Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן רכשתי רכב חדש, אבל יש איתו בעיה. מידי פעם, לפני שאני עוצר באופן מוחלט, אני שומע מעין שריקה חריקה כזו מכיוון הבלמים.

חשוב לציין שזה לא קורה כל פעם, אבל זה קורה, ובעיקר בירידות ולפעמיים במישור.

האוטו עשה 2500 ק"מ!

הלכתי למוסך המורשה, העלו את האוטו על הליפטר, ואמרו לי אחרי שפתחו את הגלגלים, שהבעיה היא בצלחות/דיסקיות ואמרו שבגלל שאני יורד בירידות, זה עלול להתחמם ולשרוק!

האם זו תשובה הגיונית?? אין לי הרבה מושג במכוניות ואני חושש שהם מנסים לסובב אותי ולא לקחת אחריות אולי על פגם ביצור או משהו...

האם דבר כזה הגיוני באוטו חדש שעשה רק 2500 ק"מ? מה אתם ממליצים לי לעשות?

חשוב לציין שבהיותי במוסך, עשיתי עם אחד האנשים שם סיבוב, והאוטו לא שרק, אבל יום לאחר מכן שהייתי לבד האוטו שוב שרק!

תודה על העזרה!

פורסם

לגבי בדיקת המכונאים, זה חוק מרפי ידוע שהתקלה לא תהיה כשבודקים את הרכב ;)

לגבי החריקות, נסעת בכבישים עם עליות ומורדות חדות? לחיצות מוגזמות על הבלמים יכולות לגרום לדסקיות להתחמם עד למצב של יעילות מינימלית והרגשה "ספוגית" בעת לחיצה על הבלמים. הירידות מירושלים, בשילוב עם שימוש מוגזם בבלמים הם מתכון מושלם לבלאי מואץ של בלמים, מניסיון.

פורסם

דני אבק לא יכול לגרום לזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד יש אבק בבלמים וזה לא אמור ליצור בעיה של רעשים אלא אם כן הכמות של האבק הי מוגזמת כתוצרה של שחיקה מוגברת מאוד

פורסם

אני בולם עם המנוע כמובן, אבל אני גר בעיר הררית.

ייתכן שאחרי 2500 ק"מ הבלמים ישמיעו כאלה שריקות? זה הגיוני?

לגביי אבק, הם הראו לי את הצלחת והיה שם מין שחור כזה כנראה שזה אבק, אמרו לי להכניס צינור מים שאני שוטף את האוטו לגלגל ולנקות את זה.

פורסם

אנשים זה דבר נורמאלי שבאוטו חדש יהיו את השריקות האלה?

השריקות מופיעות במהירות ממש נמוכה- מ20 קמ"ש ומטה...

תודה

פורסם

talko85,

סוזוקי אלטו! לחבר שלי החליפו דיסקים מקדימה בגלל רעידות ורעשים לאחר חצי שנה של שימוש ברכב.

שכן שלי החליף השבוע בולמי זעזועים קדמיים, צלחות ורפידות לאחר שנה של שימוש ברכב בגלל רעידות חזקות ורעשים.

וחלק מהתיקון היה על חשבון האחריות!

להורים שלי הייתה אלטו הם סבלו מתקלות מציקות אחרי חצי שנה להחליפו על סוויפט.

פורסם

אנטון תודה על התגובה. מה אני אמור לעשות עכשיו האוטו אצלי רק חודשיים, האם יכול להיות שהיה פגם ביצור? לערב את שירות הלקוחות של סוזוקי? תודה

פורסם

צריך לקבוע קודם אם זה באמת בעיה עם הבלמים או פשוט אופי הנסיעה שלך

לפי המוסך האחרון זה בעיה עם אופי הנסיעה שלך

• תוכן חדש...