Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עושים חישוב של סבירות התמחור בישראל לעומת התמחור בארה"ב, אז בקרוב תהיה דוגמא טובה לסבירות כזאת.

אני מתכוון לכך שבקרוב (צפי לחודש 03/2014) צריכה להתחיל להימכר בארץ הסובארו B4 החדשה.

היבואן בישראל ציפה למכור בישראל את הדגם עם מנוע 2 ליטר במחיר המקובל לקבוצה, סביב 165 א' ש"ח.

בפועל היא מיוצרת רק עם מנוע 2.5 ליטר.

לכן היבואן עם קצת לחץ על היצרן, הצליח לקבל מחיר טוב וימכור אותה במחיר של כ- 167 א' ש"ח, כאמור עם מנוע 2.5 ליטר.

זה נראה תמחור אטרקטיבי מאד, לפי מדד הסבירות הנ"ל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

"איפה אפשר להשיג את האימפלה ב-200?"

MOGO- אל תישן, תתעורר! המחיר 200K ממש מתחת לאף שלך.{התקשרת ל-UMI?}אם לא אז הנה: תתעקש קצת ותקבל.

iCar - מבצעי רכב - שברולט אימפלה ב-20,000 שקל הנחה

"ייתכן וייתכן וייתכן",תפסיק להצדיק יבואנים שעושים רווח שמן על חשבון כיסך, אל תחפש תירוצים ופירושים למה הניסאן כאן יותר יקרה או באותו מחיר כמו האימפלה, כאשר זה צריך דווקא הפוך, ובהפרש גדול מאוד.

אם יבואן אחד יכול ומרוויח יפה על רכב אחד, אין שום סיבה שהאחר יעשה קופה שמנה על אנשים אחרים. ייתכן שאנשים כמוך שמצדיקים אותם בתרוצים מצוצים מן האצבע, ייפלו במלכודת דווקא. אם יצליחו להרוויח? סבבה. הם מנסים כרגע. תן להם ציאנס. אם לא הם יורידו מחיר. שירוויחו מצידי כמה שהם רוצים. לא על חשבוני או על חשבון אחי.

לפי כל היגיון ותמחור נורמלי וגם רווח סביר, אני מניח, הניסאן יכלה לעשות כאן מהפיכה בשוק "המנהלים" ב-165K שזה מחיר חדירה מאוד יפה ולא מוגזם.

ובדגם המפואר עוד 10000 שקל. אבל קרה שבחרו בדרך הזו, של לעשות קופה, זו זכותם. הרי בסופו של דבר, כאשר הרכבים הללו לא יימכרו, המחיר "יישחט" חזק.

אז מה תגיד אחר כך, שהם מפסידים בין -30-40 אלף שקל? אז האימפלה כן נמכרה ב-200K, וה-RCZ[פיגיו אם לא ידעת], נמכרה ב175K, עם מחירון של 204K דאז.

שיחת הטלפון בדבר מחיר הרכב לפי מחירון רשמי של החברה,{לא של האתרים האחרים}, או רמז להנחה או למבצע או כל דבר שיעביר תחושה שלא עושים עליך קופה לא קטנה, לא הייתה לשוו. ההתלבטות הייתה בין 2 הרכבים. אז הרכב הטוב יותר לקח. שיחת הטלפון תרמה לזה, באחוזים בודדים.

לא מכיר את השרות של קרסו ואין לי ניסיון כל כך רע עם צמפיון. אבל יש להם מחירון מסודר באתר שלהם. כמו להרבה אחרים.

אבל לגבי מכירת רכבים ומתן תשובות לגבי רכב חדש בטלפון, יש להם עוד מה ללמוד אחד מהשני. והכל מתחיל בטלפון.

אני מאחל לכולם לבזבז כמה שיותר כסף על "חתיכת הפח" עצמה נטו, וכמה שפחות על הובלות, מיסים, ביטוחים, ורווח שמן ומה לא...

ושיהיה לכולנו שבוע נפלא!

יוסי.

צודק, ניצחת אותי בעניין האימפלה.

אבל שוב, אני ממש לא מבין מה אתה מוכיח מזה. מכירת האימפלה ב-200 מתאפשרת אך ורק מכך שהיבואן קנה אותה בשער דולר נמוך בהרבה מזה הנוכחי, והיא נובעת כנראה ממצב עגום במיוחד של המותג ושל הרכב הספציפי בארץ (עיין ערך התמחור של שברולט קרוז - אני מעריך שגם כאן אתה תמצא שהיא מתומחרת בחסר לעומת שאר העולם).

זה שיבואן ניסאן לא מוכר לך במחיר שיהיה יותר נמוך ממה שאתה תביא בייבוא אישי - זו זכותו, וזה ממש לא מחיר גבוה (וזה נובע גם מהעובדה שהרכבים שהוא מוכר זוכים למוניטין מעולה בארץ ובעולם - בניגוד לשברולט ולסקודה, ששתיהן "זוכות" באופן תדיר בציונים הנמוכים ביותר בסקרי האמינות ושביעות הרצון האמריקאיים). זהו בדיוק התמחור הנורמלי שצריך להיות (בהתחשב במיסים), ואילו התמחור של האימפלה הוא שלא נורמלי. כשנתקלים בתופעות לא נורמליות, מחפשים סיבות. אני מניתי כמה, ואני מניח שחלקן נכונות במידת-מה.

ולא, ממש לא בחרת ברכב הטוב יותר. אולי בחרת ברכב הטוב יותר לטעמך. לטעמי, כאחד שיש לו את אותה סופרב (נכון, עם 40 סוסים פחות, כאילו שזה מה שחסר לרכב הזה), האלטימה מפנקת ולוקחת אותו בהליכה, והייתי מת לקבל אותה במקום הרכב שלי.

שבוע מצוין!

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

במקום הרכב שלך כן. אבל אילו הייתה לך הגירסה החזקה והמאובזרת יותר של הסופרב מתערב איתך שלא היית מתחלף.

תיסע בה פעם ואז תבין.

ואילו זה היה תלוי בי, לא הייתי מוכר את המרצדס, אבל זה היה הרכב של אחי והכסף שלו. הוא רק נעזר בי כדי לקבל את התמורה של השקל לפח.​ כאן.

פורסם
במקום הרכב שלך כן. אבל אילו הייתה לך הגירסה החזקה והמאובזרת יותר של הסופרב מתערב איתך שלא היית מתחלף.

תיסע בה פעם ואז תבין.

ואילו זה היה תלוי בי, לא הייתי מוכר את המרצדס, אבל זה היה הרכב של אחי והכסף שלו. הוא רק נעזר בי כדי לקבל את התמורה של השקל לפח.​ כאן.

אכן 40 כ"ס מאד משפיעים על התנהגות רכב :)

תתחדשו ותהנו מהרכב 8)

קובי

:-)

פורסם

עזוב, נראה לי שנסיים כאן את הוויכוח המיותר הזה. גם הסופרב וגם האלטימה רכבים טובים - לכל אחד יש יתרונות וחסרונות משלו.

אני מאחל לך ולאחיך שתהיו מרוצים מהבחירה

פורסם

אני לא יודע איך זה בחו"ל, אני יודע איך זה בארץ.

בארץ, לצערי הרב, לא יפרסמו מחיר באינטרנט ולא יגידו מחיר בטלפון.

למה?, בכדי לא לתת למתחרים לדעת את המחיר.

זה דבר טיפשי, כל כך טיפשי לדעתי ואני לא מדבר רק על רכב.

אין צורך, וגם אני לא אוהב, לקיים משא ומתן בטלפון.

אבל רק לקבל מחיר ראשוני, לשמוע משהו ולא אומרים?, לדעתי זה התנהגות קטנונית, טיפשית שגורמת להפסד לקוחות.

מעבר לכך, ההתנהגות הזו, לא נועדה בשביל למנוע מהמתחרים לדעת את המחיר, הרי המתחרה יכול להיכנס לחנות בלי שום בעיה ולדעת.

ההתנהגות הזו נועדה בשביל לגרום לך לבוא, בכוונה, לחנות.

התנהגות כזו גורמת לי לחשוב על הזמן, "אוקי!, איך ואיפה הוא דופק אותי?".

לא מדובר על הצעת מחיר לתיקון מחשב, שאת זה אי אפשר לדעת, כי לא יודעים איזו תקלה יש.

אבל להגיד שביקור טכנאי עולה 150 שקל, זה בסדר גמור.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כנראה שלא נשמעת רציני.

כשאני קניתי את המגאן הנציג של קרסו הגיע אליי למשרד ואצלי סגרנו את ההזמנה. את הפלואנס קניתי אחרי ביקור קצר בסוכנות משנה ומשם הכל טלפונית מול הסניף בראשון (בחורה בשם מזי שנתנה שירות מצויין).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה יותר רציני מזה, בלנסות כרבע שעה לפתוח הזמנה בטלפון עם כרטיס אשראי?

כנראה שהיא בעצמה לא האמינה שנקנה את הרכב אם היא תגלה לנו את מחירו.

• תוכן חדש...