דבורה צריכים לעצור אותך במקום, להציג בפניך את המהירות וכו', זה לא דו"ח שניתן לשלוח מאוחר יותר.

ומצלמות גאטסו אין בכביש הזה, המשך בדרכך וסע בזהירות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שלום,

היום חזרתי הביתה בערב בכביש 431 שבו המהירות המותרת היא 100 קמש, הכביש היה פתוח וריק ובלי ששמתי לב הגעתי למהירות 130-140 קמ"ש

לאחר מכן הורדתי מהירות כששמתי לב אבל אחרי כדקה ראיתי ניידת עוברת לידי כאשר הכביש התפצל ואני נסעתי ימינה והיא שמאלה

ייתכן שצילמו אותי באקדח לייזר ולא עצרו אותי ואז ישלחו לי קנס או הזמנה לבית משפט ?

תודה מראש

באכיפת ממלז השוטר חייב לעצור אותך ולהראות לך את הנתונים אם לא נעצרת תעשה מה שכתבו לך כאן תחזור לישון
פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם שהרגעתם

רק בשביל הרקורד אני לא נוהג לנסוע במהירות כאלו, בד"כ לא עובר את ה90 אפילו בכביש של 110, בעיקר בגלל צריכת דלק וגם זו המהירות האידאלית לרכב שלי והוא לא רועש מידי אבל אתמול הייתי עייף וידעתי שאני כמובן מעל 90 אבל לא חשבתי שעברתי את המהירות בכ"כ הרבה עד שהסתכלתי על המד מהירות.

• תוכן חדש...