Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי היום צמיגי PIRELLI מסוג 88H 185/70/14

לקחו לי על כל צמיג 330.51 ש"ח לפני מע"מ סה"כ יצא 1560 ש"ח כולל מע"מ

זה נחשב יקר או שזה בסדר?

פורסם
דבר ראשון, איזה פירלי קנית? איזה דגם?

דבר שני, מה הטעם לשאול אחרי שקנית אם זה מחיר טוב או לא? :shock:

כי קניתי דרך החברה שאני עובד בה ואמרו לי שיעשו לי מחיר טוב אז רציתי לוודא שזה באמת מחיר טוב ולא עבדו עליי :]

ולהגיד לך דגם קשה לי כי מה שרשום לי בקבלה זה מה שרשמתי בפוסט

פורסם

לחברת Pirelli יש מבחר ענקי של דגמי צמיגים. ללא דגם הצמיג אי אפשר להגיד שום דבר חכם על המחיר.

תצלם את הצמיג מהצד ותטעין את התמונה לפורום, ואז נשמח לעזור לך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לחברת Pirelli יש מבחר ענקי של דגמי צמיגים. ללא דגם הצמיג אי אפשר להגיד שום דבר חכם על המחיר.

תצלם את הצמיג מהצד ותטעין את התמונה לפורום, ואז נשמח לעזור לך.

טוב ממה שראיתי בצמיג הדגם המדויק הוא: Pirelli cinturato p4

פורסם (נערך)

המחיר בפני עצמו בסדר בהתחשב בכך שבטיירס4יו הוא מתחיל ב-376 ש"ח (למרות ששם הדגם הוא 88T אם אין טעות), אבל כצמיג קשה להגיד עליו מילה טובה (בעיקר ע"ס ביקורות ברשת). גם דירוגי ה-EU Label שלו לא להיט.

עריכה - יתכן וחל בלבול מסוים בביקורות שראיתי בין ה-P4 Cinturato לבין ה-P4 Four Seasons.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מה זה משנה? כבר קנית והתקנת, מה תעזור חוות הדעת שלנו עכשיו?

לפירלי יש צמיגים טובים וטוב שלא התפתת לרכוש צמיג סיני זול. תהנה מהם בארבע השנים הקרובות ולפני ההחלפה הבאה אתה מוזמן להתייעץ בפורום שוב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הבנתי אבל אם יש פה עוד מישהו שמכיר או יודע אשמח לשמוע תגובות תודה :}

החברה הינה חברה טובה, ויש לה המון דגמים.

כתבו לך את זה למעלה.

יש גם לחברות גדולות דגמים שהם על הפנים - תמצא כאן על דגם של דנלופ שפשוט זוועתי באחיזה.

בעיקרון המחיר שקיבלת טוב.

קובי

:-)

• תוכן חדש...