Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי למילואים באריאל

הופתעתי לראות במחסום אורנית מצלמת מהירות כשבניגוד לשאר המצלמות היא מופנית לחזית הרכב...

מישהו יודע האם היא פעילה?

אם כן מאיזה מהירות היא מצלמת?

ואיפה הנקודה בה היא תופסת את הרכב (ברוב המקומות בהם מוצבת מצלמה יש חריצים על הכביש... לא זוכר אם במקרה הנ"ל ראיתי אותם)?

פורסם

זה מצלמה שמופיעה בוויז , אם תסתכל עליה תראה שהיא אמיתית וכניראה שהסיבה שהיא שם היא בגלל שעוברים את המחסום לכיוון אריאל במהירות גבוהה. אני יודע שיש שם שלט שמורה על מהירות של 50/70 קמש . לגבי מתי היא מתחילה לצלם אני ממש לא יודע

פורסם

נכון, הוייז התריע, אבל לא הייתי מוכן כי המצלמה מצלמת את חזית הרכב, מרוב לחץ ובלבול אני לא זוכר על כמה נסעתי.

אנחנו חיים במדינה של מושחתים שרוצים רק לסחוט אותנו.

יש מישהו שכן יודע אם היא פעילה כן נכון לתאריך 9.12.14?

ואיפה הנקודה בה היא מצלמת? לא זוכר אם ראיתי את החריצים על הכביש.. אני צריך לעבור שם שוב כדי לבדוק

פורסם
נכון, הוייז התריע, אבל לא הייתי מוכן כי המצלמה מצלמת את חזית הרכב, מרוב לחץ ובלבול אני לא זוכר על כמה נסעתי.

אנחנו חיים במדינה של מושחתים שרוצים רק לסחוט אותנו.

יש מישהו שכן יודע אם היא פעילה כן נכון לתאריך 9.12.14?

ואיפה הנקודה בה היא מצלמת? לא זוכר אם ראיתי את החריצים על הכביש.. אני צריך לעבור שם שוב כדי לבדוק

כשאתה עובר שוב, תשתדל לנסוע שוב מעל המותר כדי שהמושחתים יסחטו אותך עוד פעם...

ארז רונן

פורסם

מצלמת מהירות איננה בהכרח דורשת חריצים בכביש בשביל לעבוד.

היא יכולה לעבוד גם עם גלי רדיו (עקרון דופלר).

חריצים בכביש זה עבור פסי גלאי מתכת, ומשמש עבור מצלמת רמזור ו/או מדידת מרחק בין 2 כלי רכב.

שימוש לצורך מדידת מהירות - אפשרי, אך לא מחוייב.

פורסם

guya72 בעקרון אתה צודק אך כיום אין מצלמות קבועות שעובדות על גלי רדאר (מולטונובות).

כל המצלמות שמותקנות ופעילות בכבישי ישראל כיום הן מסוג גאטסו שמופעלות על ידי פסי הפעלה המוטמעים באספלט.

פורסם

באופן עקרוני קיים גאטסו בעולם שמופעל ע"י מכ"ם (גאטסו הוא קיצור של גאטסומטר - החברה ההולנדית שמייצרת את המצלמות) אך בארץ בחרו בשיטה של לולאות דריכה על הקרקע.

ניתן לקרוא (גם) על הצד הטכני של המצלמות במאמר המעולה של מיצו: http://www.mitsu.co.il/?p=737

פורסם

לולאות הדריכה יכולות להיות מוטמנות מתחת לאספלט ואז הן לא ייראו כחריצים (או בכלל) כשאתה נוסע על גבי האספלט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל קטע הכביש ממחלף ראש העין ועד שערי תקווה מסוכן וצר, רובו תחום בבטונדות בשל עבודות בנייה, ובאמצע כיכר של מסוף שער שומרון.

ועדיין, אנשים מתעקשים לנסוע 110 ולהבהב למי שגם ככה נוסע מעל למותר כדי לפגוש את תנאי הכביש.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק על השרשור במקום לפתוח חדש,

נסעתי שם היום בשעות הצהריים על מהירות 75 קמ"ש בדיוק (לפני שעליתי על פסי הלולאות, האטתי עוד יותר בהדרגה על הפסים) וקלטתי פלאש מהיר מרחוק לכיוון הרכב שלי. ראוי לציין שהרכב לפני נסע הרבה יותר מהר ממני אבל כאשר היה הבזק פלאש הרכב היה כמעט באותו קו של המצלמה, בעוד שאני הייתי לפני פסי הלולאות. מישהו יכול להסביר לי מה הלך כאן?

• תוכן חדש...