Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה ההנחה המקסימלית שניתן לקבל מהיבואן על רכב חדש ?

5% 10% 20% או אפילו יותר ?

אישית חשבתי על יונדאי I20 שנת 2014 (היבואן: כלמוביל)....

תודה

פורסם
אפשר לקבל כ-20 אחוז הנחה, לרכב 2014 מ"יד ראשונה אפס קילומטרים". 78,990 ש"ח לפני אגרה במקום 97,800 ש"ח במחירון הרשמי של היבואן. פרטים נוספים כאן:

http://motori.co.il/camp.php?id=105

רציתי לדעת מה ההנחה המקסימלית שניתן לקבל מהיבואן עצמו על

יונדאי I20 שנת 2014 ?

תודה

פורסם

רציתי לדעת מה ההנחה המקסימלית שניתן לקבל מהיבואן עצמו על

יונדאי I20 שנת 2014 ?

תודה

חידוד בריא! ההמלצה שלי? לנסות! לשלוח אנשים שונים ליותר מסוכנות אחת ולהתחיל משא ומתן - מנסיון יש סוכנויות "חזקות" יותר ופחות - קשה לתת לך מספר מדוייק.

אני יודע להגיד לך מראש ש 20% הנחה מהיבואן כנראה לא יקרה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

נראה לי שזה מאוד תלוי בכח המיקוח של הקונה אל מול המוכר. זה גם תלוי עד כמה רוצים לקנות ועד כמה רוצים למכור. לפעמים חברות רוצות להיפטר מרכבים עד סוף השנה (שזה עוד 3 שבועות) כדי להציג דוחות מאוד יפים, לפעמים זה עובד טוב לטובת הקונה.....

פורסם

זה תלוי בהרבה פרמטרים. בשל העובדה ש-i20 הוא דגם פופולרי בציי רכב, והעובדה שהדולר קפץ ב-20% לאחרונה - ההנחה כנרה תהיה זניחה למדי (גם אם הדגם בסוף חייו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוכנות של היבואן הציעה לי ב 91K ואולי היה יורד קצת. בסוף קניתי מליסינג ב79K

בסוכנות נאמר לי שאצל היבואן נותרו רק מכוניות בצבע לבן. מזה אני מנחש שמדובר אולי ברכבים אחרונים. לא יודע אם יהיה עוד משלוח לפני החלפת הדגם.

אולי אני טועה אבל קשה לי להאמין שהמחיר עוד ירד לרכבים שנותרו, נכון שהדגם מתחלף באפריל אבל עליית שער הדולר והקטנת מס ירוק צפויים להשפיע על המחירון של 2015. סה"כ 79K נראה לי מחיר טוב.

• תוכן חדש...