Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , לא מזמן נודע לי שבמוסכים המורשים של קרסו ממלאים שמן פז 10W40 לרנו למשל שהם טוענים שהוא אותו שמן שממולץ ע"י היצרן בשם ELF . האם טענתם נכונה ? בנוסף לכך הבנתי ששמן ה ELF 10W40 הוא בלתי אפשרי להשגה בארץ ואני מנסה להבין מה הסיבה לכך? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה . תודה רבה :)

פורסם

אצלי בטיפול האחרון מילאו 5W40 סינטטי מלא, לפני כן מילאו 10W40 חצי סינטטי. לא זוכר איזו חברה אבל לא חושב שפז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכוונה של המוסך שהשמן עומד בתקן של רנו לא של ELFׁ(אשר בדר"כ לשמן המקורי של רנו) באותו ההגיון אפשר גם לקנות TOTAL רק שהוא יקר יותר בדר"כ.

אבי אכן אופציה טובה אבל לא אשקר שראיתי אצל הפרסי בתל אביב לפני כמה חודשים ELF 10W40 ב-100 שקל לפני כמה חודשים וגם ליקווי מולי 10W40 מתוסף באותו מחיר רק שמה בעיית החנייה היא קשה.

פורסם
שלום חברים , לא מזמן נודע לי שבמוסכים המורשים של קרסו ממלאים שמן פז 10W40 לרנו למשל שהם טוענים שהוא אותו שמן שממולץ ע"י היצרן בשם ELF . האם טענתם נכונה ? בנוסף לכך הבנתי ששמן ה ELF 10W40 הוא בלתי אפשרי להשגה בארץ ואני מנסה להבין מה הסיבה לכך? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה . תודה רבה :)

אני מכיר שתי מכוניות (אחת מהן הייתה שלי) עם ק"מ גבוה סביב 300.000 ק"מ, מהיום הראשון השתמשו בהן בשמנים של פז שיש במוסכי רנו ולא היו בעיות כלשהן באגף המנוע.

פורסם
אני מכיר שתי מכוניות (אחת מהן הייתה שלי) עם ק"מ גבוה סביב 300.000 ק"מ, מהיום הראשון השתמשו בהן בשמנים של פז שיש במוסכי רנו ולא היו בעיות כלשהן באגף המנוע.

היי בוקי , קודם כל תודה רבה על המידע , האם לדעתך השמן פז שממלאים לרנו במוסכים בארץ הוא לא פחות טוב מהשמן ELF המקורי ? ועוד שאלה שנובעת מחוסר ידע : מה ההבדל בין שמן 10W40 ו 5W40 חוץ מצמיגות ? אפשר לדעת לפי המספרים והאותיות האלה האם השמן חצי סינטטי או סינטטי מלא ? תודה רבה :)

פורסם

נושא מעצבן ביותר. בבירור עם המוסכים המורשים ועם שירות של קרסו נאמר לי שלהביא שמן של elf בעצמך עלול לגרום להתנערות מאחריות במקרה של תקלה.

מה שיותר מעצבן שגם טוענים שזה לא מפריע לאף אחד אחר חוץ ממני כשבינתיים אני רואה לא מעט אנשים שמתעסקים בסוגיה.

פורסם

ברגע שהרכב יוצא מאחריות שים מה שאתה רוצה.

אתה יכול לשלוח מייל רנו העולמית אבל אני לא יודע במה זה יעזור.

כפי שהמוסך טען כל השמן עומד בתקן רנו זה לא באמת משנה.

הכל תלוי בכמה אתה מוכן לשלם בשביל שמן.

פורסם
בבירור עם המוסכים המורשים ועם שירות של קרסו נאמר לי שלהביא שמן של elf בעצמך עלול לגרום להתנערות מאחריות במקרה של תקלה.

זה דבר מאוד לגיטימי.

אין להם שום פיקוח על השמן שאתה מביא.

אולי במקרה מכרו לך שמן מזוייף?

ולכן הם לא לוקחים אחריות במידה והלקוח מספק את השמן, זה לא יכול לעבוד אחרת.

פורסם
נושא מעצבן ביותר. בבירור עם המוסכים המורשים ועם שירות של קרסו נאמר לי שלהביא שמן של elf בעצמך עלול לגרום להתנערות מאחריות במקרה של תקלה.

מה שיותר מעצבן שגם טוענים שזה לא מפריע לאף אחד אחר חוץ ממני כשבינתיים אני רואה לא מעט אנשים שמתעסקים בסוגיה.

לדעתי יש הרבה מאוד אנשים שהנושא של שמן ה ELF מעניין אותם . היום התקשרה אלי מישהי בכירה מהמוסך המורשה הראשי של קרסו לבקשתי על מנת שהיא תענה לי למה לא משתמשים בשמני ELF בארץ כמו שהיצרן ממליץ , למה אנחנו צריכים תמיד להיות שונים מכל שאר הארצות ? כמובן שלא הייתה לה תשובה והיא גם לא ידעה מה זה שמן ELF וזה מסביר הרבה מאוד ! איך מחזיקים אותה במוסך אני לא יודע ...

• תוכן חדש...