Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהגת היום בטויוטא יאריס 2006 רכב חסכוני ואמין אבל לא מפנק בשום דרך! הבנתי שאני LADY אז תעזרו לי עם המלצות

אני מחפשת:

אוטומטי (לא רובוטי) חסכוני בדלק ואמין

נוח ומפנק בעיצוב הפנים - מושבים נוחים, מזגן חזק, סטראו מובנה איכותי רצוי כניסת USB

נסיעה זורמת, רכה ושקטה (לא רועש קופצני ומקרקש)

תא מטען סביר עם אפשרות לקיפול מושבים

גחון גבוה יחסית (לא 4*4 אבל שלא מקבל מכות מכל אבן בנסיעת שטח)

פחות חשוב: גודל, ביצועי נהיגה, פאסון, שנת יצור

פורסם

רק שהרכב הזה קצת מתנגש עם הבקשה לרכב חסכוני.

משהו גבוה יחסית? אפשר כל מיני מיקרו ואנים כמו סקודה רומסטר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שאת צריכה לחפש רכב אירופאי קומפקטי.

פולקסוואגן גולף תתאים לך מאוד, פורד פוקוס 5 דלתות בגימור טרנדx תתאים גם כן.

אם את מעדיפה משהו קצת יותר זול לאחזקה, אפשר להסתפק ביונדאי איי30 בגימור סופרים או טויוטה אוריס ממודל 2010.אופציה נוספת אבל עם עיצוב מעט מוזר היא המיצובישי לנסר ספורטבק 1800 בגימור לימטד |מושבי עור מחוממים, גג נפתח, מערכת סאונד סופר איכותית).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה על התגובות והטיפים,

מביקורות שקראתי (אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת)

סוזוקי S4 - מזגן חלש, מעדיפה להשאר עם היאריס.

פורד פוקוס 5 וסובארו B4, סקודה רומסטד ויונאי I30 שותים הרבה דלק...תקנו אותי אם אני טועה

פולקסוון גולף - הבנתי שהאמינות סבירה אבל שחלקי החילוף והתיקונים מאוד יקרים. מה דעתכם?

פורסם

זה לא עניין של טוב או לא, זה עניין של נוחות.

גיר רובוטי כפול מצמדים או חד מצמד, מתנהג אחרת מגיר אוטומט רגיל, לכן צריך להתרגל אליו ויש כאלה שמאוד אוהבים אותם ויש כאלה שלא מסוגלים לשמוע על זה.

בקשר לגולף, אם את דואגת לכסף שלך אז אין סיבה להתקרב. הרכב אמנם יחסית אמין אבל עם כל כניסה למוסך תתכונני להיפרד מכמה אלפים.

מה גם שאת רוצה אוטומט ומפנק וזה לא הולך ביחד עם חסכון בדלק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
רק שהרכב הזה קצת מתנגש עם הבקשה לרכב חסכוני.

משהו גבוה יחסית? אפשר כל מיני מיקרו ואנים כמו סקודה רומסטר.

היא עושה אצלנו סביבות 1/11 שזה לא כזה נורא לרכב בגודל כזה.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

היה פה מישהו שפתח שרשור דומה לשלך, בדגש על נוחות ופינוק. בסוף הוא הלך על סיוויק 5 דל'. נוחות זה עניין יחסי מסתבר. רוב האנשים בשרשור הלכו לכיוון אחר לגמרי.

תבדקי את הרכב הזה, אולי תאהבי אותו.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...