Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתכוון לפרסה על רמזור אלא כאשר אני בכביש דו סטרי ואני מעוניין לעבור מהנתיב שלי לנתיב השני (הנגדי) בלי להפריע לתנועה כל הרבה נסיונות (קדימה אחורה) אבל עם גז והנד בקרס ככה שמנסיון אחד ובשתי שניות אני כבר בנתיב הנגדי האם זה מותר מבחינת חוק או שזה עבריינות תנועה ואסור ?

**** עריכה ****

1. בכביש אל תעשה שטויות מסוכנות.

2. בפורום תכתוב עם סימני פיסוק.

פורסם

באמת טרייד מטומטם!!!

אבל בכל זאת

זה נקרא התפרעות בכביש + הפרעה לתנוע (אם יש ) והכי נכון זו היא התגובה הראושנה

ובכלל.. למה לעזאל אתה צריך לעושת פרסה כזאת? רוצה להכנס בעמוד?

עזוב אותך פרסה.. כך מרחק של 400 מטר, ככה שתעמוד מול עמוד מסויים!

ותעשה פתיתוחת עם עצמך עד העמדו! הרבכת!

גם אתה יכו למדוד את הרכב שלך ל400 מטר... וגם אתה תדפק בעמוד בצורה בטוחה יותר!!

למחוק תאשכול!

פורסם

חבורת מטומטמים.

ולעצם השאלה - אני בטוח שאין סעיף בחוק שאוסר על שימוש בבלם יד. מה שכן,

אין לי ספק ששוטר שיראה אותך עושה את זה יעוט עליך כנשר על נבלה, ולכן הייתי נזהר.

אם שניה נשכח מענייני פוליטיקלי קורקטנס, אין ספק שלמי שיודע לבצע את התמרון, זו הדרך

הקלה, יעילה, ובטוחה לבצע פרסה בכביש. עדיין, לא הייתי עושה את זה ליד מדרכות וכו', אבל

אם מדובר בכביש בינעירוני, אני רואה בזה רק יתרונות.

ואם אתה מספיק טיפש בשביל לנסות את זה בלי לדעת איך, אתה תגלה זאת בצורה אלגנטית ולא הרסנית מדי (תעוף לתעלה במהירות נמוכה, מילא).

לא חכם לעשות את זה בתוך תנועה. אני לא סומך על הבלם יד שתמיד ינעל כמו שצריך את האחוריים - בכל זאת, זו לא מכונית Group N וזה לא בלם יד הידראולי - ובדרך כלל, בגלל התנופה שצריך בשביל להשלים סיבוב עם בלם יד, לא מאפשרת להשלים אותו בלי בלם יד.

אם לרגע ננסח זאת אחרת, נגלה שלרוב, אם הבלם יד לא פעל כמו שצריך ונעל את האחוריים, אתה בבעיה.

בחורף, כמובן, זה סיפור אחר (אני גם בספק לגבי אם שוטר יוכל להבחין בכזה דבר בחורף, הרי שהכביש רטוב, הצמיגים שותקים :shock: )

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...