Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיחסתי רק לעניין מערכת ההפעלה שנמכרה בזול תוך הגבלת החומרה.

לא הכרתי את הסיפור של ערכת השבבים.

עדיין יש לי מחשב מסוג זה שיושב בחדר הארונות ויוצא מדי פעם לטיול בחו"ל, למרות שלאחרונה הוא מוחלף על ידי טאבלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3 מהמחשבים חזרו למסלול, במחשבים האחרים ההודעה קופצת כבר כל 10 דקות.

למעלה משעה חיכינו לנציג שירות במייקרוסופט. אין מענה ובסוף נותקנו, הייתי בטוח שהמזכירה התקשרה בטעות לחברת הוט.

ביצענו אקטיבציה טלפונית לווינדוס 7 - לא עובד.

מחר ננסה שוב.

אם הייתי יכול, הייתי מתקין לינוקס וזהו.

פורסם

גם לי נשאר לקוח שממשיך לקבל את ההודעה הזאת, אחד עירקי עצבני, הוא נראה לי 'ככה' קרוב ללכת אישית למוקד שלהם ולהפוך להם איזה שולחן או שתיים רק על העובדה שהם קראו לו למעשה גנב (אעלק "אולי נפלת קורבן לזיוף תוכנה", קרוב לודאי שנפלת קורבן לתוכנה חוקית).

פורסם (נערך)
גם לי נשאר לקוח שממשיך לקבל את ההודעה הזאת, אחד עירקי עצבני, הוא נראה לי 'ככה' קרוב ללכת אישית למוקד שלהם ולהפוך להם איזה שולחן או שתיים רק על העובדה שהם קראו לו למעשה גנב (אעלק "אולי נפלת קורבן לזיוף תוכנה", קרוב לודאי שנפלת קורבן לתוכנה חוקית).

בזמנו קולגה שלי ניצל בעור שינייו, כאשר מ"ה החליטה שהיא מזויפת, ויומיים לאחר מכן המשרד 'נפל' בביקורת של הBSA על מ"ה.

למזלו, היו לו העתקים מהמיילים והפקסים שהוא שלח למייקרוסופט.

הבודק אמר לקולגה שהוא מוותר לו עקב ההתכתבות שהיתה לו עם מייקרוסופט, אחרת הוא היה 'נכנס' בו כהוגן.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
אז אני מחכה שיצא החדש ואז הם מעבירים את הישן להיות חינמי.

היום גם לתוכנות המשרדיות (חוץ ממערכת הפעלה) יש אופציות חינמיות. בחלק מהמחשבים יש לי אופיס אבל אני עדיין מעדיף את האופן אופיס שהרבה יותר נוח לי.

שוב, למה שארצה לשחק במשחק ישן?

החברות ירוויחו יותר אם ימכרו במחירים נמוכים.

They are trying to ban me...

פורסם

ילד היברידי, אם אתה רוצה משחק חדש אז תשלם עליו כמו שעולה משחק חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על מערכת הפעלה אחת לא נכנסים באף עסק.

אין לזה הד תקשורתי.

מה זה נפל בביקורת? הם לא יכולים להכנס ללא צו חיפוש = משטרה = הלשנה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
בזמנו קולגה שלי ניצל בעור שינייו, כאשר מ"ה החליטה שהיא מזויפת, ויומיים לאחר מכן המשרד 'נפל' בביקורת של הBSA על מ"ה.

מה זה BSA?!

מי מכניס אותם בכלל?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

HybridBoy

מת על התירוצים שלך.

מע הפעלה - יקרה מדי

משחקים לסמארטפון - מתעדכנים מהר מדי

שירים - לא יודע אם ימצאו חן בעיניך

צריך לשים את התמונה שלך ליד ההגדרה של "דיסוננס קוגניטיבי".

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
HybridBoy

מת על התירוצים שלך.

מע הפעלה - יקרה מדי

משחקים לסמארטפון - מתעדכנים מהר מדי

שירים - לא יודע אם ימצאו חן בעיניך

צריך לשים את התמונה שלך ליד ההגדרה של "דיסוננס קוגניטיבי".

בדיוק.

רוצה להוריד דברים לא חוקית? אין בעיה. מודה שגם אני עושה את זה. אבל אל תתלונן שיקר לך מדי לקנות את זה באופן חוקי ולכן אתה מוריד. תגיד ת'אמת. אתה מוריד כי אתה יכול, ואתה לא רוצה לשלם על משהו שאתה יכול לקבל בחינם. אם לא היית יכול לקבל בחינם היית משלם כמו גדול.

אגב, אני גם הייתי מוריד הכל בחינם, אבל אני לאט לאט משנה פאזה ומתחיל לשלם על דברים. לא באופן גורף, לא אקנה משחק ב-300 שקלים אלא רק אם זה באמת משהו מיוחד, אבל בהחלט כן אבדוק אם יש משחקים קצת יותר ישנים שאני יכול לקנות ב-10 יורו ב-steam, למשל. וכן אשלם 7 יורו בחודש ל-spotify כדי ליהנות מחוויה איכותית של מוזיקה. ואם יתאים לי, גם אקנה אפליקציה ב-2-3 יורו במקום לחפש אותה פרוצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

500 ש"ח למערכת הפעלה?! אני זוכר שכשרכשתי WIN7 למחשב הביתי זה עלה בסביבות ה300 לגרסה היקרה.

לדעתי כמשתמש פרטי, מבחינת מערכות הפעלה הכי טוב מקורי. אבל משחקים ותוכנות? פיזדיץ. אם זה משחק מסריח והתבאסתי ממנו, אז הלכו 300 ש"ח לפח?

נדירים המשחקים ברמה ששווה לשלם עליהם את המחיר. אם הורדתי משחק והוא היה ממש טוב ובאמת נהניתי ממנו אני אקנה אותו מ-סטים בהנחה.

אותו דבר עם תוכנות.

בכל אופן, כשמישהו פורץ תוכנה או משחק ומציע אותם בחינם, אף אחד לא ילך לקנות את המקור אפילו אם זה היה עולה 10 שקל. רק עסקים יקנו.

אם למקור יש יתרונות שלפרוץ אין, אז המצב שונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
500 ש"ח למערכת הפעלה?!

(...)

בכל אופן, כשמישהו פורץ תוכנה או משחק ומציע אותם בחינם, אף אחד לא ילך לקנות את המקור (...)

זה מה שאתה חושב משום שהורגלת למציאות הישראלית (והרוסית, והסינית, ועוד כמה מדינות לא מזהירות בתחום).

יש מדינות שלמות שבהן הנורמה (99.9 אחוז מהאוכלוסיה הרגילה, לא עסקים) היא לשלם.

פשוט לשלם כי זה נורמלי.

בקיצור, שים לב לביטויים ״אף אחד״ ו״כולם״.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני חושב שגם בישראל לשלם זה נורמלי. השוני מתחיל כמו שכתבת בזה שהמציאות הישראלית פחות מזהירה מבחינת כח קניה (וכנראה גם הרוסית והסינית) ונגמר בזה שאין בכלל פיקוח או אכיפה בנושא.

לא עשיתי סקרים בנושא מבחינת מדינות אבל לדעתי מגמת הפיראטיות זה משהו שרק הולך וגדל בכל העולם. בגלל זה השוק השתנה, רוב המשחקים כיום לא שווים כלום ללא אופציה למשחק ברשת וכל דבר שרוצים להוסיף למשחק הוא בתוספת כסף - כי הם מחפשים דרכים ש"יאלצו" אותך לשלם במקום להוריד דברים פרוצים.

לשלם זו נורמה שהאינטרנט עירער בכל העולם, לא רק במדינות נחשלות כמו ישראל ורוסיה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...