Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי בעיה לפני כמה שבועות שהטורים לא היו יציבים ברכב ולפעמים הרכב היה נכבה,גם בנסיעה הרכב גמגמם ולא הגיב טוב לדוושת הגז.

הייתי אצל משה זר המדובר בפתח תקווה,ניקה לי בית מצערת ועל פניו נראה שהבעיה תוקנה.

אבל משה אמר לי שיש מצב שיש בעיה בגיר אבל זה השערה שלו ויכול להיות שזה לא בעיה בגיר.

אני שואל אם יש קשר בין טורים לא יציבים (בדר"כ במצב עמידה) לבין בעיה בגיר?

ועוד שאלה ניקוי בית מצערת אמור להפחית לי את צריכת הדלק?

פורסם

אושריקו -הבעיה נפתרה !

מה שמטריד אותי שהוא אמר שיש מצב שיש בעיה בגיר ואני שואל אם יש קשר בין 2 הבעיות הנ"ל?

פורסם

לדעתי אין שום קשר, אבל יש כאן מומחים ממני. אתה מרגיש משהו מוזר בגיר? מכות?החלקות?=(סל"ד טס לשמיים ורכב בקושי זז ?) רכב מושך הילוך?

סל"ד לא יציב זה יכול להיות חיישנים ומנוע צעדים.

איזה רכב זה בכלל ?

פורסם

הגיר מתפקד רגיל ללא בעיות,לפעמים הרכב מגמגם בנגיעה בגז אבל זה נראה לי קשור לטורים לא יציבים ולא לגיר עצמו.

שברולט אופטרה.

• תוכן חדש...