Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הרגשה הסובייקטיבית של פותח השרשור ושל אחיו אני לא יכול ולא רוצה להתווכח. אני בהחלט מאמין שבעת ההתקשרות הם יצגו את עצמם כלקוחות רציניים המעוניינים לרכוש את הרכב אבל התאכזבו מאי מתן מחיר בטלפון. אני אומר שחשוב לקחת דברים בפרופורציה ולהנות מתהליך רכישת הרכב החדש. את מחיר המחירון של אלטימה ניתן למצוא באינטרנט כמו גם מחירה של סופרב, אולי שיחה טלפונית השאירה "טעם רע" אך אולי היה אפשר לבקש לדבר עם נציגה אחרת בכירה יותר ובכך לא לפסול את הרכב. בסופו של דבר קניתם רכב מצוין, תהנו ממנו עד ההחלפה הבאה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין פואנטה של חברות לא לומר מחירים בטלפון.

כאילו, אם אגיע ואראה את המוצר (רכב במקרה הזה), והמחיר ככה או ככה לא היה מוצא חן בעיני בטלפון, או כשאני רואה את הרכב מולי אז עדיין הייתי רוכש?!

ממש לא. עצם זה שמביאים אותי עד לסוכנות בשביל לשמוע את "המחיר הסודי" היה מקומם ומעצבן אותי יותר וגורם לי לא להגיע או להתקרב שוב.

חשיבה מטופשת ביותר, אני לרוב לא קונה ממקומות שלא אומרים לי מחיר, ועד כה לא הרגשתי או ראיתי שאני עושה טעות.

Opel Adam S 2017

פורסם

ברשותכם אשתף אתכם את דעתי כמנהל אולם תצוגה בתחום,

• אין לי מושג למה נציגת המכירות לא מסרה את מחיר המחירון של הרכב בטלפון, זה לא מסתדר עם ההיגיון ואם כך היה זה מוזר מאוד
  • טוב מאוד שנציגת המכירות לא ניהלה מו"מ על מחיר הרכב (מעבר למחיר המחירון) בטלפון כי זה לא רציני, לא מקצועי ובעקרון התנהלות כזו היא פתח לטעויות ואי הבנות, "שופינג" בין סוכנויות, ניהול זמן לא נכון. אני חושב שרכב כמו האלטימה לא קונים דרך הטלפון וכדי להראות רצינות צריך להשקיע חצי יום ולהגיע לאולם התצוגה כדי לזכות ליחס רציני. מתוך מאות עסקאות בהן הייתי מעורב את כמות העסקאות שנסגרו בטלפון ללא נוכחות מוקדמת יותר של הלקוח באולם התצוגה אפשר לספור בשתי ידיים.

אם אחד מאנשי המכירה שלי היה מעלה בפני את הסוגיה אולי, רק אולי הייתי מאשר לבצע סוג של מו"מ בסיסי מול הלקוח אך ורק בגלל המרחק מאולם התצוגה ולנוכח העובדה שאין ללקוח אולם תצוגה אחר באזור שלו.

לפותח השרשור,

אם הסקודה סופרב היתה חדשה בארץ ולא היית רואה\יושב באחת מעולם...האם היית רוכש אחת כזו דרך הטלפון?

אני מניח שלא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)

מצד שני, לפסול רכב של יבואן מסויים בגלל איכות השירות ואז ללכת לקנות רכב מצ'מפיון......

זה בערך כמו לסרב לנשק מישהי בגלל שיש לה הרפס ואז ללכת לדפוק בלי קונדום את חברה שלה נשאית HIV.

מזל טוב, אתה ואחיך זכיתם במדליית "ההחלטה החכמה לשנת 2014".

תודה , נלקח :)

עריכה : ניסיתי , לא הולך , ארוך מדי.... :(

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בנוסף אציין שלא הלקוח עצמו התקשר כדי לקבל מחיר - אלא בן משפחתו, מה שעוד יותר מעלה חשד שלא מדובר בלקוח בעל פוטנציאל.

לפי טענות פותח השרשור המחיר הראשוני נאמר, אלא שהם רצו להגיע למחיר של פחות מ 190K. אף סוכנות שמכבדת את עצמה לא תוריד 10K בטלפון בשביל מישהו שמחפש רכב לבן משפחתו, כמה רציני שלא יהיה.

יתרה מזאת, בתור סוכן מכירות רכב, גם אם היית מגיע אלי לבדך כדי לברר את המחיר בשביל בן משפחתך, לא הייתי פורש את כל הקלפים על השולחן. הייתי אומר לך לפחות לתת לי לדבר עם בעל הרכב המיועד, וכך פותח דלת למשא ומתן.

פורסם
עשה את העסקה הנכונה!

חוץ מהאינסיגניה שגוברת על הסופרב בכוח, אין לסופרב הזו מתחרים. פשוט רכב מעולה!

למיטב זכרוני - האינסינייה לא מיובאת יותר בוורסית 2.0T. החליפה אותה ה-1.6T, והיא מהותית חלשה מהסופרב 2.0TSI.

אחי התנייד עד לא מזמן על אלטימה 2.5S דור קודם. עשינו נסיעת מבחן גם בדור הנוכחי - פשוט פח אשפה. לבסוף קנה ג'יפ צ'ירוקי 2.4 חדשה.

אי אפשר להשוות את האלטימה לסופרב כל הקשור למרחב הפנים / איכות החומרים / ביצועים. אפילו הסופרב ה-1.8TSI מרגישה נמרצת יותר. היתרון של האלטימה (לפחות בכבישי ארה"ב) - נוחות הנסיעה שלה. מנגד, הרכות הזאת גורמת לה להרגיש ספינתית בכבישים המפותלים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצד שני, לפסול רכב של יבואן מסויים בגלל איכות השירות ואז ללכת לקנות רכב מצ'מפיון......

זה בערך כמו לסרב לנשק מישהי בגלל שיש לה הרפס ואז ללכת לדפוק בלי קונדום את חברה שלה נשאית HIV.

אני תמיד צוחק מהתגובות שלך.

אבל הפעם הרגת אותי סופית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בנוסף אציין שלא הלקוח עצמו התקשר כדי לקבל מחיר - אלא בן משפחתו, מה שעוד יותר מעלה חשד שלא מדובר בלקוח בעל פוטנציאל.

לפי טענות פותח השרשור המחיר הראשוני נאמר, אלא שהם רצו להגיע למחיר של פחות מ 190K. אף סוכנות שמכבדת את עצמה לא תוריד 10K בטלפון בשביל מישהו שמחפש רכב לבן משפחתו, כמה רציני שלא יהיה.

יתרה מזאת, בתור סוכן מכירות רכב, גם אם היית מגיע אלי לבדך כדי לברר את המחיר בשביל בן משפחתך, לא הייתי פורש את כל הקלפים על השולחן. הייתי אומר לך לפחות לתת לי לדבר עם בעל הרכב המיועד, וכך פותח דלת למשא ומתן.

DANIEL, נכבדי,

אני חוזר על עצמי:{בפעם המיליון ואחרונה}הנציגה לא הסכימה לגלות לנו, על דגם ה-SL המפואר, שום סוג של מחיר, לא התחלתי, לא סופי, לא הנחה, לא מחירון, כלום.

פורסם
ברשותכם אשתף אתכם את דעתי כמנהל אולם תצוגה בתחום,

• אין לי מושג למה נציגת המכירות לא מסרה את מחיר המחירון של הרכב בטלפון, זה לא מסתדר עם ההיגיון ואם כך היה זה מוזר מאוד
  • טוב מאוד שנציגת המכירות לא ניהלה מו"מ על מחיר הרכב (מעבר למחיר המחירון) בטלפון כי זה לא רציני, לא מקצועי ובעקרון התנהלות כזו היא פתח לטעויות ואי הבנות, "שופינג" בין סוכנויות, ניהול זמן לא נכון. אני חושב שרכב כמו האלטימה לא קונים דרך הטלפון וכדי להראות רצינות צריך להשקיע חצי יום ולהגיע לאולם התצוגה כדי לזכות ליחס רציני. מתוך מאות עסקאות בהן הייתי מעורב את כמות העסקאות שנסגרו בטלפון ללא נוכחות מוקדמת יותר של הלקוח באולם התצוגה אפשר לספור בשתי ידיים.

אם אחד מאנשי המכירה שלי היה מעלה בפני את הסוגיה אולי, רק אולי הייתי מאשר לבצע סוג של מו"מ בסיסי מול הלקוח אך ורק בגלל המרחק מאולם התצוגה ולנוכח העובדה שאין ללקוח אולם תצוגה אחר באזור שלו.

לפותח השרשור,

אם הסקודה סופרב היתה חדשה בארץ ולא היית רואה\יושב באחת מעולם...האם היית רוכש אחת כזו דרך הטלפון?

אני מניח שלא.

אבל בזה בדיוק הענין, לפחות להבנתי. בשביל מחיר מחירון לא צריך לבזבז שיחת טלפון, די להקיש כתובת אחרת ברשת. מי שכועס על כך שלא מנהלים איתו מו"מ בטלפון, או נותנים לו מחיר ל"קונה רציני" דרך האפרכסת, ועוד אח"כ ובדיעבד מסביר שזה בעצם לא הפקידה הקשוחה אצל קרסו, אלא הסופרב שמלכתחילה היתה הבחירה הנכונה, קצת מזכיר לי את מי שחותך לעצמו את האצבע בכדי להעניש את היד וגם אח"כ מספר שעם ארבע אצבעות הרבה יותר נוח להחזיק כוס קפה ומי בכלל צריך כל כך הרבה אצבעות.

פורסם

אי אפשר היה לסכם את השרשור טוב יותר ובנוסף קיבלנו ציטוט של עידן שיכנס לפנתאון של הפורום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפותח השרשור, סקודה שיחררה תמונות של הסופרב החדשה.

תחל להימכר באירופה באמצע שנה הבאה (אני לא יודע אם גם בארץ).

לדעתי שווה לחכות, אני לא הייתי רוכש רכב בערוב ימיו, אולי רק בהנחה גדולה במיוחד.

בין היתר הסופרב החדשה צפויה להיות קלה משמעותית ובעלת מנועים מתקדמים יותר ואם ניקח את הפאסאט החדשה כדוגמא, הרי שכבר בדגם עם מנוע 1.4 tsi בעל 150 כ״ס, היא מציגה ביצועים זהים לדגם 1.8 tsi בעל 160 כ״ס הנוכחי וכמובן חסכונית משמעותית.

בוודאי שצפויה להיות התקדמות בשאר התחומים, הכנסת מערכות בטיחות אקטיביות (עצירה אוטומטית, סטיב מנתיב וכיוצ״ב), מערכות נוחות כגון בקרת שיוט אדפטיבית ועוד.

ובסופו של דבר היא גם תראה טוב יותר ממה שאפשר להבחין, טוב זה לא קשה במיוחד.

http://www.cartube.co.il/הצצה-לסקודה-סופרב-2015-החדשה

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

רכבים חדשים יותר תמיד יהיו. נסיון עם טיבם או אמינותם ? עדיין אין.

אינני יודע בעוד כמה זמן הרכב יגיע לארץ. ובעיקר מה יהיה מחירו. וגם איזה תחליף יהיה ל- כ"ס 2.0L 200.

לא הייתי רוצה שאחי יהיה "שפן ניסיונות" על רכב שעדיין לא השתפשף כאן קצת. אני יודע שהיו נפילות במנועים ובגירים, אבל לרוב, הרכבים הללו מוכיחים את עצמם בסך הכל, אחרת לא ניתן להסביר איך אנשים חוזרים שוב ושוב לרכוש אותם, בעיקר אלפי המוניות.

בקשר לסופרב, לאחר נסיעת המבחן, וההנחה שהתקבלה ל"סוף שנה", ובהשוואה לרכבים אחרים, בעיקר בסעיף הביצועים, התנהגות, היגוי, אבזור ועןד... קצת קשה למצוא לה מתחרים.

מחיר הרכב גם היה שחקן חשוב בעיסקה. כמו בכל דבר בחיים אני{אולי זה רק אני? ומה אתכם?},בודק מחירים גם מחוץ לקוביית "מדינת ישראל", ומשווה.

רכב ששווה במדינות אחרות 22500$, וכאן 200-203000שקל, על הכביש, זו מציאה לדעתכם, או אמצעי לעלות מחיר כדי שהפראיירים יחשבו ש"אם הרכב הזה יקר כל כך הוא גם בטוח טוב ושווה לקנות אותו".

אז חברים יקרים כשקונים רכב בודקים את כל הפרמטרים שציינתי, לרבות נסיעת מבחן, מחיר, והכי חשוב המחיר האמיתי והלא מנופח של אותו רכב גם בחו"ל.

איך נחמיה שטרסלר היה אומר? "אז שלא יעבדו אליכם"

פורסם

אני יודע שיש מיסים. על כל הרכבים יש מסים. שיטת ניפוח המחירים, והסתרתם, לאחר המיסים זה כבר סיפור אחר.

אני מתכוון לערך האמיתי של הרכבים הללו, שנמדד, מן הסתם רק בחו"ל לצערי ולא אצלנו.

ויש רכבים שהתמורה הכספית שלהם {"מתקרבת"}, לטובה אצלנו, ויש כאלה שלא.

ורובם לא.

זו הסיבה שמדי פעם יש איזה שהיא התארגנות "פייסבוקית" כזו או אחרת.

עד עכשיו לצערי הרב ללא תוצאות של ממש, אבל זה כבר שייך לנושא אחר.

• תוכן חדש...