Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי פולו 2001 אוטומט עם 150 אלף קמ...משמש כרכב שני.מאתמול התגלתה תופעה,לאחר שמניע את האוטו המנוע עובד ואז נכבה..אם לוחץ על הגז בפרקינג הוא עעובד אבל ברגע שמוריד את הרכב מהגז פשוט מגמגם 3 שניות ונכבה.אתמול זה עוד היה בסדר נסעתי ורק ברמזור זה קרה לי כשהייתי במצב סטטי.דולקת נורת מצבר ברגע שנכבה אבל אני שואל אם זה מצבר איך הרכב נדלק בכלל?

פורסם

אתה מתכוון לניקוי עם תוסף דלק??אין לי מושג איך מנקים את המצערת ...להבנתי דוושת הגז זה המצערת...אבל אני לא מבין גדול.אני שמח שאתה לא חושד במצבר[emoji51]

פורסם

אין קשר למצבר, נורת המצבר דולקת תמיד כאשר הסוויץ פתוח אבל המנוע לא מסתובב.

ניקוי עם תוסף דלק לא מנקה מצערת. יש לנקות בזהירות עם ספרי קרבורטור את החלקים הרלוונטים.

יום טוב גם לך

פורסם

אין שום קשר למצבר כי שהרכב יהיה כבוי על חצי סוויץ בטח שנורת המצבר תדלוק כמו עוד נורות בלוח המחוונים. ניקוי עם תוסף זה הימור שלא ממש יעזור. ניקוי יסודי מבצעים על ידי פירוק המצערת מהרכב וניקוי שלה בחוץ עם ספריי מתאים כמובן עם דגש לניקוי בתעלות האויר. אם אתה מאיזור חדרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר אבצע לך ואיתך את הניקוי הזה. בחינם כמובן.

פורסם

תודה לעונים...אסף מכנופיית הטיפולים השוטפים הגיע וסידר לי את התקלה בנחישות ובאהבה...אין עליכם כנופיית הפלא שיחקתם אותה ועשיתם עוד בן אדם מאושר.

• תוכן חדש...