Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנצל"ש

לי בעקבות כמות העדכונים האחרונה שהותקנה השבוע (מחשב ביתי),משום מה ה WINDOWS DEFENDER הפסיק לעבוד.

משום מה הסרביס הופסק,ואם מתחילים אותו שוב הוא נתקע לכמה דקות ופולט איזה ERROR מעפן.

יש לציין שזה עבד מצוין לפני העדכונים - מיקרושמוק התחילו לדפוק לעצמם את המוצר?

Untitled.png

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בדיוק מה שאני אומר.

בגלל שכל אחד יכול להוריד בלי בעיה אז אף אחד לא מוכן לשלם את המחיר הזה.

אבל אם המערכת הייתה עולה 50 ש"ח הייתי קונה אותה כדי לא להתעסק עם פריצות, אפילו שזה לא כזה כאב ראש.

עזוב, לגמרי לא הבנת למה התכוונתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה לא הבנת, התמחור של המוצר צריך להיות לפי כוחות השוק ולא לפי השווי האמיתי של המוצר.

כשהשוק מוצף בתוכנות פרוצות שלך, הוא מאותת לך שמשהו דפוק בתמחור שלך ביחס לשוק.

פורסם
עזוב, לגמרי לא הבנת למה התכוונתי.

אתה לא הבנת, התמחור של המוצר צריך להיות לפי כוחות השוק ולא לפי השווי האמיתי של המוצר.

בדיוק.

זה כמו סרטים ומשחקים, למה לי לשלם 60$ על משחק כשאני יכול להוריד אותו?

אם היו מוכרים משחקים במחיר זול, הרבה יותר אנשים היו קונים אותם.

אני למשל לא קניתי שום משחק באולי 10 שנים האחרונות (רק אחד, לפני שנה), תחשוב שאם משחקים היו זולים כמה כסף היו עושים עליי החברות. ככה זה WIN-WIN, הן מרוויחות עליי כסף ואני נהנה ממוצר במחיר שפוי.

They are trying to ban me...

פורסם

היום פשוט לא קונים וינדוס ישירות, אתה קונה לפטופ כבר מותקן עם ווינדוס, או שאתה יכול לקנות בזול אם אתה סטודנט או מישהו במשפחה עובד משרד החינוך.

אני קניתי למשל חלונות 8, לפני שנתיים שהוא רק יצא שהוא עלה 40$.

אז המחיר מחירון שמיקרוסופט מוכרת כבר פחות רלוונטי.

לפני זה שנים היה לי מחשב Desktop עם לינוקס ששירת אותי נאמנה עד שהוא התקלקל וקניתי לפטופ שיש כבר מערכת הפעלה.

מי שרוצה משחקים בזול ל-PC תמיד יכול לקנות משחקים ישנים ב-GOG בדולרים בודדים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

yep

במקום למכור ב500שקל "מחירון" (למרות שאם רוצה משיגים בהרבה פחות,ולא חסרות דרכים),היו מוכרים מלכתחילה נניח ב200ש"ח

ככה זה גם זול יחסית ללקוח וגם החברה עדיין מרוויחה.

אך תאגיד כמנהגו נוהג,רוצה לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ניסיתי לעבוד עם לינוקס...

אחרי הרבה זיעה הצלחתי להגדיר דריוורים של רשת/רשת אלחוטית, גם אביזרים שלא ממש נפוצים או בעלי דרייוורים גנרים יהוו בעיה.

אך מה ששבר אותי זה הגדרות VPN כדי להתחבר למשרד, התייעצות בפורמים (בארץ) לא הניבה דבר.

חזרתי ל WIN7 עם זנב בין הרגליים.

איזה לינוקס ? היום בהפצות כמו מינט או אובונטו בד"כ הכל עובד כמו תותח מהקופסה, כן כולל VPN והכל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מי שרוצה משחקים בזול ל-PC תמיד יכול לקנות משחקים ישניםב-GOG בדולרים בודדים.

למה שאני ארצה לשחק במשחקים ישנים?

אפשר למכור בהרבה יותר זול ולהרוויח, כי פשוט כמות האנשים שיקנו את המוצר תגדל.

They are trying to ban me...

פורסם
איזה לינוקס ? היום בהפצות כמו מינט או אובונטו בד"כ הכל עובד כמו תותח מהקופסה, כן כולל VPN והכל.

גם פדורה וגם אובונטו, לא זוכר את מספר הגרסה אך ניסיון אחרון היה לפני כשנה או שנה וחצי.

פורסם

כנ"ל הבעיה נעלמה.

כנראה שהתקלה בשרתים של מיקרוסופט או לחלופין באחד מהעדכונים האחרונים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

היתה תקלה מחוריינת בעדכונים האחרונים, כזאת שגרמה לאקספלורר לחסום אתרים מסויימים.

אצלנו בעבודה זה חסם אתר של אחת מנותנות השירות שלנו. הקטע שהעדכון לא הגיע לכל המחשבים באותו הרגע ואז היו חלק מהמחשבים שעבדו וחלק לא.

אחרי 3 שעות של חפירה בפיירוול הארגוני, הרצת טרקרים וסיעור מוחות של 5 אנשים בועידה, נבדקו והושווו העדכונים בין מחשב תקין לכזה שלא...

פורסם

כמעט רבע מהעבודה שלי זה אנשים עם WINDOWS מקורי שמיקרוסופט דחפה להם עדכון שדפק להם את המערכת.

"אל תתקין עדכונים" זו ההמלצה שלי גם לאילו בעלי תוכנה מקורית.

פורסם

עכשיו שאנשים עוברים לטבלטים ומחשבים ניידים עם מערכת הפעלה chrome מיקרוסופט הוציאו את windows 8.1 with bing.

יש מחשבים ניידים וטבלטים בפחות מ $200 שבמחיר רגיל של windows רק מערכת ההפעלה צריכה להיות 100 $

אייל

• תוכן חדש...