Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כעיקרון אני מעוניין להוסיף תחום תחתון ברכב ואני לא אוהב התקנות גלויות. משהו עדין וסולידי, לא מעוניין להפציצ או ווליום.

רציתי לדעת לגבי התקנת סאב מוגבר כיחידה אחת מתחת לכיסא, האם אפקטיבי, האם מומלץ? האם יוסיף לי נפח ובאסים לצילי?

הרכב הוא טויוטה קורולה.

בברכה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הסאב וופרים האקטיביים-שטוחים הם פחות או יותר - זוועה.

אבל יש פתרון אפשרי מבית JL אודיו - תריץ חיפוש על סדרות הMICROSUB - לדעתי ה106 שלהם יכול להכנס מתחת למושב - סאב וופר 6.5 אינטש בתיבה פצפונת מקורית של JL שמקבל ביקורות מאוד אוהדות.

תקנה עבורו מגבר מונובלוק מזערי ותתקין אותו ליד או מתחת למושב הסמוך.

הנה לינק לאחד כזה

http://www.amazon.com/JL-Audio-CP106LG-W3v3-Slot-Ported-Enclosure/dp/B0082DJ54E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1418138386&sr=8-1&keywords=jl+microsub&pebp=1418138391248

תבדוק את המידות ואתה תבין שמדובר במשהו מאוד קטן - תמונה יכולה להטעות.

מגברים מיקרוביים שיעשו את העבודה לא חסר היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הפואנטה לשים מתחת למושב איני מבין.

תקנה סאב חזק ומדוייק עם מונו שיחזיק אותו ותשים בבגאז' כמו כל אחד ותהנה לך.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

מה הטעם? הוא לא רוצה סאב וופר בתא המטען - הוא כנראה צריך\רוצה\אוהב את תא המטען שלו פנוי - בדיוק כמו שאני אהבתי כשהילדה בדיוק נולדה והייתי צריך תא מטען ענק ופנוי אז התקנתי מיקרוסאב 8 אינטש בקדמת הרכב - בבאר הרגליים של הנוסע הקדמי.

וזה נשמע מצויין בגלל שהסאב וופר לא צריך לעבור מתא המטען לרכב, פעולת הTC היא פשוט אפסית במצב כזה וגם כמות הכוח שצריך להשקיע בסאב בשביל לקבל הספק נורמאלי היא גם מגוחכת.

יש לזה רק יתרונות, לא ההפך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...